Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość jagodka_a
Amoniek no mnie plecy tylko troche pobolewaja. I jedynie czuje ze mam tam troche mokro ale nie wiem czy to jakis objaw hehe :-) myśle że nawet jak byśmy były w ciąży to za szybko na objawy takie prawdziwe to chyba po terminie@ a kiedy masz dostac@ ?bo ja niby 6marca

Gość 25lenka
Hej dziewczyny jestem po owulacji a dziś byłam na USG i nie stety ten cholerny torbiel na prawym jajniku się powiększył i muszę iść na operację usunięcia go i jajnika więc zostanie mi lewy ehhhh może zdarzy się cud i uda się i będzie fasolka bo ja boje się panicznie że się nie obudze to moja fobia jest :-( ;-(

Gość jagodka_a
25lenka z jednym jajnikiem z tego co wiem da sie zajsc w ciaze wiec sie tak nie martwa. A bezpoeczniej bedzie usunąć ten jajnik z torbielem. Długo sie juz starasz o dzidzie? Kiedy masz opeeacje? Trzymam kciuki za ciebie:-)

Gość Amoniek
Jagodka @ mam dostać za ok. 10 dni bo okres mam raczej średnio regularny niby co 30 dni ale to raz 27 , raz 32 itd... mnie tylko zastanawiają te nie bolące piersi..ale masz rację, na objawy ciąży jest zdecydowanie za wcześnie...dzisiaj się z siebie śmiałam, że moim ulubionym tygodniem ciązy jest 3 i 4 bo co miesiąc w nich jestem :P taki czarny humor się mnie czepił:) hej Lenka jak to się nie obudzisz? nie ma takiej opcji :) nie możesz nas zostawić, nie masz wyboru i się obudzisz bo niedlugo masz być w ciąży:) tak jak i my :) operacja jest dla Twojego dobra :)

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny dolacze sie jesli moge:). Ja tez z mezem staramy sie o dzidzie 2 cykl dopiero pierwszy juz myslalam ze jestem @ sie spozniala 4dni poszlam do gina i okazalo sie ze mam cyste ale po duphastonie i po kontroli wyszlo ze sie wchlonela. Cykle mam 27-28 dni od ponad pol roku trafily sie 2 po 26 dni. Tylko ostatni po cyscie trwal 31. Staranka byly 8dc 10dc 11dc 14dc i 15dc. W 14dc i 15 mialam sporo sluzu przezroczystego i rozciagliwego oby to byla owu. Bo jesli byla 12-13 dc to nie bylo nic bo maz byl chory. Jak myslicie?? @ mam dostac za 11dni jesli bedzie cykl 28dni

Gość jagodka_a
Witaj Przytulas myśle że masz szanse jak to były twoje dni płodne. Życze tobie z całego serca abyś miała fasoleczke. Powodzenia daj znac czy sie udało:-)

Gość jagodka_a
Jeny to czekanie na @ mnie wykończy nie umiem przestac myslec chyba jak tylko w pracy jestem to troche o tym zapominam. Tez tak macie? Czy tylko ja taka niecierpliwa jestem?

Gość Przytulas
Napewno dam znac Jagodka trzymajcie kciuki:):)

Gość Amoniek
hej przytulas no pewnie, że możesz się dołaczyc, macie szansę nawet jeśli owu była 12dc, ponieważ plemniki potrafią przeżyc od 2 do 5 dni, więc "wasze" mogły przeżyc i ...no wiadomo co:) Trzymam kciuki

Gość Przytulas
Mi pozostaje teraz juz tylko czekac bo meza w domku nie ma pracuje na wyjazdach wiec gdyby sie okazalo ze ten cykl bede miala dluzszy to nic z tego:( dzis zaczal mnie dziwnie nolec brzuszek nie bardzo ale czuje na dole no i piersi lekko mrowia. Ale nic sobie nie wkrecam bo wiem juz co bylo miesiac temu a potem okazalo sie ze to cysta:(. Jak bedzie cykl 27 dni to jeszcze 9 dni mi zostalo a jak 28 to 10. Ale testu nie robie nie bede sie zawodzic dopiero jak,sie spozni @ to zrobie.pozdrawiam dziewczyny:D:D

Gość jagodka_a
No ja tez testu predzej nie robie bo nie ma co. Mi jeszcze 4 albo 5 dni zostało do @ temperature mierze to rano 37 ale to chyba spada dopiero dzien przed @ co nie? A po za tym brak objawów tylko troche kregosłup na dole mnie boli ale lekko i czasami troche brzuch. Pozdrawiam dziewczynki a jak u was moze wy juz cos czujecie?

