Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha.3

Szukam mam znudzonych codziennoscia!

Polecane posty

ponawiam tabelkę :) wpisywac się dziewczyny Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5

Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5 Ania-malinka/25lat/okoliceTarnowa/2dzieci (2,5 lat, 1 rok) chłopcy

Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5 kamila/22lata/szczecin/1dziecko,syn 8miesięcy

jak nas dużo się tu robi :) suuuuuuuper :) właśnie wróciłam ze spacerku ale upał na dworzu masakra na szczęście mały zasnął i mogłam sobie posiedzieć na ławce w parku w cieniu :) a duży biegał na placu zabaw. Teraz czas szykować obiadek

iskierko ja też poproszę o fotki :) no i reszte dziewczyn też :) przypominam maila emila79@gmail.com

hej dziewczyny pare dni temu tu pisałam:) widzę ze topik tętni życiem:) i tabelka jest!!!!!! to też się wpisuję zaraz

Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5 kamila/22lata/szczecin/1dziecko,syn 8miesięcy Wiktoria/27lat/Poznań/2 dzieci 5 lat i 3 m-ce-chłopcy

przyglądam się tabelce jedna z was jest z miejscowości Rydułtowy akurat obserwuję komplet z Ikei na allegro z tej miejscowości może Twój?;)

też nie palę jestem przeciwnikiem tego nałogu nie cierpię gdy jadę z dziećmi do mamy i ona pali przy nich pare razy zwróciłam jej uwage i już tego nie robi;)

Dopisuję się.... Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5 kamila/22lata/szczecin/1dziecko,syn 8miesięcy Wiktoria/27lat/Poznań/2 dzieci 5 lat i 3 m-ce-chłopcy Ania-malinka/25lat/okoliceTarnowa/2 dzieci (2,5lat, 1rok)chłopcy

O to widze ze narazie jestem sama z moim nałogiem :) Wiesz Viki ja tez nie lubie jak sie przy dziecjach pali i sama tego nie robie.

nie wiem co ja z tym mam ale nie mogę przestać wyjada dziecku pożywienia. pożarłam już biszkopty, teraz pracuję nad chrupkamia i z głowy słoik z owocami wyjść mi nie chce

zauważyłam że w tabelce przewaga synusiów:) w ogóle w naszej okolicy sami chłopcy się rodzą:) wiecie co nie bardzo kapuję kto jest kto w tabelce może lepiej byłoby z nickami niż imionami?

Kwestia przyzwyczajenia.Wiosna,lato pale na balkonie, najgozej jest zimą! Choc jeden plus jest napewno zimą mniej sie pali bo troche tyłek marznie :)

klucz,nieładnie dziecko obżerać:):):) mój mąż ma taki zwyczaj wyjadać starszemu czipsy,ciastka itd wyzywam go wtedy bo do sklepu kupić nie pójdzie ani sobie a tym bardziej nam a do żarcia pierwszy;)

też myślałam o tych imionach ze to nie wiadomo kto. ja też zauważyłąm ze same chłopaki się rodzą. jak leżałam w szpitalu-a leżałąm 8 tyg., to tylko jedna dziewczyna z tych mi bliższych , nosiłą dziewczynkę. to samo na noworodkach po porodzie.dziewczynek jak na lekarstwo. a też swoje odleżeliśmy

moja babcia zawsze mówiła że jak rodzą sie chłopcy to wojna idzie:)

Marta/28lat/Gorzów Wlkp/1-dziecko 2,5 roczna córcia Emila/30lat/Elbląg/2-dzieci 8 lat i 1,5 - chłopcy Lena/20lat/Pisz/1 dziecko - 7 miesięcy -chłopiec Sandra/27lat/Rydułtowy/2 dzieci syn 8 lat i córeczka 2,5 kamila/22lata/szczecin/1dziecko,syn 8miesięcy Wiktoria(viki)/27lat/Poznań/2 dzieci 5 lat i 3 m-ce-chłopcy Ania-malinka/25lat/okoliceTarnowa/2 dzieci (2,5lat, 1rok)chłopcy