Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Gość Marternik
i nikt mi nie odp :(

czyli nie bede 1 studentką :P . Ja po przeliczeniu mam 240 pkt jetsem załamana totalnie,jeszcze mnie wycieczka do Cieszyna czeka jak okaze się ze nie zaimportowali moich wynikow matur. Nie, ja juz osiwiałam,tearz zaczęłam w tepie expressowym łysieć! ;( czuję to;( Policeman benz- 3mam kciuki!!!!

Faithelle, jeszcze możesz być, bo niedawno dostałam wiadomość, że w ten czwartek, ewentualnie następny :P boję się jak chuj, za przeproszeniem, bo nie znam progu, pani od rekrutacji przemiła, ale tej tajemnicy zdradzić nie chciała :P

ach, i trzymaj, trzymaj! przyda się każda para kciuków. ja swoje za Ciebie trzymam również, no i za pozostałe dziewczyny też :D

Ja będe chyba ostatnią studentka, dowiem się 5-6 sierpnia :O ale co tam kciuki trzymamy 🌼 Nie ma co się załamywać nawet jeśli matura nasza nas zawiodła trzeba walczyć o miejsca a nie się załamywać. Moja koleżanka ma poprawkę w sierpniu a wciąż ma dobrą myśl ze w tym roku dostanie indeks :D Ja na swoje wyniki nie narzekam bo wiem że raczej się dostane

:))) ja tearz nie bede spała bo wynalazłam sobie new problem - czy ja na deklaracji maturalnej zaznaczyłam ze wyrażam zgode na import wyników do krem ? :P Boże ,jaka ja jestem masakryczna histeriaaaa ;P Ale chyba zaznaczyłam,choć 3 razy zmieniałam ją ;P cholera,a kopie wyj** ;/ zaraz sobie sciagne te deklaracje z netu. ee... ale chyba wyraziłam te zgode ;P z reszta dyrektor sprawdzał to też .

Importowali moje wyniki... uff!!! w tepie expressowym zeszlam z lozka jak mi przyjaciolka oznajmila ze ona ma. To i ja szybko patrze i ,,, jest. Co za ulga! Nie będę musiała latać po Cieszynie ze świadectwem :) A tak w ogóle to Dzień Dobry Wszystkim :))

szokująca - ja godzine w nocy śpię, max 3-4. ;) Moja rekrutacja : cytuję : \"Etnologia - studia pierwszego stopnia (licencjackie), stacjonarne (dzienne), limit miejsc: 75 126/90\" 1 liczba to l.zapisanych osób a druga liczba to l. osób które wpłaciły opłatę rekrutacyjną. Czyli jak dobrze myślę, z tych 90 osób będzie rekrutacja. Tym właśćiwie Jest na 1 miejsce jak dobrze policzyłam : jesli nie,to mnie poprawcie: 90:75 = 1.2 osoby na 1 miejsce( liczę sobie już tam te dwie osoby :P). Moja rekrutacja na Etnologię już dziś o 12:00 się zakończyła. Teraz tylko czekać na wyniki(aaaaa!!!!!!!!!)

Nie mogę normalnie funkcjonować przez te rekrutacje (boję się bardzo) Kurde na forum coś cichutko:P dziewczyny,pewnie kozystacie ze słońca? ja się nie lubię opalać a moja rzeczka syfianka ... tam na pewno nie pójde się kapać :P strój kupuję w poniedziałek(jakbym sie dostała na etnologię na 1 roku mam basen:) ). A Wsła podobno jakaś zasyfiała po tych kataklizmach jest. A tak miałam ochotę jechać nad Wisłę (w pewne upatrzona już mało uczęszczane miejsca-dziewicze tereny )się zrelaxować ;) cóż,siedzimy w domu.

Szokująca - ja sie kładę spac o 3,4 rano, o 7 najpozniej o 8 już jestem na nogach. Wiem,że na studiach problemu spiącego uczenia się po nocach nie będę miała bo nie będzie mi się chciało spać. Nie mogę,nie umiem uczyć się na dniu,nic mi nie wchodzi. Przychodziłam ze szkoły to wlaczałam komputer,gg, skype, msn i do godziny 20:00 siedzialam,pozniej wychodziłam na spacer a pozneij znów na chwile komp i o 22:00, 23:00 rozpoczynalam naukę,trwająca do 00:00, 1 w nocy,nieraz do 2,zalezy z czego sie uczyłam.

