Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Klaudio mozna jesc nawet o 22,byleby czyste bialko,np ryba,serek wiejski,twarog itd. Ja schudlam nie dużo bo 4 kg w miesiac,ale schodzi tluszcz a nie woda. Nie tak dawno ubrania opięte w udach-a teraz luzik. Bardzo mi sie to podoba :D Anka ale Danio jest slodki,to zawsze serek :( Nie lubisz kefirow,albo jogurtow 0 %? Ja się do nich przekonalam,bo kiedys tez wolalam kupic sobie maslanke,czy jogurt pitny owocowy niz gorzki jogurt. Ale teraz nawet nie patrze na słodkie cuda :) Dobre jest to,ze mozesz do woli jesc: * kurczaki z rozna{bez skory}[ja jem tylko piers i udko,bo najwiecej w nich mięska bez tluszczu. Omijam skrzydełka,bo na nich jest sama skóra] +jajka i wszelkie ryby Jestem tylko czlowiekiem,w dodatku kobieta i mam swoje slabosci,ale bez przesady. Zdarza mi sie Ewelko zjesc loda,mimo,ze to zakazane. Ale za to pozniej jem czyste bialko przez kilka dni i pije duuuuzo czerwonej herbaty. Dzisiaj w Auchan zrobilam zakupki dla dzieci do szkoły,maly marudzil i dostał bułę maślaną. Wcinał aż miło heh,nawet udalo mu sie pociagnąc kilka łyczków napoju przez słomke :D

Mala A moze i ja sie skusze na ta Dietke jak mowisz ze dziala jak sie za wezme to moze sie uda,kurde chcialabym miec tak silna wole jak Wy:) Ale jak mozecie to podajcie stronke z ta dietka,co mozna jesc a czego nie. Z gory dzieki:)

Gość jkjjnjj
internetowy lumpeks z odzieżą niemowlęcą. Ubranka już od 50 groszy ! www.lumpik.com.pl wysyłka tylko 6 złotych !!! Zapraszam www.lumpik.com.pl . . . . . . . internetowy lumpeks z odzieżą niemowlęcą. Ubranka już od 50 groszy ! www.lumpik.com.pl wysyłka tylko 6 złotych !!! Zapraszam www.lumpik.com.pl . . . . . . . internetowy lumpeks z odzieżą niemowlęcą. Ubranka już od 50 groszy ! www.lumpik.com.pl wysyłka tylko 6 złotych !!! Zapraszam www.lumpik.com.pl . . . . .. internetowy lumpeks z odzieżą niemowlęcą. Ubranka już od 50 groszy ! www.lumpik.com.pl wysyłka tylko 6 złotych !!! Zapraszam www.lumpik.com.pl . . . .

Mala to kawa tez musi byc bez cukru?Jesli tak to sobie odpuszcze i bede pic herbate. Wlasnie kupilismy dzis bilety i zabukowalismy hotel i lecimy 25listopada do Barcelony na 5 dni!!! To bylo moje marzenie juz od dawna :D Ale sie ciesze :) Aha i ja jogurtow czy kefirow 0% nie trawie,a poza tym nie mam tu dostepu do kefirow...

Hej! No i przekonała mnie ta babeczka na sam wieczór...:O zjadłam połowę...dużej oczywiście.Cały dzien wytrzymałam ale uciążliwe jest to że np.nie mogę zjeśc normalnego obiadu tylko dla siebie oddzielnie robić poza tym po całym dniu białkowym miałam już dość wszelkiego nabiału chociaż lubię.Brakuje mi owoców bo je jem codziennie.Na razie więc zaprzestaję diety muszę wyruszyć na odpowiednie zakupy i przygotować sie na kilka dni wtedy może dam radę.Dla mnie jogurty naturalne są bez smaku ale przełknę za to kefirów już nie zjem. Anka____zazdroszczę wyjazdu ale Wam fajnie.