Gość Przytulas
To juz niedlugo sie dowiesz:) wiesz ja tempki nie mierze nie mialabym jak bo czasami wstaje o 5 i odwoze meza i nie bardzo mam jak. Tylko poprzez sluz sprawdzalam w tym miesiacu. A w pierwsza ciaze zaszam od razu w miesiacu wystarczyl jeden stosunek bo wiecej nie bylo i udalo sie:D. Oby i teraz byl szczesliwy miesiac:)

Gość jagodka_a
Przytulas to szybciutko zaszłas w pierwsza ciaże pozazdroscic. Ja o pierwsza starałam sie ponad pół roku. To pewnie tez ci sie uda szybciutko zajsc. Trzymam kciuki powodzonka. Może bedziemy miec wszystkie prezent na dzien kobiet :-)

Gość Przytulas
Oby:D i oby moj cykl sie nie wydluzyl bo nici:( a sluz jaki masz?? Moj jest bialy mleczny ale to chyba zawsze przed@ taki jest. W tamtym cyklu mialam pol podbrzusza 2tyg przed i nol piersi i wyszlo cysta. Teraz mam dopiero dzis lekkie klucie i piersi nie bola tylko swedza mnie jakos dziwnie

Gość Amoniek
Hej dziewczyny dziś miałam wizytę u gin... i szczerze jestem zawiedziona, z tego co się dowiedziałam to mam torbiel endometrialna niby 2x2 więc mała i narazie nie do usunięcia(poki co, zobaczymy na następnej wizycie) to raz, dwa nie dostałam żadnych wspomagaczy nic kompletnie ponieważ najpierw musi zbadać się mój, tzn. wykonać badanie nasienia i jeśli u niego będzie ok to wtedy Pani gin z łaski zajmie się badaniem mnie i wypisaniem ewentualnego wspomagacza:( a ja czuję, że nie ma to sensu i że mój nie pójdzie nigdzie...widziałam to po jego minie:( jestem załamana, chyba zmienię lekarza....znowu;/ do tego strasznie boli mnie podbrzusze po badaniu:(

Gość Przytulas
Kochana nie przwjmuj sie ja po spoznieniu okresu mialam cyste 4cm duza i po wypisaniu lekow na cyste i dostanie okresu znikla okazalo sie ze to byla cysta czynnosciowa. Ja juz myslalam ze mam objawy a to ta cysta tak dokuczala bedzie dobrze:). Ja czekam na @ mam dostac za 9-10 dni dzis mnie tez podbrzusze tak jakos ciagnie i sutki mnie swedza i bola nigdy tak nie mialam moze po tym cyklu dluzszym zobaczymy i duuuzo mlecznej wydzieliny mam. Skoro mezowi zalezy na dzidzi to pojdzie napewno na badania dziwne ze tobie nie kazala zadnych robic. Ja pytalam mojego gina to powiedzial ze nawet z cysta mozna zajsc w ciaze na szczescie zeszla i sie staralismy ale nadal mam obawy ze wroci bo te czynnosciowe wracaja:( pozdrawiam

Gość Amoniek
No właśnie czasem mam wrażenie, że mówiąc o tym, że chce dziecka to mówi to dlatego, żebym dała mu spokój...zobaczymy jutro zadzwonię do przychodni, w której robią te badanie i zorientuję się ile kosztują a znając życie będzie gadał, że za drogo i nie pójdzie:( normalnie szok...a mnie powiedziała, że zbada czy coś przepisze jak zobaczy Jego wyniki.. a mnie dalej nie bola piersi a to juz 20 dc przy poprzednich piersi bolały juz 17-18 dc...ale nie są w ogóle powiększone jak zawsze, więc może okres się spóźni bardziej...eh pokręcone to wszystko

Gość Przytulas
A na ta torbiel dala ci cos??? Moze jeszcze za wczesnie i nie widziala ciazy a spoznia ci sie okres juz? Bo mi spoznial sie 5 dni i wyszla ta cysta i dostalam duphaston zeby @dostac i zeby cysta znikla i sie udalo:) a teraz czekanie znow czy @ przyjdzie czy nie oby nie:)

Gość Amoniek
do okresu mam 10 dni bo średnio mam 30 dniowe cykle, więc nie spóźnia mi się a na tą torbiel też mi nic nie dała, jak będę u niej następnym razem powiem, żeby ją jeszcze obejrzała i powiedziała czy sama się usunęła czy może trzeba ją leczyć, a jeśli chodzi o ewntualną ciążę to nie miała szans jej zobaczyć bo mogę być dopiero parę dni po owu...ale nawet mi nie powiedziała czy mam pęcherzyk czy już pękł czy go wcale nie było...nie podoba mi się to:(

Gość Przytulas
Tak teraz ginekolodzy zbywaja wiem cos o tym bo moj skasowal 150zl i tez mi nie powiedzial czy jest pecherzyk czy nie takze nie wiem musze czekac tak jak ty. Ale podbrzusze nie daje mi spokoju ciagnie i boli musze cos wziasc jakis apap bo nie wytrzymam. Bedzie dobrze :)

Gość jagodka_a
Amoniek nie martw sie i niech twoj badania zrobi faceci tak gadaja a i tak my ich zmuszamy i robią:-) a moze @ do ciebie nie przyjdzie i bedzie dzidzia. Ja sie złamałam i zrobiłam test oczywiscie negatywny ale jeszcze 5dni do @. Moze za szybko ale nie dawało mi spokoju to ze w pracy tak mi sie zrobiło mokro i biały śluz był. No powoli trace nadzieje . Trzymam za was kciuki Amoniek i Przytulas

Gość Przytulas
Dzieki oby nie przyszla@ ty juz blizej niz dalej jeszcze 5 dni a ja 10 albo 9:(

Gość jagodka_a
Przytulas niby bliżej @ ale test negatywny:-(

Gość Przytulas
Bedzie dobrze wszystkie bedziemy mialy 2 kreseczki tak trzeba myslec:D:D

Gość Amoniek
kurczę miałam problem z netem i skasowało moją wypowiedź, w razie gdyby się jednak nie pojawiła a jeśli się pojawi to przepraszam za powtórki :) no właśnie zbyła mnie jakbym jej powiedziała że staram się od wczoraj i mi nie wychodzi, a swojego zmuszę do badania, nie ma wyjścia bo jak nie to...coś wymyślę. miałam dziś dzwonić do laboratoriium ale przewiało mi uszy, dopiero teraz "odzyskuję" słuch, więc zaczynam działać od jutra rana:) Na jutro mam też zaplanowanego fryzjera, więc może odrobinę polepszy mi się humor...Dzięki dziewczyny, że jesteście i mnie wspieracie :) Jagodka do @ jeszcze trochę, więc może być za wcześnie na test, najlepiej jest zrobić po terminie wtedy są bardziej wiarygodne:) Przytulas to może weź ten apap, jak Cię tak mocno boli to szkoda, żebyś się meczyła :) Mnie teraz przestało tak ciągnąć w podbrzuszu, raczej już leciutko co jakiś czas daje o sobie znać...Ale cały czAS się obmacuję czy juz mnie nie zaczynają piersi choćby przy dotyku boleć, hehehe

Gość jagodka_a
Amoniek nic sie nie martw tylko meża zagoń na badanie przynajmniej bedziesz wiedziała co i jak. Wiem dzieczyny ze to moze byc za wczesnie robic test piec dni przed@ ale mnie ten śluz zmylił że było go dużo. Oj to czekanie i czekanie nas męczy. Ale jutro kolejny dzien i bliżej naszych terminów @ oby nie przyszła ta paskuda do nas. U mnie objawow brak. Pozdrowionka dziewczyny

Gość Przytulas
Pozdrowionka i milych snow zycze:*:*:*

Gość Amoniek
Prędzej tego mojego zagonie do badań niż do ślubu:P ale jak będzie dzidzi w drodze to łatwiej mi będzie o ślub hehe:) także same plusy wynikałyby z mojej ciąży.. a u mnie też objawów na teraz brak chyba, że rozciągliwy śłuz?dni płodne? teraz chyba na nie za późno jakaś zmyłka...ach nie będę już o tym myślec dzisiaj, dobrej nocy:)

Gość jagoda_a
Dobrej nocy dziewczynki :-) fajnie ze mozna z wami tak pogadac kazda z nas ma ten sam problem i mizemy sie wspierac nawzajem. Dbranoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się