Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 roka
znalazlam spis lekarzy i gabinet贸w medycyny estetycznej http://www.estemedia.pl/baza.php?dzial1=79&dzial2=79 mo偶e b臋dzie wam pomocne,a tak apropo jestem um贸wiona na body jet w skin clinik na brzuch,ju偶 niemoge si臋 doczeka膰,caluski

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 strusiu
a ja siedz臋 w klinice i czekam:-) za nieca艂a godzin臋 zaczynamy jazd臋;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
no to strusiu ju偶 tam jest,ciekawe co teraz robi, mo偶e lekarza podrywa ha ha, wracaj do nas i opowiadaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Droga Strusiu
nie podszczypuj lekarza. Pozdrowienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Droga Strusiu
:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
ups,strusiu po zabiegu i jeszcze si臋 nie odezwala,co tak dlugo hm pewnie poszla z doktorkiem na randewu ,kobieto gdzie jeste艣????? miala艣 nas o艣wieci膰 jak po zabieguuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 strusiu
Hahaha, z tym randez vous z doktorem to prawie fakt:-))))) No to jestem po:-) Doktor troszk臋 si臋 sp贸藕ni艂, wi臋c po wywiadzie, za艂o偶eniu gustownej jednorazowej bielizny, fotografowaniu i malowaniu pisakiem miejsc "kluczowych" zacz臋li艣my o 16:15. Wpierw opalanie natryskowe;-) czyli opryskanie czym艣 dezynfekuj膮cym w kolorze pomara艅czowym, potem zaj臋艂am pozycj臋 na boczku. Dwie fazy znieczulenia- 1) ma艂e zastrzyki w miejscach, kt贸re mia艂y by膰 naci臋te- 艣rednio przyjemne, ale nie nazwa艂abym tego b贸le. 2) po naci臋ciu sk贸ry (absolutnie nie bolesne) wstrzykiwanie 艣rodka przeciwb贸lowego do 艣rodka i to by艂o beeeee. Odczucie rozpierania, szczypania, k艂ucia- generalnie bola艂o, ale do zniesienia. Potem ju偶 nic nie bola艂o do samego ko艅ca:-) Samo odsysanie nawet zabawne i co najwa偶niejsze- odg艂os nie by艂 podobny do odkurzacza, a tego si臋 obawia艂am;-) Przez ca艂y czas sympatycznie sobie gaw臋dzili艣my i z doktorem i z piel臋gniark膮. Dopingowa艂am doktora, by rzetelnie odessa艂 najwi臋cej jak si臋 da:-DDD Po wszystkim doktor za艂o偶y艂 takie specjalne nieprzemakaj膮ce opatrunki i posz艂am sobie kulturalnie pod prysznic. Potem chwila na doj艣cie do siebie i herbatka z personelem (ok 0,5H) Na sam koniec zmiana opatrunk贸w, za艂o偶enie pancernego body w rozmiarze XS, swoje ciuszki i adieu:-) I b艂膮dzenie prawie godzin臋 po W-wie, by dojecha膰 do mieszkania mojej kole偶anki. Nawigacja mi oszala艂a, mia艂膮m ochot臋 wypieprzy膰 j膮 za okno. Um贸wi艂am si臋 z doktorem na telefon rano, bo nie u艣miecha mi si臋 siedzie膰 w W-wie do 15tej- a dopiero o tej godzinie zaczyna prac臋 w klinice. Jak b臋dzie wszystko ok, to rano wsiadam w fur臋 i kierunek Pozna艅. Dosta艂am leki p/b贸lowe na dzisiaj jesli b臋dzie taka potrzeba, antybiotyk i recept臋 na zastrzyki p/zakrzepowe. No i ca艂y komplet opatrunk贸w nieprzemakalnych na zmian臋, gdybym nie dotar艂a jutro na ich zmian臋 do kliniki. Jestem z siebie bardzo zadowolona i licz臋 na to, 偶e jak zejdzie opuchlizna to b臋d臋 jeszcze bardziej:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elie
fajnie, 偶e zago艣ci艂o tutaj poczucie humoru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
extra,bo ja j膮 widzia艂am jako pierwsza, ubranko piekne,powalaj膮ce,(nawet co艣 samo wskoczy艂o na swoje miejsce),ona wie o czym m贸wie ha ha Jestem podbudowana ,bo 12-tego to ja tam jade i my艣le 偶e jak strusiu wytrzyma艂a to ja te偶 ----chyba :( :))

