Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka z podwórka...

czy jest tu jeszcze ktos kto uzaleznił soe od kafe?

Polecane posty

Śpiąca Królewna89 Nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze :) Ja czasem mam takie mysli bo sie po prostu boje i zastanawiam sie mimowolnie jak by to bylo jak bym byl znowu sam jak palec. :/

Gość amo la vita
doktor_house - tez kiedyś o tym pomyślałam. Poza tym nie trzeba wypadku - wystarczy trywialny upływ czasu... Ja świetnie rozumiem się z moim Kimś :) i nie boję się takich rzeczy.

amo la vita To tak jak w moim zwiazku :) ja Ci powiem, ze to moja pierwsza dziewczyna wczesniej nie mialem dziewczyn. Szczerze mowiac bylem samotnikiem kilka osob mnie skrzywdzilo i ja trzymalem sie daleko od ludzi :(, ale ta dziewczyna wyciagnela mnie z mega dola :)

Gość amo la vita
Ja też już uciekam, nawet płyta z muzyką się skończyła :) dobranoc, do jutra ;* życzę wszystkim a szczególnie doktorkowi (z uwagi na koszmary) - kolorowych snów :)

Gość ciekawski___
a jak ja poznales?

Gość amo la vita
Tym lepiej - wiesz, że jej na Tobie zależy :) i dlatego nie chcemy słyszeć Twoich co by było gdyby :) bo nie będzie :) dobranoc

Śpiąca Królewna89 Mam niby rodzine, ale mam z nimi fatalne stosunki ciagle klotnie czasem gorzej niz z obcymi kocham ich, ale nie potrafie sie dogadac, a z dziewczyna mi jest cudownie :) gdybym ja stracil to tak jak by mi ktos tlen odebral.

Na studiach ja poznalem ona mnie dostrzegla jak siedzialem sam i dostrzegla kilka lezek w moim oku bylem wtedy strasznie zalamany wiele rzeczy zwalilo mi sie na glowe w krotkim odstepie casu stracilem dziadziusia i przyjaciolke dobra, a ona po prostu podeszla i spytalo co sie stalo tak ja poznalem potem jakos sie samo potoczylo :)

Nigdy nie poznalem w calym zyciu nikogo kto by mial wspanialsze serce od niej ona jest jak taki aniol :)

Chyba tak, ale ja sie zaraz bede zwijal, bo objecia morfeusza wzywaja do spania w koncu :) jszcze pare minut bede,, ale zaraz sie bede juz kladl :)

narazie mieszkam z rodzicami, a ona ze swoimi, poniewaz oboje mieszkamy praktycznie pod uczelnia, ale widujemy sie praktycznie caly czas :) teraz ona na troche wyjechala :)

Gość Genderowy Tetryk
Doktor hause a co studiujesz?

Genderowy Tetryk Politologie, a na drugi kierunek chyba socjologie wbiore, ale jeszcze sie do konca nie zdeydowalem jest jeszcze prawo :)

Jesli naprawde taki jestes w realu i twoja dziewczyna tez jak mowisz , to jest to naprawde piekne i... rzadkie. :)