Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 Patinka, Malgosia, Karolina, Jagodka, Amoniek i wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciukaski:D dajcie jutro znac dziewczyny jak testy oby wam sie udalo:):)pozdrawiam bo ja to sie nie nastawiam i nie szukam objawow bo ostatnio mialam wszystkie i nic:( takze za was trzymam mocno:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Marzec 29, 2016 Ja nie mam też objawów zreszta nawet to za szybko bo 5 dni po o owulce tempki juz tez nie mierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 To tak jak ja:) czekam na @ cierpliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Marzec 29, 2016 U mnie z tą cierpliwością coraz gorzej hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 Damy rade:) dobrze ze to forum jest przynajmniej mozna sie wygadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patinka27 0 Napisano Marzec 29, 2016 Oby tak @ nie przyszła, do nas wszystkich :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patinka27 0 Napisano Marzec 29, 2016 Przytulas bardzo dobrze że jest to forum :-D Rozmowa z kimś kto Cię rozumie daj***ardzo wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Marzec 29, 2016 Bo kazda z nas ma ten sam cel i jedna drugą rozumie. Ciesze sie ze jestescie i ze sie wspieramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patinka27 0 Napisano Marzec 29, 2016 Podpisuję się pod tym jagódko. Mam wspaniałego faceta, ale nikt tak nie zrozumie kobiety która stara się o dziecko jak druga kobieta w tej samej sytuacji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina899 Napisano Marzec 29, 2016 Mój niestety jedzie znów do Niemiec więc będę sama przeżywała to wszystko ale damy radę ale czuję ze jest coś nie tak i @ jednak przyjdzie mam takie dziwne przeczucie A mnie przeczucie rzadko myli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patinka27 0 Napisano Marzec 29, 2016 Karolina trzeba wierzyć w to że się uda / udało ;-) chociaż sama mam już mieszane uczucia bo naczytalam się różnych bzdur na necie że to wcale nie musi być ciąża itp. Masakra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaaaaa Napisano Marzec 29, 2016 No niestety ja tez sie naczytalam ze to zaden objaw i lipa... Czekam do @ i wierze. Ciezko jest sie nie nastawiac ☹ nawet od dzis jem juz kwas foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 Kochane myslcie pozytywnie bez nakrecania juz 3razy czekalam ze @ nie przyjdzie i przyszla z tego mojego nakrecania sie spozniala. Kwas foliowy biore od 4 miesiecy juz i teraz mam miec 9 kwietnia @ i czekam zobaczymy ale powiem wam po probach co sie nie udalo jakos mnie to teraz nie nakreca nie mysle tyle bo wiem ile kosztuje pozniej dzien w ktorym jest 1krecha badz przychodzi@. Takrze dziewczyny bez spiny odrzywiamy sie jakbysmy byly w ciazy cieszymy sie i napewno sie uda nam wszystkim:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaq Napisano Marzec 29, 2016 Cześć , dziewczyny jestem tu nowa ale powód jak by wam znany. Od kilku dni czytam wasze posty i tak sobie myślę że jak wreszcie komuś się nie wygadam to oszaleje w oczekiwaniu na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 To sie wygadaj Stokrotka:) dawaj:) my tez czekaamy na@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Dobra piszę dalej . 24.03 miałam monitoring - pęcherzyki po obu stronach lekarz powiedział że teraz to się musi udać . A więc w święta przytulanko nawet kółka nerkowa mojego męża nam nie przeszkodzila . A teraz to czekanie do 10.04 .okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaq Napisano Marzec 29, 2016 Dobra piszę dalej . 