Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 misel
hey dziewczyny! Ja takze chcialabym wykonac zabieg body jet (na brzuszek i pozniej wsztrzyknac w piersi). jestem z gornego slaska, wiec najblizsza klinika to maestria w krakowie, czy ktos juz tam robil ten zabieg albo slyszal opinie pozytywne (badz nie) ??? A powiedzcie mi jeszcze... Ja myslalam ze to wstrzykniecie pozniejsze tkanki tluszczowej jest juz wpisane w koszta... gdziesz na stonie klinki przeczytalam ze sam zabieg odessania kosztuje ok 5 000 a za wsztrzyknieciem w inna czesc ciala 6 5000, czy to prawda? bo jesli ma to kosztowac 13 000 to zdecyduje sie tylko na odessanie. Ale wiecie czego sie boje najbardziej... efektu piersi... Ja ogolnie mam ladny biust tylko chcialabym go troszeczke powiekszyc (minimalnie o jeden rozmiar) i boje sie ze zabieg moze go oszpecic! ;( kto juz mial przeprowadzony taki zabieg? prosze napiszcie cos tu albo na email!!! Ja juz kilka lat temu mialam robiona liposukcje w bytomiu, bardzo polecam, ale z powodu zlego trybu zycia (ogromne ilosci alkoholu itp ;) ) troszke znowu mi tluszczyku naroslo, ale teraz po tym zabiegu juz bede dbala i duzo cwiczyla. Pozdrawiam i czekam na odp!! ;-*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jumbo Jet
zachwalanie Sul臋cina jest obcesowe ;-) ... pewnie zaraz mi si臋 dostanie - tak jak estetycznym i innym, kt贸rzy nie kupuj膮 pseudoobiektywnych wypowiedzi wyznawczy艅 pani Kasi .. a mo偶e jej samej ;-) ... na marginesie znalaz艂am w膮tek po艣wi臋cony tej pani i z wypowiedzi wynika, 偶e jest ekspertem medycyny pracy (sic!) Zdecydowanie stawiam na lekarzy medycyne estetycznej, chirurg贸w i chirurg贸w plastyk贸w w temacie tak inwazyjnego zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Ja tez ju偶 mam do艣膰 komentarzy na temat Sul臋cina i po偶al si臋 Bo偶e Pani Kasi. Nie propaguj g艂upoty i nieodpowiedzialno艣膰 ! Przede wszystkim renoma kliniki i lekarzy jest wliczona w cen臋 - a to daje ci gwarancje, bezpiecze艅stwa i jako艣ci, ze kto艣 nie oszcz臋dza艂 na sprz臋cie i na zapewnieniu odpowiedniej higieny. Niestety profesjonalizm kosztuje. Nie masz odpowiednich pieni臋dzy to nie r贸b zabiegu, s膮 inne sposoby 偶eby zrzuci膰 par臋 kilo. Mam wra偶enie, ze po prostu watek " Body- jet " staje si臋 reklama Pani Kasi i jej zabieg贸w. Poczytaj na temat pseudo specjalist贸w, kt贸rym si臋 raz udaje a raz nie ! Pomys艂 zanim napiszesz, bo by膰 mo偶ne znajdzie si臋 kolejna naiwna osoba, kt贸ra uwierzy w co艣 takiego a potem b臋dzie p艂aka膰. Leczenie i powr贸t do normalno艣ci po z艂e zrobionych operacjach kosztuje maj膮tek. Teraz zaoszcz臋dzisz 3 tys a potem wydasz 10 tys ! Je偶eli nadal cie nie przekona艂am, to naprawd臋 wymie艅 si臋 mailem z druga niepowa偶na osoba i tam sobie korespondujcie o Sul臋cinie ! 呕adna odpowiedzialna osoba nie chce tego czyta膰 ! Pozdrawiam dbaj膮cych o w艂asne zdrowie forumowicz贸w !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Ja tez zastanawiam si臋 nad tym zabiegiem. Jestem z Warszawy i rozgl膮dam si臋 w艂a艣nie za dobra klinika. Co do informacji na temat Body- Jet - naprawd臋 bardzo fajnie jest opisana przebieg ca艂ego zabiegu i efektow, badz czego mozna sie spodziewac na stronie skinclinic.pl Czytam niekt贸re wpisy dziewczyny i pytania jakie maja, i my艣l臋 ze wi臋kszo艣膰 z nich znalaz艂aby odpowiedz w艂a艣nie na tej stronie. Na innych tez jest: la-perla.pl, elite-waw.pl ale mniej dok艂adniej. Oczywi艣cie wa偶na jest konsultacja z lekarzem, bo wiadomo, na stornach internetowych nie dowiesz sie co ewentualnie mo偶e p贸j艣膰 nie tak i czy efekt taki jaki chcesz uzyska膰 jest realny do zrobienia :) ( mam nadzieje ze nie pomyli艂am adresow stron www, bo pisa艂am je z g艂owy troch臋) Pozdrawiam ps. Je偶eli robi艂a艣 w Wawie ten zabieg i mog艂aby艣 poleci膰 jakiego艣 dobrego lekarza to b臋d臋 wdzi臋czna za informacje :)

