Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss1234

Czy moja dziewczyna ma racje że ją zdradzam

Polecane posty

nie, czytam kilka tematów, jak już gdzieś się wypowiadam, to potem śledze wątek, to oczywiste :) a czym się zajmujesz?

Gość kiciu lalko
czym, ehheh teraz czy zawodowo? heh teraz pisze prace:O a zawodowo, no zgadnij... :classic_cool: juz zmykam bo bede tu kwic do rana. papapaaa:)

Gość blehhh
od siedemnastu lat mam jednego faceta, ale takich jazd jak ci młodzi tutaj nie pamiętam. Że poszedł do koleżanki, że ona nie ufa... Ten związek nie ma szans. Znajdźcie sobie partnerów dojrzalszych od siebie, bo wzajemnie od siebie nie nauczycie się niczego. Polecam kici książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Zołza to nie wredny babsztyl tylko dojrzała emocjonalnie kobieta, która zna swoją wartość i nigdy nie nadskakuje i nie osacza faceta.

Gość ewa30
trzymam calkowicie strone kici ,nie czytaliscie uwaznie dlaczego to kicia jest niedojrzala a nie kriss to on powinien sie zmienic skoro ja kocha jak mowi to po co klamie denny ten jego wykret ze nie chcial miec przechlapane wiec jednak wiedzial ze ona tego nie chce wiec wnioskuje ze o tym rozmawiali wiec po co to ukryl i poszedl to jest klamstwo i ona ma racje widac ze dziewczyna jest uczciwa i podchodzi do ich zwiazku powaznie a on musi dojrzec bo to ci pisze swiadczy o tym ze sam nie wie czego chce i z postu kici wyglada na to ze ciagle klamie to jak to milosc kriss dorosniej i uszanuj swoja dziewczyne !

Gość WERONIKA28x
ewa30 masz racje ja czytalam uwaznie i pominieto wazna rzecz kriss napisal ze po tym jak napraiwal kompa (co jest dziwne skoro ta kolezanka ma faceta ) dostal od tej kolezanki sms spotkanie? a potem jego dziewczyna ze on ja zdradza kriss poknij sie w glowe skoro kolezanka pisze ci takie sms po tym jak u niej byles i twoja dziewczyna tez to co to za kolezanka tojakas zdzira co chce ci namacic ja bym takiej co mi miesz ryj obila i tobie tez takie jest moje zdanie

Gość łyk porannej kawy
a mnie zdziwilo to ze kicia nie dala mu kopa po tym jak obiecal zareczyny a potem ja wystawil to zenada i niedoroslosc dziewczyny nie udawajcie takich twardych i ufajacych kazda wie ile to znaczy dla dziewczyny to jest jakas niedorajda z tego krisa .Obiecuje mowi ze jest pewny a potem ze nie to wlasnie on jest niedojrzaly kicia zmien faceta bo ten juz zawsze bedzie klamal

Gość facet30letni
jestem facetem 30 letnim i nie jakims lalusiem ale nie wstydze sie przyznac ze kicia ma racje kris naucz sie postepowac z kobietami mam kobiete od 6 lat a 3 lata temu sie oswiadczylem i mialem tak samo jazdy o koleznaki ona mnie zostawila i wiesz co bracie 2miesiace za nia chodzilem zeby wrocila bo zrozumialem ze milosc do niej jest wazniejsza i odrazu startowalem z pierscionkiem i kwiatami po tym moja dziewczyny juz nie robila jazd bo uznala ze jak sie oswiadczylem to mysle oniej powaznie i w tym roku bierzemy slba te kolezanki robily to dla zabawy zeby miec rozrywke musze to bronic dobrego imienia facetow kicia ma racje facet musi miec jaja i slowa musi dotrzymywac a nie robic sobie jaja wiem zaraz posypia sie gromy ze jestem ciota ale facet dojrzaly wie jak trktowac sowja kobiete zeby jej nie stracic kicia masz faceta z piaskownicy

Gość ewa30
facet30letni brawo za odwage!! taki powinien byc facet i nie jestes zadna ciota kriss ucz sie od niego ma racje ciagle jestes w piaskownicy milego dnia znikam do pracy pod wielkim wrazeniem ze istnieja PRAWDZIWI MEZCZYZNI:)