Ja jak chodziłam do szkoły to miałqm taki tryb dnia wstawałam o 6:40 w szkole zazwyczaj od 8 -15:00 czasami szłam na fakultety popołudniu, albo na fakultety na zerówke czyli na 7:15 :O No i tak przychodziłam do domu po 15 szłam na zakupy, gdzies tam z kims sie spotkałam przychodzilam byl juz wieczór pozniej tv i seriale (moja zmora) i tak zaraz była 22 .. I dopiero wtedy zabierałam się za lekcje i tak mi czasem zlatywało tez do 1 godziny i znów o 6:40 pobudka ... I całkiem dobrze mi się funkcjonowało, ale teraz się rozstroiłam i wstaje po 8 ... na początku zdarzało mi się o 10 :P Nie lubie nic nie robić, taki ze mnie człowiek.

ja po maturach spałam po 10, 12 godzin nieraztak byłam wyczerpana i zmęczona... 1,5 tyg.odpoczynku i znów tryb małośpiacy lub sredniośpiacy(5-6-7godzin). Teraz jest tryb noramalny tyczli bardzo malo spiacy ;P a tak w ogole to dziewczęta wracać tu na forum!!! :P

jestem 🖐️ zamki mi w drzwiach wymieniali, musiałam prac doglądać. widzę, że na tematy spania weszłyście. ja jestem zwierzyną nocną, zazwyczaj czytam książki/okupuję gg do piątej nad ranem, a potem śpię do dwunastej i żadna siła mnie wcześniej z łóżka nie zwlecze, no chyba że ojciec :P nie wspomnę już o tym, że w roku szkolnym spałam po dwie godziny dziennie, bo żeby się przygotować do wyjścia to ja potrzebuję ponad dwóch godzin. boję się co będzie na studiach, bo do liceum miałam pięć minut drogi, tu tak fajnie nie będzie :P

Gość Czarna_Dalia
Faithelle ----->gdzie na stronie rekrutacyjnej jest podane ile osób jest zarejestrowanych, a ile wpłaciło opłatę rekrutacyjną ???? bo ja za cholerę nie mogę tego znaleźć

Gość memememememmememememeeme
zaintrygowala mnie etnologia:) co mozna po tym robic?

hej, pamiętacie mnie? matura zdana :D

dsd 🖐️ ostatnio o Tobie myślałam :D gratulacje! jeszcze by się kurde faja przydała :classic_cool:

Do Czarna_Dalia : http://irk.us.edu.pl/stat.php?op=zapisy_studia zakladka pomoc - popularnosc kierunków. Co mozna po etnoloogi robić ktos zapytał. Oj możliwości jest bardzo wiele... od pracy w instytucjach kulturotwórczo-badawczych po nawet pracę w róznych agencjach reklamowych ... odsłam kilka stron wczesniej,podałam link,tam tez pisze o perspektywach zawodowych. Etnologia ... tak,jest to kierunek jak dla mnie niebanalny i najbardziej wymarzony;)

Policeman benz - ja na gg do 4 rano potrafie siedziec ;P moze wymienimy sie numerami, bo u mnie to po 2 juz czystki sa i ja siedze sama :P heh

Faithelle, ja chętna jak najbardziej, bo u mnie też się towarzystwo wykrusza w okolicach drugiej. 5591941, odezwij się jakby Cię nuda zżerała, praktycznie 24/7 siedzę na niewidocznym, także wal bez krępacji :D chociaż ostatnio mam problemy z netem, więc jak się wkurwię to znikam wcześniej, ale zawsze coś. a faja pewnie sama tę flaszkę wciągnęła :P

Dzieki za nr ;) zaraz się odezwę ;) ja zawsze na z/w praktycznie siedze a mimo to jestem dostępna:P Przyłaczy się ktos jeszcze do wymiany numerami gg :) ?? No u mnie dziewuszki flaszka jak obiecana tak bedzie ... po rekrutacjach to ja czuje ze bedzie jedno wielkie % ;D