Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaa70

czy miałyście/macie tak, że chcecie tylko i wyłącznie chłopca albo dziewczynkę?

Polecane posty

bo ja o dziewczynce to marzę:)

nie. jest mi wszystko jedno czy bede miała drugą córkę czy synka :)

Gość kokos z wiórkami
meaaa starasz sie juz o drugie dziecko?

Gość a jajajajajaaaaaaaaaaa
ja od zawsze marze o dziewczynce tak bardzo ze czasem juz glupieje ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe:)

Gość szatynka555
ja mam chlopca i dziewczymnke wiec obojetnie co bedzie ale mam przeczucie ze bedzie dziewczynka:P

Gość kokos z wiórkami
aha...widze ze lubisz byc mamą...ja jestem w tym wieku co ty ale nie chce miec dzieci...nigdy

Kokos - bycie mamą jest fantastyczne!! :) szanuję wybory innych ale powiedz mi dlaczego nie chcesz dzieci?

Gość kokos z wiórkami
bo nie lubię dzieci i nie czuje potrzeby zeby miec dziecko...wogóle nie mam instynktu macierzyńskiego...według mnie dziecko to same minusy i ze tak brzydko sie wyraze ''dziecko to kula u nogi''

:) cóż bywa i tak. to może dobrze, ze nie będziesz miec dzieci, bo znam ludzi którzy dzieci nie cierpią a je mają. i wszyscy się męczą oni i dzieci :)

Gość agata nogą zamiata
Nie miałam tak. Płeć była mi całkowicie obojętna - urodziłam córkę - i na tym koniec już nigdy żadnych porodów.

Gość kokos z wiórkami
dzięki za zrozumienie :)...mało ludzi to rozumie niestety

Gość a jajajajajaaaaaaaaaaa
mea-tez myslałam o imieniu Nadia dla swojej coreczki:)

Gość mam już synka
11 miesięcznego i tylko z uwagi na to jak bardzo był i jest absorbujący chciałabym teraz córkę dziewczynki są bardziej samodzielne

no niestety... większość to zakichane matki polki co to innego życia jak z dzieckiem sobie nie wyobrażają :) ja też sobie nie wyobrażam życia bez mojej córci, ale rozumiem, że inni moga takie mieć i lubic :) różni są ludzie, jeden zbiera rybki, drugi hoduje znaczki :P

A ja bym bardzo chciała mieć chłopca... Mam nadzieję, że nie zostanę za to ukarana przez opatrzność... Nie obraziłabym się, gdybym miała samych chłopców;-) Zaczynamy za miesiąc pierwszy raz:-)

Gość Taaaak do tego stopnia
ze powiedzialam mojemu facetowi ze jesli to bedzie chlopak oddam go jemu lub do adopcji...i tak sie rozstajemy,wiec pewnie on go wezmie,bo na 90% to chlopak

Gość do teej wyżej
jaja se robisz?:O

Zostawił ją facet jak się dowiedział o ciąży, to nic dziwnego, że pała nienawiścią do tej płci...

Gość Taaaak do tego stopnia
HaPo...masz pecha bo to ja od niego odeszlam,nie planowalam ciazy i nie chce miec drugiego dziecka,gdzie tu pochwaly i holdy za to ze nie usunelam???? Mam prawo do podjecia decyzji o adopcji i korzystam z tego przywileju,jesli bedzie dziewczynka napewno jej nie oddam,ale chlopca nie chce i tyle.

Chcialam dziewczynke bo mam juz syna ,urodzilam 2 chlopca jak go zobaczylam to kocham do dzis największą miłością :)

Gość jestem w 35 tc
Ja tak nie mam i nie mialam. Dla mnie od samego poczatku najwazniejsze bylo to, zeby moje dzieciatko zdrowo sie rozwijalo i roslo.

kurde ja jak myślę o dziecku to tylko dziewczynka mi w głowie pokój, ciuszki, imię tylko dla dziewczynki. ale sama mam brata, Mój M. też więc chyb nic z tego:( oczywiście jak byłby chłopak to też super, ale nie ukrywam, że wolałabym dziołszkę;)

Gość zaczelam 7 mc wlasnie
a ja marzylam o dziewczynce a tu majej dziewczynce siusiak wyrosl :D

Ja gdy byłam w drugiej ciąży strasznie marzyłam o dziewczynce, gdy dowiedziałam się, że jednak będzie drugi chłopiec to bardzo mi się smutno zrobiło, ale szybko przeszło i nie wyobrażam sobie życia bez moich łobuzów :D Nadal mażę o córeczce, ale przeraża mnie fakt posiadania 3 dzieci :P Mąż o moich marzeniach nie chce słyszeć!

Ja gdy byłam w drugiej ciąży strasznie marzyłam o dziewczynce, gdy dowiedziałam się, że jednak będzie drugi chłopiec to bardzo mi się smutno zrobiło, ale szybko przeszło i nie wyobrażam sobie życia bez moich łobuzów :D Nadal mażę o córeczce, ale przeraża mnie fakt posiadania 3 dzieci :P Mąż o moich marzeniach nie chce słyszeć!

Gość a ja to bym chciala
ja bym chciala najbardziej blizniaki chlopca i dziewczynke za jednym zamachem, bylo by superancko dla mnie..... ogolnie nie ma znaczenia czy bedzie chlopak czy dziewczynka, chociaz imie dla dziewczynki latwuej wybrac, tak mi sie wydaje, ale nigdy prze nigdy nie porzucila bym dziecka tylko z powodu ze plec mojego dziecka nie jest taka jaka oczekiwalam!!!!!!!!!

Gość zaczelam 7 mc wlasnie
chyba nikt by nie "zostawilby" dziecka bo ma inna plec niz sie chcialo