Udost臋pnij ten post

Do misel Hej! ja w艂asnie decyduje si臋 na body jet z brzuszka i wstrzykni臋cie w piersi (powiekszenie o 1 rozmiar i nadanie im kszta艂tu) Troch臋 boje si臋 zabiegu bo nie wiem czy wyjdzie r贸wno (chodzi mi o biust). Sam zabieg body -jet kosztuje 4000-6000 z艂 ( w mojej klinice WARSZAWA) a potem kolejne 6.000 aby wsktrzykn膮c Ci ten t艂uszczyk w piersi. Oba zabiegi wykonywane s膮 podczas jednego pobytu. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
do maga0505 - do Sulecina jade z kolezanka w polowie grudnia, ja na pewno na body jet, ona jeszcze nie wie czy body jet czy smart lipo, ona zdecyduje sie na miejscu ktory jest dla niej lepszy. regeneris robilam ostatnio jakis tydzien temu, niestety peklo mi naczynko i mialam jakies 5 dni plamke na buzi ale dalo sie przymaskowac :-) regeneris jest rewelacyjny, polecam, i u mnie i u mojej mamy byl fajny efekt a ona jest juz po 60-tce. kwas hialuronowy wstrzykiwalam w bruzdy, bylo to mniej bolesne niz zabiegi we Wroclawiu bo tam znieczulali mnie tylko mascia emla a p. Kasia zrobila mi zastrzyk, nic nie czulam a po 15 minutach puscilo zupelnie. Wiec duzo bardzie komfortowo. Kwas ladnie podniosl bruzdy ale w sumie we Wroclawiu tez bylam z efektow zadowolona, to chyba zawsze dziala. tylko u p. Kasi kosztuje prawie polowe tego co placilam do tej pory. o body jet sie wypowiem po 13-ym grudnia. jesli chodzi o badania to ja robilam w Polsce bo jestem tam conajmniej raz w miesiacu ale moja kolezanka nie jest Polka i bedzie je robic tutaj, czekam na maile od p. Kasi z nazwa po angielsku lub niemiecku. jak chcesz mozemy sie chetnie spisac przez maila, troche dziala mi na nerwy wykrzykiwanie tych osob tutaj ktore do tematu nie wnosza zupelnie zadnych informacji. moj email - jovmunich@hotmail.de

