Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prostytutką

będę zawsze dziwką i nic tego nie zmieni

Polecane posty

Gość jestem prostytutką

jestem prostytutką, dwa razy miałam sponsorów. Stałych to stałych ale prostytucja to prostytucja. Dziś dostałam 500zł za... za nic. Facet popatrzył na mnie (wyglądam bardzo młodo) pogadał ze mną i dał mi kasę prosząc bym nigdy tego więcej nie robiła. źle mi z tym bo wiem że na te pieniądze nie zarobiłam nie zasłużyłam sobie. Jestem studentką, nie znalazłam pracy sytuacja mnie zmusiła do tego. Teraz moge opłacić rachunki, nie chce tak sie spotykac i nie będę. Chcę wrócić do normalnego życia, ale co potem? Poradzę sobie?

Gość P.Y.T.
poradzisz sobie, na chleb ci zawsze starczy ja nigdy nie chciaalbym byc prostytutka, chociaz tez mialam mozliwosci (jak pewnie wiekszosc dziewczyn) fuj zyje w zgodzie z soba

Gość zalamanazakochanaaaaaaaaaaaaaa
w temacie piszesz ze jestes dziwka i nic tego nie zmieni a ptem ze nie chcesz byc dziwka,pomysl dziewczyno

Gość niedoszły sponsor
nie poradzisz sobie.gdybys sie z tym tak zle czula to ne przyjela bys tych pieniedzy. a tak zachowalas sie jak ...... nie musze mówic kto

Gość Paler
Szukasz kasy to zgłoś się do mnie.

czasami to jest ostatnia deska ratunku... wiem ze pozniej mysli sie rozne rzeczy o sobie ale jesli zycie cie stawia w takiej sytuacji a nie innej to zrobisz wszystko... wyobraź sobie ze masz chore dziecko a sponsor mowi ci ze da ci pieniadze jak z nim sie przespis zkase daje ci na poczatku!! I co nie zrobilabys tego dla wlasnego dziecka??? sa rozne sytuacje zyciowe ktore zmuszaja na s do postepowaniatak a nie inaczej nawet jesli to czasami obraza nasza dume czy honor to trzeba to przelknac i przebolec, zacisnac zeby i postanowic sobie ze nigdy wiecej nie dam sobie w kasze dmuchac

Gość jestem prostytutką
kurwa bo nie chcę być dziwką! Ale szukałam pracy dwa miesiące, studiuje dziennie, nawet na dorywczą mnie nie chcieli a za co rachunki mam opłacić? Ludzie zastanówcie się, że nie kazdy ma rodziców którzy go przyjmą, mnie matka prędzej uderzy w twarz niż pozwoli mieszkać w swoim domu. A za co mieszkanie mam opłacić skoro w wakacje nie mam stypendium a pracy jakiejkolwiek szukam od czerwca? I tylko znajomości się liczą. Kurwa robię na ulotkach, ale co z tego za to co najwyżej słabo przeżyje ale rachunków nie opłacę

Gość jestem prostytutką
jakiego biznesu? nie pracuje jako ;prostytutka. Od dwóch miesięcy szukam pracy iw tym problem. Rachunki są co miesiąc i czekać nie będą. Kurwa jakie to życie brutalne

Gość niedoszły sponsor
to idz pracowac w mc donalds albo na myjce. a co maja zrobic biedne i brzydkie dziewczyny ? jakos sobie radzą. a dlaciebie latwym wyjsciem jest dawanie dupska.a teraz szukasz tu rozgrzeszenia dla swojego sumienia.

Gość jestem prostytutką
ja wybredna? co ty gadasz? Ja kible moge sprzatać. Potrzebuje pieniędzy i nie wybrzydzam ale pracy nie ma a to inna sprawa

Gość jestem prostytutką
daj mi mądralo 200zł na ksiązęczkę do mc donalds bo tego wymagają. Jakby na zmywak potrzebowali u mnie to dawno bym tam była i zmywała. Nie w każdym mieście jest praca ale w każdym są rachunki

Gość niedoszły sponsor
pracy nie ma ?! co ty pierdolisz . chyba ze naprawde mieszkasz na jakies wsi ale wtedy wychodzi na to że puszczłas sie z sołtysem hahahah

Gość niedoszły sponsor
kasiazeczka w maku fakt kosztuje.ale po przejsciu okresu próbnego zwracaja za te badania. a z makiem to byl przyklad to taka praca gdzie przyjma kazdego. mzoesz poszukac jako opiekunka do dziecka czy kelnerka skoro jestes taka łądna jak mówisz to w sezonie prace znajdziesz.

