Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana3333

co o tym myslicie prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość załamana3333

Witam bylam pewna ze jestem w 10 tygodniu ciazy dzis zrobilam usg i lekarz byl zaszokowany gdy mu powiedzialam ze ostatnia@ mialam 6 maja na usg wyszlo ze jestem w 5 tygodniu dwa tygodnie temu robilam bete i wynik byl 10710 co jest nie tak jestem zalamana :( lekarz kazal mi przyjsc 4 na ponowne usg oprocztego przy badaniu plamilam wiedz zero sexu i mam brac tabletki duphaston. kurcze nie moge doliczyc sie kiedy mialam miesiaczke bo wczesniej bralam tabsy anty w marcu mialam 15@ w kwietniu nie dostalam @ wcale w maju 3 odstawilam tabsy i dostalam @ 6 teraz mysle ze to bylo krwawienie po odstawieniu a ja liczylam ze to okres juz nic nie wiem bo do tej pory nie dostalam @ :(jak ja mam to obliczyc teraz pomocy:(:(:(

Gość jak było
a tabletki odstawilaś po wzięciu całego opakowania? czy w trakcie brania?

Gość załamana3333
po wzieciu calego opakowania

Gość załamana3333
czy nikt mi nie moze pomoc:(((((

Gość załamana3333
robilam test ciazowy 5 czerwca i wyszly 2 kreseczki delikatne

Gość załamana3333
otulona_snem dzieki za twoja wrednosc obys nie musiala przechodzic tego samego tak bardzo pragne tego dziecka :( moze sie okazac ze zarodek jest martwy ae kogo to obchodzi

Mnie na przykład... Nie zamartwiaj się choć wiem, że to prawie niewykonalne. Może okrutnie zabrzmi, ale nic nie zmienisz. Co ma być, to będzie... Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Pozdrawiam serdecznie.

Gość brzyyydaleczka tylko z nazwy
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Sama narazie sie nawet nie staram ale bardzo bym chciala