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
ten email naturalnie bez tego br ze znaczkami na koncu...zagapilam sie przy wysylaniu, sorki. maga - pisz jak masz jeszcze jakies pytania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
do lizus Aha, dzieki. W takim razie ja jeszcze pomysle nad wstrzykiwaniem ale napewno odessam! ;) Chcialabym zrobic zabieg ok 20 stycznia. Czekam na wasze dalsze informacje i ploteczki! jesli dowiem sie czegos nowego napewno napisze. I nie klocic mi sie tu dziewczeta ;) eheeheh Piszcie prawde i nie kombinujcie z reklamami i dogryzaniem... jestesmy tu wszystkie z tego samego powodu. Powodzenia!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaltusa
Ja rowniez bylam w Sullecinie i z pewnoscia pojade jeszcze raz. Nie tylko ze wzgledu na ceny. Faktem jest ze w body jet i smart lipo pani Kasia ma najwiecej klientek i krytykowanie jej tego nie zmieni bo wiekszosc osob ktore tam jezdzily z pewnoscia pojadzie tam znowu i wezmie kolejnych znajomych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koliana
Zamierzam zrobic u p. Kasi body jet - czy moze ktos kto robil ten zabieg napisac czy po tym tez trzeba robic drenaze limfatyczne tak jak po smart lipo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czy ja przeplacilam...
witam,jestem po zabiegu w Warszawie, 10 000 PLN, czy ja przeplacilam...?DOLNA I GORNA PARTIA BRZUCHA,z tego co czytam to mozna zrobic to taniej w Warszawie...ogolnie bol straszny,wpadlam w lekka depresje jak wrocilam do domu, ale mam nadzieje ze mniejszy brzuch zrekompensuje mi ta traume,jaka przezylam,ale od razu mowie-nie kazdego tak boli, ja ponoc mialam za duzo wlokien,jak jest sam tluszczyk ponoc malo boli lub wcale,ogolnie brzuch jest najbardziej unerwiony,ponoc boczki i uda nie bola.OGOLNIE POLECAM bo mimo ze po zabiegu obrzek jak w 9tym m-cu ciazy (przynajmniej ja tak mialam:)to widze ze brzuch jest mniejszy,a za 3 m-me mam nadzieje ze juz w ogole bedzie lepiej...dla tych ktorzy nie widza dla siebie ratunku polecam,skoro ma sie nam zmienic zycie na lepsze dlaczego nie probowac...nie rodzilam dzieci i nie wiem jaki to bol,ale wszystko mozna przezyc...

Udost臋pnij ten post

do DRAKANA zastanawia mnie jedeen fakt- dlaczego wype艂ni艂a艣 bruzdy kwasem skoro przy body jet mo偶na to zrobi膰 w艂asnym t艂uszczem. przy czym jest to zabieg trwa艂y a co za tym idzie na d艂u偶sz膮 mete o wiele ta艅szy. Pani Kasia powinna Ci臋 o tym poinformowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
bruzdy w sumie tylko dopelnilam, mialam juz tam kwas bo robilam to jakis czas temu we wroclawiu ale chyba mi dali za malo albo szybciej sie wchlonal bo bruzdy sie poglebily. a swoim tluszczem mozna wypelnic jak juz kwasu nie ma wcale. pytalam bo chcialabym zrobic w usta ale mam tam niestety jeszcze troche kwasu wiec tez odpada. ja body jet dopiero bede robic, wczesniej robilam smart lipo a tluszcz po smart lipo nie nadaje sie do przestrzykniecia, tylko ten po body jet....wiec nie wchodzilo to w rachube niestety.