Hej Kobitki. Wiesz Klaudia troche ten moj M musi na to pozapieprzac. Jedziemy w sumie dzieki temu,ze mamy karte kredytowa i przyjdzie nam zaplacic za to za miesiac z kawalkiem,bo inaczej nie mielibysmy teraz tyle siana. Udalo mi sie znalezc tani,a ladny,dobrze polozony hotel-sprawdzilam opinie i ma same dobre. Kolega tez leci i zarezerwowal sobie hotel tanszy od naszego,ale sprawdzilam opinie o nim i pisza,ze wyglada jak hostel dla bezdomnych,a zdjecia na stronie nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia.No coz...ja zawsze wszystko 5 razy sprawdzam zanim kupie. A ten hotel obnizyl cene,bo zostal im 1 pokoj do sprzedania. Jejku nawet nie wiecie jak ja sie ciesze...Od zawsze marzylam,zeby zobaczyc Barcelone i stadion :D:D:D:D:D Sebek wlasnie szaleje w skoczku,a ja zaraz ide sie umyc i musze leciec do sklepu. Co do tej diety to ja tez jeszcze jogurt naturalny wypije,ale kefiru w zyciu. Poza tym 1 danio dziennie chyba nie zaszkodzi,tym bardziej,ze nie jem calej reszty zakazanych.

No niestety za darmo nic nie ma :( Piję sobie capuccinko.M z Duśką na zakupy pojechali a mała śpi. Co porabiacie? Ale pogoda...brrr....zimno i wietrznie.

Hej! U mnie tez pogoda pod psem... Nie obrażając psów ;) Ania takim to dobrze :) Co do hoteli to na zdjęciach zawsze wyglądają ekstra a na żywo to już inna historia. Masz w pełni rację. Trzeba dokładnie sprawdzać. Oj jak ja bym gdzieś pojechała.... Może jednak pojedziemy na tę Słowację na 2 dni. Nadal jednak mam wątpliwości, jak Milesia to zniesie.

Lola a czemu by nie wybróbowac dietki??? Jak po kilku dniach stwierdzisz,ze nie dajesz rady to odpuscisz. Poszukaj sobie"DIETA DUKANA". Ja zaczelam od tej stronki,poczatkowo sie na niej gubilam,ale potem sciagnelam sobie kilka przepisow,na forum nie wchodze-chociaz jest :) http://www.dieta-dukan.pl/ Ja mam tez slaba wole,czego efektem sa skoki w produkty zakazane,ale ja naprawde chce schudnac dlatego postanowilam ze nie przestane jesć normalnie poki nie uzyskam 64 kg ooo !!!!!!!! Anka ale masz fajniez tym wyjazdem,ale nalezy sie Wam :D Ty bidulko zapieprzalas w ciazy w pracy,w wielkim brzusiem panowalas nad nerwami z upierdliwymi klientami,rozdawalas piekne usmiechy mimo ze mialas chec kopnac niejednego w dupe he he Jedz sobie,odpocznij,spelniaj swoje marzenia :D Jejka,musze malemu zapinac pasy w gondoli,bo wczoraj patrze,a on wstaje i na kolanach siega do dzwonka przy raczce. Dzisiaj w sklepie sprzedawczyni prawie krzyknela:"bo dziecko Pani wyleci".

Anka najlepiej by bylo jakbys pila kawe ze slodzikiem,ale nie mam pojecia jak to smakuje bo ja pije gorzka z mlekiem. Ale jedna dietke jeszcze wyprobuje jak nie zrzuce tyle ile bede chciala do pazdziernika. Zaczne diete kopenhaska,ktora mozna stosowac co 2 lata i tylko przez 13 dni. Tam dopiero jest wyrzeczenie jaaaa. Powiem Wam szczerze,ze jakbym miala zaczac od kopenhaskiej to nie dalabym rady,a ze po bialkowej mam skorzony zoladek o polowe to bedzie mi latwiej stosowac tamta. No bo kto wytrzyma: DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC TO JEST DRASTYCZNA DIETA NO NIE???????? ,

Mala Znam ta Diete moja kuzynka ja chyba stosowala, i ja sie nie widze w niej bo nie lubie szpinaka m.in takze niewiem czy cos z tego bedzie zobacze.Ja juz wykompana i ide spac bo padnieta jestem.Odezwe sie jutro albo w pn.Papatki milej nocki:)

