Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziurencja

Dieta powoli a na zawsze pozbądźmy się cielska---od 1.07.2009 do 30.09.2009--

Polecane posty

Hey🌻 motylek moja corcia ma rok i 8miesięcy:) Mi to na chwilę obecna nie przychodzą do głowy żadne przepisy, a jutro będę robić gołąbki:D Moje dane do tabelki 170cm było 117kg, jest 87,5kg bedzie narazie to marze o 79kg, jak osiągnę to będę miała kolejne cele:)

ICK ...................WZROST ...........WAGA START .......JEST........CEL motylek1985............173..................89......... .........81..........68 Jenefer..................???..................76...................???..........70 Ewelina1985...........171............... ..77.......... ........???........60/57 jabłuszko.D........... 170...................83..................???..........70 Pebi.....................170..................117................87.5..........79 dzieki pebi za dane ;] jenefer... znam gorsze rzeczy ;p dzis na obiad miałam zupe !! hahah nareszcie nie piers z kurczaka !! 1 ziemniak 1 marchewka 1 pieczrki 1 kawałek kalarepki 1 łyzka kukurydzy 1 łyzka groszku z puszki 1 natka pietruszki :) wyszła pyszna :D zostało na jjutro. wlasnie zjadłam kolacje ( dwie kolby kukurydzy !! ) i teraz ide na długi spacer :) a jutro jade do kumpeli na basen :D BOSKO !!!! BUZKA :*

NICK ...................WZROST ...........WAGA START .......JEST........CEL motylek1985............173..................89......... .........81..........68 Jenefer..................115..................76........ ...........74..........65 Ewelina1985...........171..................77.......... ........???........60/57 jabłuszko.D........... 170...................83..................???..........70 Pebi.....................170..................117....... .........87.5..........79 jeszcze tylko jabłuszko nam powie i juz bedzie elegansio :)

NICK ...................WZROST ...........WAGA START .......JEST........CEL motylek1985............173..................89...................81..........68 Jenefer..................115..................76...................74..........65 Ewelina1985............171..................77...................???........60/57 jabłuszko.D............ 170..................83...................82..........70 Pebi......................170.................117.................87.5..........79 jade na basen do kumpeli :) wiec dziś dzień opalania i kąpania :) miłego dnia. Pamiętajcie ze dzis wszystkie sklepy zamknięte.. ;] (uff..dobrze ze piers z kurczaka zarożona to wezme ze sobą na obiad bo tam gdzie jade mają dziś spagetii )

Mi się nie chce podnieść z łóżka:( a u mnie sam jest otwarty i kiosk tez na pewno:D

Ojjj moje drogie jestem :) byłam na urlopie ;p heh Jestem obecnie na diecie south beach w pasie mam mniej o 8 cm :D w talii o 5 reszty nie mierze bo mnie nie interesuje namietnie kręcę hula hop i wracam do Was moje drogie :) Załozycielka :*

Na wadze na bank mniej pewnie jakieś 67 nie wiem bo się nie mierzę ale wierzę ,że dam radę do tego września :) Poza tym mialam chwilowe załamki byłam na norweskiej mialam na niej kryzys slabo mi sie zrobilo zaczelam wymiotować debilnaaaaa dieta!!!!!!!!! wróciłam do mojej SB i już jej nie zdradzę. Piję aqua slim :) jest dużo lepiej dziewczynki :) Witam nowości kochane nasze :) Zrobię wieczorkiem tabeleczkę Ile mniej wiecej jest teraz dziewczynek??? Ktoś zostaół ze starej gwardii?

motylek , jabłuszko , jenefer :) heh jest stary skład pózniej zajrzę do tyłu bo się do kościółka wybieram z rodzinką moją maleńką he he :) Widze ,że trwacie moje drogie :) Ja się będę ważyć dopiero po całej kuracji wiem , ze mnie będzie korcić ale wagę wywiozę do teściow he he Buziooole do potem

Hey ja już po dzisiejszych ćwiczeniach na nogi i pośladki, na ładny biust, ale tylko te pierwsze i na wewnętrzną stronę ud z piłka oraz 28dzien a6w 2x tyle seri czyli 648powtórzen, jestem padnieta:(