Udost臋pnij ten post

do LuellaBartley: jak sie nazywa Pani Dr. z Maestrii?? Chcialabym wiedziec, jakie ma ona kompetencje. Dzieki za odpowiedz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶enadaAAA
NIE DOBRZE MI SIE ROBI JAK CZYTAM TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI O CUDOWNEJ PANI KASI I TYM CALYM SUL臉CINEM. DARKANA KIM TY JESTES???? U PANI KASI TO TY CHYBA WSZYTSKO ROBILA艢 RAZEM ZE SWOJA RODZINA. NA KAZDE PYTANIE MASZ ODPOWIEDZ LATWO CIE PODPU艢CI膯:) I TE WASZE ZA艁OSNE DIALOGI OBRZYDLIWE JEST TO CO ROBICIE. TYLKO NIE PISZCIE ZARAZ Z NOWU JAKIE艢 LITANI O PANI KASI TAK JAK ZAWSZE TO ROBICIE JAK KTOS NAPISZE O WAS 殴LE. KA呕DY INTELIGENTNY CZ艁OWIEK WIE KIM JESTE艢CIE!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Nie jestem do ko艅ca przekonana, czy body jet zrobi臋 u P. Kasi, ale plucie jadem na kogo艣 kogo si臋 nie sprawdzi艂o to lekka przesada. Za P. Kasi膮 w moich oczach stoi to, 偶e wykonuje niekt贸re zabiegi w Spa Afrodyta. Bywa艂am w tym spa i nie s膮dz臋, 偶eby pozwolili sobie na utrat臋 renomy wap贸艂pracuj膮c z kiepskim lekarzem. Troch臋 niepokoi mnie fakt, 偶e na stronie P.Kasi nie ma w ofercie body jeta. Ale zanim wypowiem si臋 krytycznie b膮d藕 przychylnie przeprowadz臋 rzetelny wywiad. Darkana przepraszam za pomy艂k臋 w nicku i prosz臋 odezwij si臋 ju偶 po. Ja poczekam, az wch艂onie mi si臋 voluma z doliny 艂ez, 偶eby wype艂ni膰 j膮 w艂asnym t艂uszczem i przy okazji b臋d臋 m膮drzejsza o Wasze do艣wiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
oczywiscie ze sie odezwe. bede miala niezle porownanie bo 3 tygodnie temu robilam smart lipo wiec bede mogla porownac oba zabiegi. do tego ja robie w grudniu dwa obszary body jetem bo ramiona i kolana a moja kolezanka z pracy ktora jedzie ze mna robi uda zew i rowniez kolana. wiec obydwie bedziemy sie mogly wypowiedziec. mam nadzieje ze efekt bedzie tak samo swietny jak po smart lipo. no ale zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giust
wykonywa艂am body jet na brzuch i tala + powi臋kszenie biustu. raczej odradzam. wyda艂am 20000 z艂 za ca艂o艣膰, jedynie z talii jestem zadowolona. brzuch jest nier贸wny, chco膰 min臋艂y ju偶 prawie 3 miesi膮ce, a biust, praktycznie si臋 nie zmieni艂a.odradzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,5500post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do giust
gdzie robi艂a艣 ? co tak tanio:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
zamierzam wybra膰 si臋 do Pani Kasi wbrew opluwaczom (偶e te偶 im si臋 nie znudzi). Bardzo prosz臋 o przes艂anie na m贸j adres jej strony. Przecie偶, gdyby kto艣 oficjalnie poda艂 by艂by wykl臋ty. M贸j adres: aska_anka@op.pl Dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LuellaBartley
Do Pia Zadora : no w艂a艣nie pani dr nie chwali si臋 swoim nazwiskiem na stronie. Niestety nie zapamietalam nazwiska jak si臋 przedstawia艂a, widzia艂am je potem na recepcie ale, 偶e recept臋 zrealizowa艂am w 10 min po jej otrzymaniu to te偶 nie jestem na 100% pewna, chyba Agnieszka Molczak lub Montczak. Nie chwali艂a si臋 swoimi specjalizacjami ale jestem pewna 偶e nie jest chirurgiem plastycznym. Za to na pewno przesz艂a szkolenie u polskiego dystrybutora Body Jet. Niby do robienia body jet nie trzeba byc chirurgiem plastycznym ale jak patrze na moje fioletowe 30cmX20cm siniaki na udach to juz sama nie wiem, mo偶e do艣wiadczony specjalista by艂by ostro偶niejszy przy zabiegu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskawka prosto z krzaczka
*******do LuellaBartley Siniaki nie maj膮 nic wsp贸lnego z ostro偶no艣ci膮 lekarza - tutaj nie musi by膰 tak偶e chirurg plastyk - dopytywa艂am o to wsz臋dzie przed swoim zabiegiem. Rozmawia艂am z panem doktorem, kt贸ry robi艂 mi zabieg, by艂 bardzo delikatny i ostro偶ny - a siniaki i tak wylaz艂y i to nie ma艂e. I szczerze m贸wi膮c - spodziewa艂am si臋 ich - bo tak膮 ju偶 mam sk贸r臋. Odk膮d pami臋tam, w dzieci艅stwie mia艂am pe艂no siniak贸w. Zatem przez dziesi臋膰 dni m贸j brzuch wygl膮da艂 jak jeden wielki siniak, a potem wszystko pi臋knie zesz艂o. Zatem to nie kwestia ostro偶no艣ci :-) Opuchlizna zasz艂a ca艂kowicie po niespe艂na czterech tygodniach. Ale ju偶 wcze艣niej po trzecim tygodniu podda艂am si臋 zabiegom ultrad藕wi臋k贸w, kt贸re wszystko cudownie wyr贸wna艂y. Teraz jestem bardzo zadowolona. Zatem cierpliwo艣ci - niebawem b臋dziesz bardzo zadowolona. *******Do wszystkich innych zainteresowanych tematem: To, 偶e nie musi to by膰 chirurg plastyk nie oznacza, 偶e osoba nie powinna mie膰 odpowiedniego wykszta艂cenia, do艣wiadczenia i specjalizacji. Warunki kliniki te偶 s膮 bardzo istotne. Wa偶ne, 偶eby czu膰 si臋 bezpiecznie. Bo to powa偶ny zabieg. I zgadzam si臋 z tymi, kt贸rzy pisz膮, 偶e na tego typu zabiegach nie warto oszcz臋dza膰. Je艣li nie by艂oby mnie na ten zabieg sta膰, wygra艂abym co艣 innego na co mnie sta膰. Nie pozwoli艂abym, 偶eby ktokolwiek przecina艂 mi sk贸r臋 i wprowadza艂 rurk臋 bez 100% pewno艣ci, 偶e nie zrobi mi krzywdy 艣wiadomie - czyli nie maj膮c do tego kompetencji. a podsumowuj膮c: ************** ten zabieg daje niesamowite rezultaty!**********

