Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Navi fajnie wygląda bez charakteryzacji, piękne ma oczy... ale w stylizacji na MJ to ma straszną mordę:o

Gość XSCAPE SCREAM PRIVACE
czesc dziewczyny 🖐️ widze ze zastanawiacie sie nad obecnościa Mj na konferencji... ja juz pisalam ze uważam iz to nie był on ale jesli faktycznie byl na takich silnych śrpodkach uspokajających pobudzających itd to mógł sie dziwnie zachowywac . Co do wyglądu to oświetlenie takze ma wplyw na kilka ważnych kwesti jednak ja nadal uwazam ze na samej koferencji nie byl MJ. Sklania mnie do tego jeszcze taka rzecz mianowicie kilka dni temu natknęłam się na zdjęcia ecasanovy zrobione kilka lat temu w identycznej kurtce jak ta w ktorej MJ byl na konferencji. Zastanawiam sie wiec skąd on wtedy miał tę kurtke, ?I czy Mj WYSTAPIŁ NA KONFERENCJI W STAREJ KURTCE? Czy nie zainwestowalby w nowe ciuchy? Dziwny zbiego okoliczności. Ktos tez tu pytal po ile były bilety moja kuzynka kupiła bilet prawie pod sceną za 3 tys zł. Bilety formalnie mialy byc w cenie ok 75 - 120 euro niestety rozeszly sie tak szybko ze żeby zdobyc bilet musiala sie nieźle natrudzic i duzo wiecej zaplacic. Co do fiLMU Z PROB TO OSOBISCIE JESTEM ZASKOCZONA, skad tyle godzin nagran z udzialem MJ skoro ten niby nie pojawial sie tak na probach? Dlaczego ma tam inną peruke? Nie wystepowal w niej od lat! I nagle na proby postanowil ją założyc ? Dziwne dla mnie jest tutaj wiele rzeczy ale cóż to był MJ wiec możliwe jest wszystko :)

Jakoś nie przemawia do mnie argument, że Jackson był perfekcjonistą i kochał dzieci, dlatego nie mógł być uzależniony od leków/narkotyków w tak znacznym stopniu ;/ Dlatego, że chciał dokonać rzeczy niemożliwych brał prochy, żeby się znieczulić i dodać sobie energii. Nie wiem dokładnie kiedy zaczęły się Jego problemy, ale to narkotyki/uzależnienie przczyniły się do śmierci Jacksona. Wiem jak to jest brać, np. efedryne, czy acodin, żeby się "podnieść" a valium żeby móc zasnąć. Nie wiem czy te podane niedawno w necie notatki są autorstwa Michaela, ale nie wiem on chyba już miał jakieś problemy z pamięcią, koncentracją... Mógł bardzo kochać świat, życie, dzieci, ale uzależnienie czasami kontoluje nasze ciało i umysł pomino, iż tego nie chcemy ;/ Nie ma co ukrywać przegrał życie...

narcomanko masz racje , ja nawet przez chwile nie pomyslałam że MJ nie był uzalezniony. Ten czlowiek miał w życiu przerąbane, zawsze musial byc idealny , na nim spoczywala ogromna presja otoczenia rodziny itd. Zyl w strasznym stresie wcale nie dziwi mnie to ze brał by " żyło mu sie lepiej". Środki przeciwbolowe i inne brał bo napoczątku musial a pozniej juz chcial. Jedno nie wyklucza drugiego! To że kochal dzieci itd nie znaczy ze we wszystkim musial byc idealny. Ja kocham go wlasnie za to jakim byl czlowiekiem, wlasnie za to że byl tak kontrowersejny że byl taki inny - na tym polega jego fenomen. Gdyby nie te wszystkie problemy, operacje itd czy mielibysmy takiego MJ ? NIE! WSzystko to co dzialo sie w okol niego przyczynilo sie do tego kim sie stawal a z dnia na dzien zmienial sie i nie ma co sie tutaj oklamywac ? Kto by sie nie zmienil w takich okolicznościach ? Przeciez tak żyjąc można zwariowac wiec nic dziwnego ze chcial sie jakos odpręzyc. Kazdy ma swoje widzi mi się. Ja mimo iż nie jestem MJ tez jestem uzalezniona - nie od dragow ale jestem - jestesmy tylko ludzmi i kazdy poelnia błedy.

