Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Johny

Moja kobieta przestaje o siebie dbać!!!

Polecane posty

Gość Czarny Johny

Kiedy słuchałem o tym, że kobiety po ślubie przestają o siebie dbać myślałem, że to mit, że mnie to nie dotyczy. A tu cholera! Do ślubu ponad rok, a ona zwyczajnie się zapuszcza. Na początku na każdą randkę się długo szykowała. Przyciągnęła mnie właśnie wyglądem. To oczywiste, że z czasem już nie starała się tak bardzo ale ostatnio to zaczęło przybierać szalone formy. Włosy czesze w kucyk, nie maluje się, często wita mnie z kremami na twarzy, chodzi w dresie lub podkoszulku który nazywa "namiotem", chyba przytyła, nie depiluje się, przestała nosić seksowną bieliznę. Kiedyś zawsze paznokcie u stóp miała czerwone, teraz ich nie maluje. Takie szczegóły a mnie drażnią bo po prostu przestaje mnie pociągać. Jak ją zmienić? Delikatne sugestie kończą się atakami agresji z jej strony...

zaraz Cie tu wszystkie baby zjadą za takie teksty :) moze warto troche w nią zainwestowac? kupic jakies nowe kosmetyki? balsamy? ciuchy? Zaczac gdizes wychodzic zeby musiała sie starac? To normalne ze kobieta po pewnym czasie przestaje sie starac, bo wie, ze juz nie musi cie zdobywac... współczuje.

Gość tak to jest jak nie widzi się
osoby, tylko tapetę :) biedna żona, przez przez 24h na dobę ma byc zrobiona na wysoki połysk :P

porozmawiaj, jesli nie zadziala to badz brutalny ogladaj sie za innymi, miej zdjecia innych laleczek na tapecie komorki itd. mow jej ze kiedys byla piekniejsza niz wszystkie razem wzeite a teraz sie tak opuscila. efekt gwarantowany

Gość niia-ni
18 lat po ślubie a mąż nigdy nie widział mnie w żadnej maseczce czy papilotach, zawsze przed jego przyjściem z pracy staram się poprawić delikatnie makijaż :)

Gość pogadaj z nia ze przestala
o siebie dbac abo powiedz ze ludzie po slubach przestaja o siebie dbac i ze masz nadzieje ze wy zawsze bedziecdie dla siebie atrakcyjni. powinna zrozumiec:P

ale chwileczkę, chyba jest różnica między wychodzeniem na ranki a przebywaniem w domu, prawda? myślis, że przed ślubem cały dzień w domu chodziła umalowana i ubrana jak na randkę? nie! napewno też latała w dresach i ze spiętymi włosami, no bo w końcu jest w domu! jak gdzieś teraz wychodzicie to zapewne zmienia dresy na coś lepszego, prawda?

Gość KamaONA
Ona czuje sie juz na tyle swobodnie w Twoim towarzystwie, że nie widzi potrzeby zakładania za każdym arzem seksownej bielizny...malowania sie i szykowania... myśle, że za bardzo Cię przyzwyczaiła do tego, ze zawsze jest dopieta na ostatnio guzik....ja mojego M..powoli przystosowywałam...najpierw...delikatniejszy makijaż...póxnie włosy...no ale dresu to nie ścierpial...więc chodze w nim tylko jak jestem sama....

Gość Czarny Johny
Nie znam się na kosmetykach, ani tym bardziej na kobiecych ciuchach więc sam jej nic nie kupie w ramach prezentu. To zabrzmi komicznie, ale ostatnio na siłę próbowałem ją wyciągnąć do Manufaktury na zakupy, powiedziałem nawet, że stawiam bo dostałem premię, a ona powiedziała, że jej się nie chce i że ma wszystko czego jej potrzeba. Włosy ma okej, długie, nie musi iść do fryzjera, tak mi się wydaje. No dobra, ludzie po jakimś czasie bycia w związku nie chcą się starać bo wydaje im się, że juz nie trzeba. Ale ja nie zmieniłem swoich nawyków od początku związku i nie podoba mi się co się z nią dzieje... Nie chce mieć po ślubie w domu zapuszczonej słonicy zamiast kobiety w której się zakochałem.

Gość ja tez przestałam sie stroić
jak zaczął przychodzić do mnie do domu i to były nasze randki nigdzie mnie nie zabierał nie bede siedziała na wyjściowo i w pełnym makijażu całe popołudnie przed tv

\"...moze warto troche w nią zainwestowac? kupic jakies nowe kosmetyki? balsamy? ciuchy? Zaczac gdizes wychodzic zeby musiała sie starac? \" \"...kup jej ładną bieliznę i daj na fryzjera\" A co to przepraszam - facet to sponsor ? Sama sobie kupić nie może ? Widać jak bardzo przedmiotowo ( kasa ) traktujecie facetów :-o Żal mi was... Dokąd nie spojrzysz same portwelówy :-o

kobiety, mowcie co chcecie. potrzeby estetyczne ma sie w sobie, sa kobiety ktore o siebie dbaja a maja dzieci, pracuja i zajmuja sie domem.

Jutro wychodzę za mąż. Znam mojego przyszłego męża już 6 lat. Ja nigdy nie tryskałam urokiem nie malowałam się nie byłam jakaś taka ;landryneczka\' on mówi że mnie kocha taką jaką jestm a nie za wygląd. Brzydka nie jestem, ale wieadomo że czlowiek jest inny jak się stara kogoś zarwać a co innego jak ustabilizowany. Z tobą coś jest nie tak skoro patrzysz na jej wygląd a to co ma w środku to juć się nie liczy czy co?