Gość łyk porannej kawy
dolaczam sie do ewy wielki szcunek dla faceta30letniego ma chlop jaja ktorych brakuje krisowi bo miec jaja nie znaczy klamac i robic co sie chce tylko byc tam gdzie twoje miejsce przy niej a nie przy kolezankach jak dorosniesz to zrozumiesz

Gość NiKiTkA24
a ja wtrace jedno kicia zostaw go bo jesli to prawda ze juz nieraz klalam zawsze bedzie klamal to jak ze zdrada raz wybaczysz i potem masz to samo zycze powodzenia z nowym facetem a kris do koleznaki bo masz problem sam ze soba nie wiesz co wybrac

Gość całkowicie czarny kot
Kicia - daj sobie na luz i zajmij sie sobą. Nie szkoda czasu z kimś, kto sam nie wie czego chce? :-)

Gość NiKiTkA24
czarny kot ma racje kris nie wie co chce ma pewnie nascie lat i sie bawi jej uczuciami olac go i po sprawie poplaczesz a potem uznasz ze wreszcie sie uwolnilas od klamcy i jego pseudo kolezanek ktore widac chca zle dla niego

Gość NiKiTkA24
skoro klamie to ma cos na sumieniu jak sie kocha to nie ma miejsca na klastwa i ma racje jak ma ufac komus takiemu

Gość biedroneczka5kropek
dajcie spokoj krisowi to malolat i nie wie co chce po co sie bierze za dziewczyny i zwiazek jak nie umie go utrzymac i pewnie ona slyszy juz nie bede ona wybacza i znowu klamie proza zycia kicia trzymaj sie i olej go klamie to zdradza i koniec

Gość kwiatuszek69
krotko i na temat kris opisal to tak jak mu pasuje i podal swoja wersje zeby pokazac jaki jest dobry i biedny a jesli kicia mowi prawde to dziewczyno uciekaj od niego bo nic sie nie zmieni wiem co mowie tez tak mialam on chce zaufania a jakie daje do tego podstawy?zadne dziwie sie ze ona daje mu szanse

Gość mariola29
kris jak byles taki pewien i tak ja kochasz to sluchaj faceta30letniego wal po wiazanke roz kupuj pierscionek i klekaj pros o reke i wybaczenie a ona sie rozplynie i uwierzy ci no chyba ze naprawde masz malo lat i nie wiesz co chcesz od zycia i tak naprawde to jej nie kochasz jak mowisz nie zalezy ci az tak jak piszesz

Gość paragraf
kris ja cie obronie bo mlody jestes i nie wiesz co chcesz a zycie to nie bajka kobiety lubia to co w poscie wyzej i one nas wybieraja a nie my ich jak nam sie wydaje chcesz ja stracic rob tak dalej albo miej jaja i zrob co nalezy

Gość kotWbutach***
kicia ma powody by mu nie wierzyc a w ogole co to za kolezanka prosi go o pomoc a potem pisze sms spotkanie to jakas zdzira i chce mu rozbic zwiazek i ma podobno faceta to ja temu jej facetowi wspolczuje takiej szmuli kicia nie warto brnac w to dalej poszukaj faceta dojrzalego a nie malolata

Gość mysiapysia7
monis088 napisala Co do Ciebie Kris, to z tego co na początku pisała Twoja dziewczyna to niezły z Ciebie krętacz dużo naściemniałeś, nie dziwię się jej, że Ci nie ufa, więc nie wiem po co się burzysz, zamiast przeprosić i odbudować to wszystko, ale naprawdę odbudować,a nie na boku coś kręcić.. i ja sie z nia zgadzam kretacz mowi ze sie zareczy potem juz nie robi z niej idiotke i te klamstwa sa nie fer nic dziwnego ze ci nie ufa i nie powinna z zareczynami pokazales jak ci zalezy i ile ona znaczy dla ciebie czyli nic nie znaczy i nie kochasz jej to wszystko bajki i nic wiecej kicia nie marnuj czasu odejdz poki czas szkoda twojego zdrowia na niego brak slow to co jej robisz jest wstretne