24.03 miałam monitoring - pęcherzyki po obu stronach lekarz powiedział że teraz to się musi udać . A więc w święta przytulanko nawet kółka nerkowa mojego męża nam nie przeszkodzila . A teraz to czekanie do 10.04 .okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 Podobnie do mnie bo ja mam miec 9 @. Ale mialas monitoring to juz cos a mowil ci lekarz czy pecherzyki pekly?? Ile sie juz starasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 29, 2016 My wielkiego popisu z moim mezem nie mamy bo pracuje na delegacji i akurat jak mam plodne to go nie ma wraca jak mam 14dc czyli akbo sie uda albo nie ryzyk fizyk zobaczymy no najgorsze czekanie trzeba sobie znalezc jakas dodatkowe zajecie zeby nie myslec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaq Napisano Marzec 29, 2016 Staramy się już od ponad roku a od lipca tak intensywnie . Najpierw podejrzenie padło na męża że to on ma problemy bo ja przecież już 11 letnią córeczkę mam z pierwszego związku ale lekarz zlecił nam badania i co się okazalo męża badania w normie a u mni brak owu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaq Napisano Marzec 29, 2016 I tak na poprawę owu clo a po owu duphaston . Co z tego będzie się okaże . A co do pęknięcia pęcherzyków to nie byłam u lekarza byłam tylko w 25dc i wtedy jeden miał 22mm a drugi 25mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaq Napisano Marzec 29, 2016 Ups gafa nie 25dc tylko w 15dc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaaaaa Napisano Marzec 29, 2016 Kochane albo doszedl mi kolejny objaw (ktory nie musi byc objawem) oj muli mnie muli i muli .... To podbrzusze mam wzdete. Hm. Chcialabym byc juz blizej 8-10 kwietnia bo sie poschizuje . zastanawiam sie czy nie isc na badanie krwi .. Ale raczej odpuszcze moze dotrzymam. Chociaz i tak mam w planach badania - wtedy zalatwilabym wszystko za jednym zamachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaaaaa Napisano Marzec 29, 2016 Tlko zastanawiam sie czy na badanie z krwi tez nie jest za wczesnie ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 30, 2016 Czesc dziewczyny i jak Patinka i Karolina robilyscie test?? Ciekawa jestem trzymam kciuki za was:) Malgosia co do testu z krwi to prawdopodobnie 11dni to max od ostatniego wspolzycia. Ale lepiej zaczekaj ja robilam raz 5 dni jak @ nie bylo bete i nic nie wyszlo przez nerwy i stres mi sie @wstrzymal a okazalo sie ze pecherzyk na owu nie pekl i mam cyste ale juz ok bo po lekach zeszla trzymam za was kciuki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Marzec 30, 2016 No dziewczynki i jak tak Patinka Karolinka? Przytulas a my dalej czekamy hehe☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patinka27 0 Napisano Marzec 30, 2016 Dzień dobry dziewczyny. Właśnie zrobiłam test, wynik negatywny. I już mam łzy w oczach. Po części przez wynik a po części przez to, że znowu coś mi się chrzanic z tym moim organizmem zaczyna :-( chyba pojadę zaraz jeszcze zrobić badanie z krwi dla 100% pewności. No to jest masakra jakaś :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Marzec 30, 2016 Patinka bardzo mi przykro kochana wiem co czujesz. Ale zrob z krwi bo czasami testy zawodzą. Przytulam cie mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liliak Napisano Marzec 30, 2016 Hej dziewczyny. Troche mnie nie bylo ale juz wszystko wrocilo do normy. Patinka zrob bad z krwi albo test za dwa dni jesli nie przyjdzie @. Karolina trzymam kciuki za Cb. Przytulas i Jagodka za Was tez trzymam kciuki zeby @ nie przyszla. Stokrotka ja tez jestem na clo. Teraz drugi cykl, dzis 12dc i czekam na weekend az maz przjedzie :) oczywiscie tedty owu robie ale wczoraj jeszcze byl negatywny. Ostatnio owu mialam w 15 dc takze jakby ten cykl wygladal tak samo to idealnie wypadlaby w sobote :) oby sie udalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Marzec 30, 2016 Patinka przykro mi wiem co czujesz bo sama orzez to juz 3razy przechodzilam a najlepsze bylo to ze wszyatkie objawy mialam albo nic nmi nie bylo brzuch nie bolal nic a malpy dalej nie bylo. Zrob na wszelki wypadek test z krwi bedziesz miala 100% pewnosci i juz i nie zalamuj sie kochana bo organizm plata figle wszystkie jestesmy na tym samym etapie. Trzymam nadal kciuki bo jesli @ nie przyszla to dalej jest szansa:) Jagodka no my dalej czekamy mi od wczoraj sie jyz 2razy krew z nosa puscila a od domniemanej owu od piatku piersi bola i swedza. Ale to pewnie tak ma byc nie nastawiam sie luz:) Liliak powodzenia w weekend:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach