Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz czekac mam dosc

chce juz urodzic

Polecane posty

jestem 4 dni po terminie, wciaz się stresuje bo tak lekko mi puchną nogi no niby normalne ale jednak o zatruciu sie naczytałam i mam stresa. Poza tym gorąco i ciężko, bo synek badzo duzy a ja chce naturalnie rodzic. mam skurcze bezbolesne ale brzuch sie wtedy bardzo podnosi, dzis w nocy miałam bolesny, bol jak na okres poza tym w plecach tez lekko. Na KTG nic nie widac :( Ile jeszcze bede czekac :( Jutro ladna data 07.07 chce urodzic :(

nie wiem ale współczuję ja urodziłam w 37 tyg i uważam,że było akurat,poród szybki i niezbyt straszny:) synus zdrowy i tak juz zostało:)

ja tez tak chce, co robic :(

Gość anetkaks
jeśli się dobrze czujesz to polecam seks:) moja córeczka w taki sposób przyszła na świat w 38 tygodniu:) po południu kochałam się z mężem a w nocy byliśmy już we trójkę życzę lekkiego porodu!

Gość te sposoby
na jedne działają a na inne nie

Mnie lekarz postraszył, że jak nie urodzę w terminie, to będę muiała się zgłosić do szpitala. Dwa dni przed terminem- spacer na 5 piętro po schodach, ciepła długa kąpiel i seks. To do godz 20. O godz 24 zaczęły się skurcze, o 6 byłam na porodówce i pare godzin póżniej byłam już mamą. A nic nie wskazywało na to, że mi się uda wcześniej urodzić...

Te sposoby to są średnio skuteczne :D. Przynajmniej u mnie nie były. Termin miałam na 25.07, cisza. Kazano mi uprawiać seks, nadal cisza. Olejek rycynowy hmmm chyba bym pawia puściła, już byłam tak wymęczona tym, ze zrezygnowałam. Ruch, chodzenie po schodach, zrywanie owoców z niskich krzaczków, a i także z wyższych miejsc. Masaż szyjki później, a na KTG cisza. Nawet straszenie, ze muszę się zgłosić do szpitala nic nie dało :D. Urodziłam poprzez wywoływanie tydzień po terminie. Łącze się z tobą, bo wiem jak to jest czekać. Ale życzę ci dużo cierpliwości, potem też się przyda :D. Lekkiego porodu i spokoju. To już naprawdę godziny, dni. Przetrwałaś 40 długich tygodni, dasz radę :)>

Gość Pigula1111
czesc!!!!!! ja tez chce juz urodzic! NIC sie nie dzieje, a wszytskiego probowalam (poza olejem) heh sadzenie w ogrodku tez probowalam;) Jutro mam miec wizyte u lekarza, a jesli nie urodze do 13 to mi wywolaja porod;(((( KIEDY JA CHCIALABYM JUZ urodzic;((((

Gość saleminka8
fajne macie te sposoby :) ja coś jeszcze czeytałam o ananasach,ale nie wiem ile w tym prawdy ;) ale jednak ja bym nie ryzykowała wywoływaniem przed czasem,po ok Mówią,że dziecko przyjdzie na świat jak będzie gotowe,ale raz wszpitalu spotkałam dziewczynę która była 12 dni po terminie i kroplówki nawet nie pomagały ;)

seks nie pomógł :( a wysiłek typu sprzątanie u mnie wywoałał tylko dodatkowe rozstepy ale i tak chyba dziś wyszoruje dywan na kolanach :)

Gość Pigula1111
czesc urodzilas? JA NADAL CZEKAM I NIC! Jestem prawie 4 cm rozwarta calkowicie scieniala szyjka macicy I NIC! dzis bylam u lekarza... cos mi tam zrobila w srodku na przyspieszenie i kazala sie pokochac. CZEKAM NA SKURCZE! moze dzis!!!!!!!!