Gość mateo31
kriss ty masz takie kolezanki ktore robia to celowo ty im pomagasz a one pisza spotkanie czlowieku moja kobieta by mnie zabila za takie cos wez sie ogarnij i zachowaj jak facet zjedz ta kolezanke i wykresl z listy znajomych omijaj udaj ze nie znasz przeciez jak dostales sms spotkanie to wiesz ze to ona sprawa jest jasna nudzi sie jej i niszczy ci zwiazek widze to tak ze cos was laczy

Gość michalinajakastam
kriss-sciemniacz klamca nie wie co to slowo dla faceta kicia ma prawo do podejrzen i wyglada na to ze moze ma racje nie osadzam cie krisie ale twoje postepowanie to pokazuje nie umiesz podjac meskiej decyzji ona nie powinna juz dawac ci szansy tylko najpierw zrobic ci to samo a potem odejsc

Gość lucynadziewczzyna
kris odpowiedz brzmi tak ma racje i jak wczesniej pisali ta kolezanka to niezla zdzi... a ty masz niezla scieme kicia nie daj sobie wmawiac ze nie masz racji pozdrawiam

Gość buszujaca
kicia rzuc go jak cie straci to sie przekona i doceni zrob sobie przerwe od niego i korzystaj z zycia w tym czasie umawiaj sie z kolegami bo ja mowi kriss to nic takiego masz mu ufac to niech on ufa tobie i rob to co on to najlepsza szkola odczuc na wlasnej skorze a kris zastanow sie czego chcesz

Gość sjsjsjsj
powiedz ci że bym się zachowywała jak twoja dziewczyna ,jesli nie gorzej sama jestem strasznie chamska dla swojego chłopaka jak poszedł z naszą wspólną koleżanka sam bo ja nie mogłam to czepiałam się go czepiam o to do tej pory że na pewno beze mnie się świetnie bawił twoja dziewczyna jest tak obsesyjnie zazdrosna jak ja więc ją rozumiem ,ale nie mówię ze to jest dobre bo powinno się opanować zazdrość (chociaż ja tego nie potrafie) i być bardziej wyrozumiałym z drugiej strony poczulabym sie chujowo gdybym sie dowiedziala ze jakis chlopak poszedl do kolezanki robic jej komputer -woalałabym się o tym w ogole nie dowiedziec

Gość buszujaca
jak sie czyta dokladnie to widac ze on nie ma racji po pierwsze ona w domu on moze chodzic po drugie jak sie kloca on na balety a jak znam dziewczyny to ona plakala w domu on sie bawil po trzecie- obietnice ktorych widac nie dotrzymuje po czwarte-egoista widzi tylko siebie po piate- ma powody zeby nie ufac po szoste- kolezanka ma faceta dajesz program i on sam dziala po siodme- zeby ufac musisz byc szczerym po osme- ja bym ci jazde na maksa zrobila po dziewiate- nie myslisz o niej powaznie ,gadasz o pierscionku i sie wycofujesz po dziesiate-szkoda slow na ciebie

Gość michalinajakastam
tak tylko jak mowi kicia to ona nie dowiedziala sie o tym od niego a od kolezanki wnioskuje ze jeszcze pewnie od tej co on jej pomagal to stary chwyt a on jest naiwny pomaga a potem pisza mu sms spotkanie a jej ze ja zdradza tej kolezance dac po glowie a jemu glowe o mur niech sie obudzi i zacznie sie liczyc z dziewczyna

Gość trzy grosze wtrace
kris mozna miec kolezanki ale chodzic do nich razem ,a nie w tajemnicy z drugiej strony takie jak te twoje omijaj szerokim łukiem bo jakby miala szczere intencje to by potem nie pisala sms o takiej tresci wiedzac ze masz dziewczyne a klamanie i zmienianie zdania co do oswiadczyn stawia cie w zlym swietle nie masz charakteru to nie zabawa

Gość bonanza
sie przejeliscie Krissem, a to zwykla PROWOKACJA. takich Hrisow jest znacznie wiecej, i takich KIC jak ta tu wyssanych z palca. was to mozna w trabe zrobic ile razy sie chce. dzieki za wpisy - Kriss

Gość trzy grosze wtrace
bonanza piszesz jakbys naprawde byl nim i wkurzyly cie slowa prawdy po to jest to forum zeby pisac o problemach i radzic sie innych a to historia jak kazda inna z zycia wzieta