Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabiankowa mama

na plażę z niemowlakiem.

Polecane posty

Czesc. Jestem mamą 3 miesiecznego Fabiaka, mieszkam blisko morza i zastanawiam się czy z takim maluszkiem można.. Czytałam kiedys pewną wypowiedz Pani, że absolutnie nie... a przecież widzi się matki z właśnie niemowlakami na plaży... Czy są tu wśród forumowiczek mamy które zabierały swoje pociechy na plaże? Jak tak ( pewnie są :) ) Możecie mi powiedzieć co powinnam zabrać ze soba? Oczywiscie jakąś \"liste\" w głowie mam ale czy alby napewno o czymś bym nie zapomniała.

też mieszkam nad morzem i często widuję mamy z maluszkami:) pewnie że idź ale po południu gdy słońce tak nie doskwiera, weź parasolkę żeby dziecko miało cień

Gość wylacznie w cieniu caly czas
!!!!bo na plazy ostre slonce. Nie przegrzej, niech lezy prawie gole, osloniete od wiatru. Tylko rano albo po poludniu.( ale tobie tez to wyjdzie dobrze na skóre). No i jak nie ma dzikiego upału oczywiscie.

moja bardzo dobra znajoma pojechala na wakacje z dzieckiem, które urodziło się w połowie maja. Mała miał wtedy 2-3 miesiące. Ale te ich dzieci wogóle zaprawione:) Ledwie mała skończyła pół roku juz pojechali z małym w góry, na narty.