Taaa,ta dieta mnie tez przeraza,nie ma nic sycacego. Jak wiec wytrzymac kilka godz na samej kawie z rana??? No ale zobaczymy,ja sie moze tego podejme. Skonczylam malowanie w pokoju Julki,ma dwie sciany zielone i dwie rozowe. Tak chciala tak ma !! Daniel chce wszystkie sciany zielone i to dosc mocne zielone(chyba mu ta Lechia do glowy uderzyla)-musze kupic 2 pigmenty jutro. Oki dziewczynki,ja klade sie spac,Dorus juz klapnał o 19 w foteliku jak z lasu jechalismy. Nawet go nie rozebralam tylko przelozylam do lozeczka i biedaczek spi w bluzie i spodenkach. Aha,mialam Wam mowic- Dorusiowi ida kolejne zabki,dwojki gorne. Ja tez jak czytalam co mozna jesc i ile to pomyslalam ze malutko tego i skromnieKurcze,nie jestem zadowolona zbytnio ze tak szybko,bo mleczne posypia mu sie tez szybko. Mowia,ze im pozniej dziecko ma zabki tym lepiej :(

Mala weszlam na ta strone co podalas i przeczytalam przykladowe menu na tydzien i tam jest nawet ptasie mleczko i sernik,wiec wydaje mi sie,ze danio jest ok...

Spoko doczytalam w przepisach z czego sa te deserki ;) Zrobie sobie jutro sernik dukanowy,ten na zimno,bo brzmi calkiem calkiem. Sebus obudzil sie dzis o 6:15,zasnal na pol godzinki i juz bylo koniec spania,a ja tak bym chciala sie wyspac.. Ta diete kopenhaska moja kolezanka stosowala.Przy 12 dniu zaslabla na ulicy... W ciagu samej diety schudla niewiele,ale za to potem waga poleciala na leb na szyje,bo to ma zmienic przemiane materii.Tyle,ze ona wyglada teraz jak wieszak i nie moze przytyc... Zeby ta dieta byla skuteczna trzeba robic dokladnie to,co jest napisane,nawet male grzeszki i odstepstwa powoduja,ze dieta nie bedzie skuteczna. Ja bym sie jej nie podjela,bo ja nie moge czuc glodu.Zaraz jestem zla,slabo mi i kreci mi sie w glowie.

Dziewczyny ja tylko na chwilę, bo potem jadę do teściów. M w pracy. Muszę się pochwalić, że dziś o 5:20 zostałam ciocią! Siostra M urodziła synusia :) 3200g, 54 cm i długie blond włosy :)

Hej! Annolia____czyli rodzinka sie powiększa?spoko :D Kto to wytrzyma dietę Kopenhaską?no jak myślicie???Ja wytrzymałam 13 dni i to bez większych problemów.Jeśli ktoś chce bardzo schudnąć to rzeczywiście po niej sie chudnie ale podkrążone oczy,brak siły to druga sprawa.Nie uważam żeby ta dieta była zdrowa.Da sie wytrzymać,chudnie się ale są też i minusy.Coś za coś.I tak jak Ania mówi tylko i wyłącznie to co napisane nawet gumy do żucia nie można.Można zamieniać np lunch z obiadem i zrezygnować ze szpinaku jak sie go nie lubi.Powiem Wam że chociaż je się mało to ja i tak połowę porcji z tego jadłam.Ale nie powtórzę tej diety nie chcę wyglądać jak kościotrup. Wypiłam sobie kawkę właśnie.

hej kopenhaska ponoc to jest najwieksze gow.no....sama bym jej nie stosowala...a co do dukana ja czasem sobie zjem serek homogenizowany i to ten z biedronki ktory ma okolo 5,5 czy 6,5 procent tluszczu ale to co nic nie bedzie ;)wazne ze ma bialko ;) Wczoraj u kuzyna mielsimy mala bibe na pozegnanie lata i co...chyba sie zalatwilam bo siedzielismy w garazu i w stopy bylo mi zimno i wczoraj jak wrocilismy do domu to poczulam ze bede chora bo nos zatkany i w gardle jak by mi cos siedzialo :O a mala byla grubo ubrana wiec mam nadzieje ze jej nic nie bedzie....ah ta pogoda ...lato a to trzeba sie grubo juz ubierac bo zimno....ehhh

my w pazdzierniku po weselu mojego brata sie przeprowadzamy z wynajetego mieszaknia do mamyi.I tam tez robili remont pokoju i zazyczylam sobie dwie sciany inne i dwie inne i wybralam taki ciemny fiolet i dwa jasniejsze fiolety i pokoj wyglada super...podoba mi sie....tylko ze ja chcialam te sciany ciemne na przeciw siebie