Gość jestem prostytutką
stul dziób kretynie! U mnie ma pracy. Jak ciężko ci to pojąć w twoim ograniczonym mózgu to twoja sprawa. Tak, wiem obrazisz mnie teraz. Więc by nie dać Tobie satysfakcji to kretynom nie odpowiadam. Daj upust swojemu kretyństwu o wyżyj się a tylko utwierdzisz nas w przekonaniu jaki z ciebie wieśniak:P

tak tyle ksiazeczka razem ze wszystkimi badaniami kosztuje badania na nosicielstwo badanie krwi moczu otp stomatolg itp plus wizyty z kazdymi badaniami to nawet ponad 200 wyniesie a twoja kolezanko moze same nosicielstwo robila to i owszem 75 zl i po sprawie

Gość jestem prostytutką
opiekunka do dziecka w moim mieście- raptem 500zł za 8 h 7 dni w tyg. książeczka do mc donald kosztuje, a mnie nie stać nawet na rachunki więc jak ma mnie stać na ksiązeczkę? Kurwa ludzie nie każdy ma rodziców co dadzą nawet parę groszy

Gość Anq25
jest jeszcze cos takiego jak sklep odzieżowy...tam nie potrzeba książeczki...

Gość witaj. milo mi
skąd jesteś? gdzie studiujesz? co studiujesz?

Gość jestem prostytutką
to daj mi 75 zł jak mam 300zł za mieszkanie w którym nie mieszkam (płacę za przechowanie pokoju) plus opłaty. A nie mam pracy skąd ci wytrzasnę prawię 100zł skoro nikt ki nie pomaga? No skąd?

zeby dostac sie do sklepu odziezowego to trzeba miec ciety jezyk i urode jak nie ma sprzedazy to dostaniesz 800 zl i wypowienie na koniec miesiaca ze przez twoje lenistwo jest brak obrotu i sklep traci

Gość jestem prostytutką
w odzieżowym szukają na etat a ja dziennie studiuje nikt mnie nie zatrudni. Zastanówcie sie ludzie kto zatrudni dzienną studentkę farmacji

Gość jestem prostytutką
zakrecona jak studiujesz badziewny kierunek to pracuj. Na farmie sie nie da i powinnaś jako studentka o tym wiedziec

tak wiec szanowna kolezanko poradze ci tak poszukaj pracy w duzym hipermarkecie typu auchan real carefour... tam jest cos takiego ze zaklad pracy wysyla cie na te wszystkie badania i masz je za free, wyrabiasz sobie ksiazeczke za ich kase i masz dodatkowo zaje*iste zaplecze socjalne typu dostep do min 5 specjalistow, bilety do kina, na basen, wspolne majowki firmowe itp i placic tez tak slabo nie placa takie hipermarkety to fakt na kasach ma sie tylko 3/4 etatu ale 1300 na umowie zobaczysz:)

Gość niedoszły sponsor
az sie nóż w kieszenie otwiera jak to czytam. jestes po prostu kurwom i niemówie tego żeby cie celowo obrazic ale takie sa fakty.jeczysz ze niema pracy i hajsu na ksiazeczke i to jest powod by dawac dupska?! przyznaj sie przed sama soba ze pociaga cie taki latwy zarobek. wiekszosc osob ma wieksze badz menjsze problemy finansowe. co ty sobie kurwa myslisz ?! ze tylko ty placisz rachunki i wydajesz na szame.a reszta to co w totolotka wygrywa i od starych ciagnie. ogarnij sie i nie pierdol takich farmazonów !!!

Gość V. B.
Co Ty tak przeklinasz?

Gość niedoszły sponsor
hehe bo mi cisnienie podniosła i po broo jestem.