Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapałam brata

przyłapałam brata, co z tym zrobić

Polecane posty

sam przed soą, nie znasz chłopaków? Za bardzo bierzesz to na opważnie. Może chciał sie przekonac jak mają dziewczyny noszac pończochy?

Gość provokacja na 100procent
pewnie jakis zboczek chciał se o tym pogadać, jak mi was żal że nie potraficie rozpoznac dennych prowo :D

Gość on40
zobaczysz jak się sprawa rozwinie i wtedy działaj

Może jakiś durny film obejrzał i chciał zobaczyć jak to jest? Jednorazowy wybryk, nie rób afery, wiesz jak on się czuje? Prosił Cię przecież. Równie dobrze mogłas go nie przyłapać, nie byłoby problemu.

Gość toni m
sluchaj ajk go takie cos kreci to co mu pomoze psycholog wez nie zartuj to jest jego sprawa co robi i jak robi w lózku a jak bylby masochista tez bys go do psychologa wysylala?

Gość hehehhehehe
Takie zboczenie nazywa się transwestytyzm i ponoć tego się nie leczy tylko akceptuje. Powodzenia w akceptacji ... hehehe

Gość spodnicamen
Witam wszystkich sympatyków tego forum dyskusyjnego. Jeśli wśród was są są osoby co są za tym aby mężczyzna mógł nosić spódnicę na co dzień przynajmniej w domach. Zapraszam na forum poświęcone mężczyznom w spódnicach i nie chodzi tu o przebieranie się za kobietę. Rejestracja za darmo a i dialog w miłym i ciekawym gronie użytkowników. http://spodnicamen.iq24.pl/ Kontakt z Adminem forum GG: 928930 Zapraszam