Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusiaaa88

wredna biegunka u dzieci...

Polecane posty

Gość alusiaaa88

hej mam pytanie.moja mala( ma roczek niecaly) od dwoch dni ma biegunke.robi zielone wodniste kupki.co najgorsze robi ich straaasznie duzo w nocy dzis zrobila 3 a rano 4;/;/.Karmnie piersia wiec wiem o tym ze tych kupek moze byc duzo ale az tak.???Wczoraj bylam u lekarza dal jej smecte i 2 inne leki , ktore az tak nie zadzialały.Humor ma dobry i w miare je i pije... ale nie wiem czy nie zgloscic sie do innego lekarza.Czy ktos z was byl w podobnej sytuacjii?

Gość ellizza
Moja też miała biegunkę i wymioty przez 4 dni, byłam u lekarza dał leki ale nie działały piątego dnia podałam jej herbatę ze spirytusem (prawdziwym) i pomogło na szklankę herbaty 1 łyżeczka spirytusu, podałam jej rano 2 łyżeczki i 1 łyżeczkę wieczorem minęła biegunka wymioty nudności, a wrócił apetyt i zdrowie wiem, że ta metoda ma swoich zwolenników i przeciwników, ale wolałam spróbować niż wylądować z dzieckiem w szpitalu

Gość ja lezealam
z malym w szpitalu na biegunke ale to dluzsza histiria a malej Twojej nic nie bedzie. Moze na zabki ma biegunke? jak pije i je to nic jej nie bedzie . marchwianki mozesz tez robic sama http://porody.babyonline.pl/maluch_zdrowie_artykul,4486.html taka diete mozna stosowac nawet 3-4 dni tylko niewiadomo czy dziecku bedzie smakowala .

Gość alusiaaa88
no wlasnie tak sie zastanawiam czy to nie zęby.Ma prawie rok ale dopiero 2 dwojki na dole.Cóz ide walczyc z nia zeby troche wypila:)