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orange1
DO Hej TRUSKAWKA PROSTO Z KRZACZKA gdzie robilas zabieg mozesz zdradzic Bo mam dylemat gdzie zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,5500post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

*** Do truskawka prosto z krzaczka Jestem 10 dni po Body Jet brzucha dolnego i gornego. Na poczatku brzuch byl gladki (choc obola艂y) i miekki. Po jakis 6 dniach pojawily sie wybrzuszenia - jedno nad pepkiem ok 5cm, drugie na wzgorku 艂onowym ok. 9cm. Maja jakis 1 cm wysokosci. Lekarz mowi, ze to normalne i ze sie wchlona. Ja zaczynam sie martwic. Co Ty o tym sadzisz ?

Udost臋pnij ten post

Do truskawki Jestem 4 dni po body jet na brzuch i talie. Mam jeden wielki siniak, opuchni臋ty brzuch, og贸lnie wyglada to strasznie!!Kiedy ten brzuch zacznie wygladac normalnie? czy ulradxwi臋ki to to samo co zabieg zaffiro?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona Waw
ja jestem dokladnie 15 dni i chyba juz mi opuchlizna zeszla,brzuszek mniejszy ale ja i tak zawsze go bede miala...plaski byl tylko jak zeszlam ze "stolu operacyjnego"....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona Waw
15 dni po body jet,opuchlizna zeszla,brzuszek mniejszy,ale i tak nigdy nie bedzie idealny....ale ogolnie miejszy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona Waw
czy ktos mi podpowie czy przeplacilam...?:)10 000 pln w Wawie,brzuch dolna i gorna czesc:)

Udost臋pnij ten post