Michael Jackson: tak, brałem leki "Brałem silne leki przeciwbólowe i mogły one wpływać na moje zachowanie" - wyznał w opublikowanym przez "The Sun" wywiadzie Michael Jackson. Materiał opublikowany przez brytyjską gazetę to zapis rozmowy, jaką z Jacksonem przeprowadził jego adwokat, w związku z pozwem byłego menedżera wokalisty - Dietera Wiesnera. Jackson odpowiadał m.in. na pytania, jakie lekarstwa zażywał w 2003 roku. "Tak, brałem leki i były to leki przeciwbólowe. Zażywałem je, bo na trasie doznałem kilku urazów" - wyznał Jackson. Zapytany, czy leki mogły ograniczać jego świadomość i wpływać na jego zachowanie, odpowiedział: "tak". Jackson przyznał również, iż ustanawiając Dieterea Wiesnera i Ronalda Konitzera swoimi bliskimi współpracownikami, najprawdopodobniej był właśnie pod działaniem leków.

fajnie że sie przyznał. Z tego co wiel to nawet ELTON JOHN pomagal mu kilka razy wyjść z uzależnienia. Niestety nie udalo się :(

Gość Rademeness
O co chodzi z tymi perukami? To prawda ze MJ nie mial wlosow w dniu smierci? Tzn, lysienie u mezczyzn jest powszechne, ale zastanawiam sie kiedy Michael stracil. Ta peruka z konferencji wydaje sie byc dosc sztywna, od razu rzuca sie w oczy ze nie sa to naturalne wlosy.

Gość dorota----------
Nie uważacie,że loczki które Michael miał na próbie,to jego naturalne włosy?Może sie mylę.

tak to prawda ze MJ nosił peruki od kiedy to dokladnie nie wiem, ale w wyniku choroby, bielactwa a potem raka oraz od poparzenia i przeszczepow wlosy zaczely mu wypadac i nosil peruki. Pyt powinna wiedziec od kiedy .

Gość fanka od 25 lat
Smelly piszeszz e dlonie są podobne do dłoni Michaela , jak dnia mnie NIE !! On miła długie place a ten koleś ma je krótke ! zwróc uwage !

XSCAPE SCREAM PRIVACE - z tym rakiem to nie wiadomo czy to prawda ;/ Michael zaczął nosić peruki po wypadku podczas krecenia reklamy pepsi... tylko, że na tym nagraniu widać, że Jackson miał wypalone włosy na samym czubku i niedużej wielkości - tak sobie myślę dlaczego nie zrobił np. przeszczepu cebulek??? Wydaje mi się, że On miał swoje włosy tylko szpecił go ten niewielki łysy plac dlatego nosił peruki. I może w czasie prób to były Jego naturalne loczki????

Gość dorota-----------
Ja też myśle że loczki to Jego naturalne włosy.

Gość widziałam go we Wrocławiu
narCOMAnka mnie też wydaje się, że to mogły być jego loczki. Biorąc pod uwagę, że to fakt, to dlaczego nie zrobił sobie przeszczepu? A co do tematu double-ra to wydaje mi się, że jeśli na konferencji nie było MJ-a to mógł to być ECasanova.

Gość Smelly
Kilka stron wcześniej zastanawiałyśmy się nad tym, czy Michael faktycznie przyjął religię muzułmańską. Wstyd bo nawet pojęcia pochrzaniły mi się:-/ Okazało się - czego nie wiedziałam, że napisał nawet piosenkę, której tytuł po polsku brzmi "Islam w moich żyłach" http://www.youtube.com/watch?v=tGnXbauWeZo&feature=related

Gość Rademeness
A co jesli chodzi o jego ciuchy, mial jakas ulubiona marke (projektanta), czy marynarki, kurtki i t-shirty byly dla niego szyte? Podobno lubil kolekcjonowac mundury, ale w czym chodzil po domu na codzien?

Rademeness klikam w link, ale po otwarciu się strony wyskakuje błąd.

Gość Rademeness
oK, cos sie nie udalo, ale to ten sam link, ktory podala Smelly wyzej (pierwszy), gdzie Michael ma zakiet, czy kurtke czarna z guziikami

Ok. Faktycznie kurtka bajer. Chętni chodziłabym w takiej. Tu link do internetowego radia RMF MICHAEL JACKSON http://www.miastomuzyki.pl/radio,73,jackson

Bardzo podoba mi się MJ styl, te marynarki, buty kowbojskie takie troche, koszule, i rurki. Naprawde śliczny. NIe ma takich facetów w PL :( cieszę się, że teraz w sklepach przyszła moda na mundury, wreszcie moge sobie cos kupic na kształt MJ, bo tez mi się podoba wszelkie mundury i marynarki, wogole lubie uniformy i męskie ciuchy. Bardzo mnie ciekawią info odnośnie jego upodobań w zyciu, typu właśnie perfumy, ciuchy, to czego słuchał, co go bawiło, wzruszało i wszystko inne. A propo islamu, to :O ok może jestem ograniczona ale nie cieszy mnie to bardzo, moze nie jestem otwarta na inne religie i nie wiem o co chodzi w islamie, ale żle mi sie kojarzy, czemu nie przeszedł na katolicyzm? od jehowych nie daleko...a tak to przez ten islam wydaje mi sie ze tak sie oddalił ode mnie ... ale to jego wybór.

Przeczytałam na innym forum z 2007 roku, że E' Casanova powiadomił swoich fanów, że rezygnuje z dalszego naśladowania Jacksona, bo jest śmiertlenie chory. Poza tym oglądałam Jego różne zdjęcia i na jednych wygląda jak murzyn (dość ciemna karnacja) a innym razem jest bielszy niż sam Michael ;/