No właśnie ja tego nie rozumiem :) ja np. mało się maluję bo akurat tego nie lubię, raczej delikatnie, ale facet mój wziął mnie sobie :D właśnie taką bo taka mu się podobam :) i nie rozumiem dlaczego miałabym przestać robić to co robiłam dotychczas ze swoim wyglądem :) Widać Twoja laska tylko na Twoje potrzeby sie tak pacykowała a teraz kiedy stwierdziła że Ciebie "ma" postanowiła powrócić to zwykłych przyzwyczajeń :)

Gość Czarny Johny
mniam_mniam ale chwileczkę, chyba jest różnica między wychodzeniem na ranki a przebywaniem w domu, prawda? myślis, że przed ślubem cały dzień w domu chodziła umalowana i ubrana jak na randkę? nie! napewno też latała w dresach i ze spiętymi włosami, no bo w końcu jest w domu! jak gdzieś teraz wychodzicie to zapewne zmienia dresy na coś lepszego, prawda? no jak gdzieś wychodzimy to się przebiera ale to nie wygląda już tak jak kiedyś. żebyście zobaczyli jak zmienila się przez te 2 lata... kiedyś była naprawdę zjawiskowa, a teraz... no przeciętna.

Gość so pot
Sorry, ale czego ty sie spodziewasz? Ze bedzie cie codziennie witala w wymyslnej bieliznie i klapkach na obcasach?:O To chyba normalne, ze jak wraca co domu, to zmywa makijaz i przebiera sie w wygodne ciuchy. Niw wierze, ze ty zachowujesz sie dokladnie tak samo jak na pierwszych randkach...

Gość KamaONA
depeche 15 zgadzam sie z Toba w zupełności.....sa takie które robia to tylko na pokaz a sa takie, które poprostu maja to we krwi... mnie najbardziej irytuje...jak widze taka lalkę..odstrzelona...pachnie na całe biuro...a jak kiedyś przypadkiem po dokumenty wstapiłam...to syf taki, że głowa mał...majtki w katach...skarpetki porozrzucane...waciki na stole, ochyda..nie mówiąc o kuchni gdzie taki brud, że az sie wszytko lepiło

hszonszcz - ale skoro ona w nic nie inwestuje to moze dostajac nowe kosmetyki bedzie chciala je wypróbowac? moze jak dostanie nowa bluzke w ktora niestety sie nie zmiesci to zrozumie ze musi schudnac? ja nie mowie ze facet ma za wszystko placic ale sa tacy co wymagaja bogini ale nie za ich pieniadze a jak panna nie ma na to wszystko kasy to szukaja nastepnej.

johny... patrz dalej an jej wygląd to daleko nie przetrwacie życze powodzenia

Gość czyli wniosek jest prosty
dziewczyna będąc w związku z toba nie promienieje ze szczęścia tylko raczej gaśnie

Gość Czarny Johny
sadie Jutro wychodzę za mąż. Znam mojego przyszłego męża już 6 lat. Ja nigdy nie tryskałam urokiem nie malowałam się nie byłam jakaś taka ;landryneczka' on mówi że mnie kocha taką jaką jestm a nie za wygląd. Brzydka nie jestem, ale wieadomo że czlowiek jest inny jak się stara kogoś zarwać a co innego jak ustabilizowany. Z tobą coś jest nie tak skoro patrzysz na jej wygląd a to co ma w środku to juć się nie liczy czy co? A czy ja powiedziałem, że już jej nie kocham? Oświadczyłem się, jest dla mnie wszystkim, marzę aby być z nią i mieć z nią dzieci. Jej wnętrze odpowiada mi w 100%. Powiedziałem tylko, że przestaje mnie pociągać. Bo nie może mnie pociągać, jak ma kucyk, opaskę na włosach, zieloną maź na twarzy i koszulę większą niż dwie moje.

Gość qqqwwgggt
Depeche - chciałabyś, żeby facet w ten sposób Tobie zrobił????

Gość jamam na odwrót
hej ja mam na odrot zawsze jestem zadbana, nie mówię żeby chodzić w makijazu non stop ale uczesana, wydepilowana, paznokietki zrobione. po domu chodzę ubrana na sportowo albo w jakieś wygodne sukienki a mój facet zawsze mi mówi że wystroiłam się on chyba by wolał własnie taką przeciętną ale ja mam tak od zawsze, że jestem zadbana i nie zamierzam się zmieniac!

Gość so pot
A co to przepraszam - facet to sponsor ? Sama sobie kupić nie może ? Widać jak bardzo przedmiotowo ( kasa ) traktujecie facetów Widac jak traktujecie kobiety jak obiekt seksualny:O Naprawde myslicie, ze kobieta bedzie do smierci 24h wygladala jak seksbomba?:O Autorze, wygladala zjawiskowo, bo sie szykowala godzine przed kazdym wyjsciem na randke i to nie byl jej naturalny wyglad. Skoro zalezy ci tylko na odpicowanym wygladzie i w nim sie zakochales, to po prostu zmien kobiete:O

ja mam cały czas kucyk nie maluję sie w domu i chodzę w dresach i jakoś mój przysżły jak przychodzi w niczym mu to nie przeszkadza a to taki chłopak ze laski z nim z jęzorem na wierzu lataja. J aprzychodzę do niego on spocony brudny ale i tak dam mu buzi i poiwem ze jest przystojny czy cos . po slubie po domu bede chodzic tak samo niby czego mam sie pacynkowac? wiadomo jak gdzies sie wychodzi to trzeba sie odpicowac a jak bedzie sie mezem i zona... nie wiem. chyba czasem tak dla rozpalenia zwiazku czy cos....