Klaudio gratuluje wytrzymania diety :D Ewelko tak jak mowisz,dwa te same kolory na przeciwko siebie. Moje dzieci maja pokoje na poddaszu(przerobka nieużywanego strychu),wiec skos ma zielony i sciane naprzeciwko rozniez. Tesciowa zazyczyla sobie rozniez jakis czas temu dwa kolory,ma Dekorala Fiolkowe lato i jakis roz ktory ma swoja nazwe. Klaudi,wiadomo,ze dzieci sa odwazne,a sciany jak sie jej znudza to zostana pomalowane na inny kolor. W ogole mnie kusi usmiechnac sie do mojego kolegi,ktory ma zdolnosci w malowaniu scian. On pomalowal mojego koledze,ktory chodzi na polowania nad kominkiem pieknego jelenia w lesie. Dziewczyny,on wyglada jak zywy. Slysze od znajomych,ze maluje na scianach rowniez postacie z bajek. Moja corcia by Hane Montane chciala,ale musze to przemyslec. Szkoda chlopaka,bo pracy nie ma,pod sklepem z piwem stoi,utrzymuje sie tylko z fuch,2 dzieci,zona...I takie wlasnie zlote raczki zwykle koncza-pod sklepem.

Mała____o wiele szybciej i taniej wyniesie Cię zakup naklejki na ścianę jest tego mnóstwo na allegro i wyglądają ślicznie sama mam w kuchni nad stołem takie winogrono miedziane każdy sie zachwyca jak widzi.

I pewnie kulki winogron obryzione he he. Wiesz Klaudio,ten chlopak za pare groszy to maluje więc wiesz.... Mam dzisiaj ochote wybrac sie do Zoo. Zobaczymy jak dalej sie potoczy moj dzien,moze uda sie dzieciakom mnie namowic :D Zeby bylo zrozymiale-w Zoo ostatni raz bylam w I klasie szkoly podstawowej,a wiec 23 lata temu,mysle,ze cos tam ze zwierzatek dodali no nie?

Mała___i co byłaś w ZOO?Może i fajnie maluje ale naklejki też są spoczko bo wyglądają elegancko i mają lekki połysk i naklejenie trwa góra 20 min.:) Do tego oooogroooomny wybór. Zajadam sobie sliwki węgierki. <stopka>A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica." </stopka> <stopka>A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica." </stopka> <stopka>A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica." </stopka> <stopka>A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica." </stopka>

Hejka :-D :-D Jestem, (niestety nie w dwupaku :(:(:( ) żyję, mam się całkiem nieźle. Tylko komary mnie pochlały....:(:(....Zajrzę jutro bo dziś już padam....mam za sobą prawie 300km za kółkiem....Jutro się odezwę, jak dam radę.... Jak miło wrócić do domu.....Buźka dla Was....😘😘 <stopka>http://s6.suwaczek.com/20080510650123.png 🌼"Życie nie daje nam tego co chcemy, tylko to co dla nas ma."🌼</stopka>

Hej! Witaj Dorotko! Pisz nam tu szybko jak było na wczasach i jakieś fotki na pocztę poproszę :) Anka ja zostałam ciocią po raz 7! Pierwszy raz tez prawie 20 lat temu :) Tylko tym razem po raz pierwszy ze strony M. Siostra M rodziła... 3,5 godziny!!! Pierwsze dziecko. Chciała znieczulenie, ale nie zdążyli jej podać, hi hi :D Co do kolorów na ścianach, to przebiję Wasz wszystkie:P... Mam ściany w kolorze szarym! Jak mamie powiedziałam, że chcę na szaro malować, to mi się kazała puknąć w czółko :D Ale jak zobaczyła efekt, to była pod wrażeniem :D Nie było nigdzie takiej farby, to zrobiłam z czarnego pigmentu.