Pebi!!!!!!!!! jak ty juz duzo schudłas ŁAŁ!!!!!!!!! A ja polizałam loda i co i żyje i nie chce mi się plakać!!!!! wiem ,ze ni to ziębi ni to grzeje i tak dam radę mąż mnie namówił :) nie zjem za to kolacji :) i pohulam 15 minut dłuzej :) niaaaaaaaaaaaaa ;)

Hey dziurencja:) dzięki, ale jeszcze dużo przede mną:(

To ja dziurencja siedzę też na innym forum mojej konkretnej diety dlatego inny nic a nie chce mi się już zmieniać :) Mialam kręcić hula a usnęłam z syniem usypiając go..heh Idę w takim układzie kręcić ;) mua Pebi najwazniejsze ,że masz samozaparcie i motywację :)

dziurencja... tabelka z wynikami udzielających sie dziewuszek jest strone wczensiej bo przejełam Twoje obowiązki przez czas jaki Cie nie było :D ( mówie co mnie szefie ;D ) heheh skopiuj ją i wpisz siebie w dane ;) dzi dzis byłam na tym basenie.opaliłam sie ze ho ho.. mysle ze dzis w nocy nie bede spać a jak bede to polana maślanką ;D zjadłam na sniadanie banana i puding, naobiad piers z kurczaka, a pozniej surówka z kapusty pekinskiej z dodatkami a teraz jabłko :) myslę ze to nie wiele jak na to ze zrobiłam 30 km rowerem i caly dzień wariowałam w basenie i chodziłam po wsi :) aaaa i wypiłam 1/4 piwa ;D ( tak wiem nie powinnam :D ) teraz wróciłam do domku ide się wykąpac za chwile, natrzec jakims balsamem i moze coś ogladne w tv. padne pewnie szybko bo miałam "cięzki" dzien :D

NICK ...................WZROST ...........WAGA START .......JEST........CEL motylek1985............173...................89......... .........81..........68 Jenefer..................???....................76...... ............???..........70 Ewelina1985...........171...................77.......... .........75........60/57 jabłuszko.D........... 170...................83..................???..........70 Pebi.....................???....................???..... ..............???..........??? dziuRencja.............170..................70................+/-67..........55

MoTylciu jestes moja prawa RENKOM ha ha !!! Ty piwo ja loda liznełam dosyc ;p ale święto wiec mozna ha ha Buziam lece krecic

Rusza kolejny dzień! Tydzień :) jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia i walki POzdrawiam Posprzatam i będę :)

hej dziewczynki, Chwalcie się ile już zrzuciłyście balastu przez ostatni tydzień. Ostatnio waga bardzo powoli mi szła w dół. Zastanawiałam się czy to czasami nie jest spowodowane spowolnieniem mojego metabolizmu w zwiazku z ciągłą dietą. Zaczęłam troszkę więcej jeść i moja waga zaczęła iść w dół. Teraz na liczniku jest równiutkie 73 kg:-) A mój cel z 70 na 65 się zmienił;-) miłego poniedziałku

Myslalam,ze po tygodniu bede miala wielkie zaleglosci, ale widze,ze nikt nic nie pisze. Bylam odcieta od internetu przez tydzien ,ale teraz juz zostal internet naprawiony :) Jenefer, gratuluje, pieknie chudniesz :)

Ej dziewczyny co sie dzieje, co tu taka cisza? Czyżbyście zaprzestały dietkowania? U mnie waga niesmiało parę razy z rzędu pokazała 72 i troche:-) ps Motylku urodzony w 1985 r prosze przyznac sie, kto wczoraj zjadł całą pizze hawajską:-)

hahah jenefer... no weź mnie nie zawstydzaj... PS. ona nie była hawajska :P PS2. a Ty nie badz taka mądra bo dobrze wiem ze ostatnio jadłas schabowego z sosem czosnkowym i frytkami !!

a kto mnie zachecal zjedz, od jednego nic Ci sie nie stanie. Najważniejsze, ze nie zaszkodziło - waga idzie w dół:-) Ale Aniu martwie sie o Ciebie, zjesc cala pizze, nieładnie:-(

mam jakies napady glodu.. nie wiem co sie dzieje.. najem sie jak swinia a pozniej mam doła i siedze zapłakana bo załuje ze sie najadłam. schudłam juz 10 kg . nie chce tego zmarnowac. jenefer i reszta dziewczyn.. pomózcie mi :(

czesto masz takie ataki niepohamowanego głodu. Może Ty za mało jesz i skutkiem sa takie ataki głodu?