Udost臋pnij ten post

a ja chc臋 sobie odessa膰 bryczesy i troch臋 z po艣ladk贸w i troch臋 si臋 boj臋 tego wszystkiego. nikt nie pisze tu o doktorze Pernaku, a ja w poniedzia艂ek id臋 do niego na konsultacje... Mo偶e czyta to kto艣, kto robi艂 u niego body jet....? A tak powa偶nie to bardzo si臋 boj臋 i potrzebuj臋 wsparcia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
mimi a w kt贸rej klinice masz konsultacje u Pernaka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiakos1
Mini.... masz moje wsparcie. Gdybym mia艂a wiecej kasy podda艂abym si臋 jeszcze body jet boczk贸w, posladk贸w itd. ( a jkei fajnoe to znieczulenie ha ha) Ja jestem juz 8 dzien po brzuchu. Kole偶anki w pracy stwierdzi艂y, 偶e wiiida膰 efekty, chocia偶 w okolicach p臋pka doktor mi nie odessa艂, bo si臋 okaza艂o, 偶e mam przepuklin臋. JU偶 nie mog臋 doczeka膰 si臋 endermologii i robienia brzuszk贸w ( obieca艂am sobie, 偶e b臋d臋 codziennie 膰wiczy膰)! B臋dzie dobrze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bye bye boczki
Czyta艂am o zabiegu w kilku gazetach i w necie i stwierdzi艂am , 偶e wreszcie pojawi艂o si臋 co艣 dla mnie (na tradycyjn膮 liposukcj臋 nigdy bym si臋 nie zdecydowa艂a - ze strachu) ... tylko te koszty :-o ;-) :-o C贸偶 jednak mam zrobi膰, skoro pr贸bowa艂am wszystkich mo偶liwych diet, fitness , si艂ownia z instruktorem, kt贸ry wyciska艂 ze mnie na maksa. Od kilku tygodni my艣la艂am jak zrobi膰, 偶eby znale藕膰 zb臋dne pi臋膰 tysi臋cy, 偶eby pozby膰 si臋 tych wstr臋tnych , znienawidzonych bryczes贸w. My艣la艂am, my艣la艂am i wymy艣li艂am - moje wakacje w tym roku b臋d膮 kr贸tsze, last minute ... zrezygnuj臋 z cz臋stych wypad贸w do restauracji. Jako艣 dam rad臋. Jestem z Krakowa, b臋d臋 robi膰 w Maestrii - bo maj膮 du偶e do艣wiadczenie i dobr膮 energi臋.

Udost臋pnij ten post

do dr Pernaka wybieram si臋 do Sopotu, tak b臋dzie najpro艣ciej i najwygodniej, bo mieszkam w Tr贸jmie艣cie. A boj臋 si臋 nie tyle samego zabiegu, ale tego, 偶e t艂uszczyk mo偶e zosta膰 nier贸wno odessany i b臋dzie widoczna asymetria.......

Udost臋pnij ten post

Jestem ciekawa ile wyceni twoj zabieg? Gabinet ma profesionalnie urzadzony. Zabieg szedl mu bardzo sprawnie. A efekty, zobaczymy. Mowil ze na pelne trzeba bedzie czekac do p贸艂 roku. Mi sie wydaje, ze to troche na wyrost. Krwiakow juz nie mam, opuchlizny tez specjalnie nie mialam, moze niewielka. A jak z nierownosciami bedzie to zobacze. Na oko jest niby ok, ale mogl mi troche wiecej odessac tak mi sie wydaje.

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki za odpowied藕 Danuta. a co mia艂a艣 robione? i na ile to wyceni艂? na stronie podane s膮 ceny i zastanawiam si臋, czy faktycznie s膮 one zgodne ze stanem faktycznym. ubranko r贸wnie偶 jest w cenie czy musia艂a艣 dodatkowo zap艂aci膰?

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny na jakie zabiegi chodzi艂y艣cie, b膮d藕 zamierzacie chodzi膰 po zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATYLDA_a
JA tez bede mia艂a zabieg u dr, PERNAKA brzuch + piersi juz jestem po konsultacj ,zabieg mam16-go lutego .Spotka艂am tam kobiet臋 ,kt贸ra u niego robi艂a zabieg i by艂a bardzo zadowolona .Te偶 si臋 boj臋 ,ale jestem nastawiona psychicznie i czekam z niecierpliwo艣ci膮, a tak na marginesie wiem jaka znana osoba robi艂a body-jeta u niego i jest b.zadowolona jak b臋de po to opisze z dok艂adno艣ci膮 co i jak.........

Udost臋pnij ten post

Matylda, czy to Ty jeste艣 ta osob膮, kt贸ra jedzie na zabieg z zagranicy? Powiedziano mi, 偶e jak jedna Pani nie dojedzie to mam szans臋 na termin 16 lutego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kompot
Hej dziewczyny jestem ponad tydzien po Body-jecie (robilam brzuch i boczki) martwi mnie to ze jestem bardzo opuchnieta a szczegolnie mam takie dwie "pilki" na boczkach jutro zaczynam drenaze limfatyczne czy mozecie mi powiedziec kiey wam zeszla opuchlizna?? Ile razy chodzilyscie na masaze?? I czy to trzeba do jakiegos rehabilitanta czy do zwyklego masazysty bo ja sie zapisalam do gabinetu kosmetycznego i tam przyjmuje pan ktory robi rozne masaze w tym wlasnie drenaz napiszcie jak to bylo u was bo boje sie ze to mi nigdy nie zejdzie i ze tego sie nie da rozmasowac!!

Udost臋pnij ten post

Dzieczyny kt贸re robi艂 sobie piersi napiszcie czy faktycznie nie wida膰 zmian bo du偶a ilo艣膰 tkanki t艂uszczowej si臋 wch艂ania i aby powi臋kszy膰 biust o rozmiar trzeba by zabieg powt贸rzy膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kompot
Hej dziewczyny jestem ponad tydzien po Body-jecie (robilam brzuch i boczki) martwi mnie to ze jestem bardzo opuchnieta a szczegolnie mam takie dwie "pilki" na boczkach jutro zaczynam drenaze limfatyczne czy mozecie mi powiedziec kiey wam zeszla opuchlizna?? Ile razy chodzilyscie na masaze?? I czy to trzeba do jakiegos rehabilitanta czy do zwyklego masazysty bo ja sie zapisalam do gabinetu kosmetycznego i tam przyjmuje pan ktory robi rozne masaze w tym wlasnie drenaz napiszcie jak to bylo u was bo boje sie ze to mi nigdy nie zejdzie i ze tego sie nie da rozmasowac!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATYLDA_a
Do mimi2007 nie to nie ja -jestem z tr贸jmiasta i ju偶 mia艂am mie膰 zabieg 24 stycz. lecz zjadlam aspiryne i zabieg od艂o偶ono ,a pozatym ci臋偶ko z terminami .

Udost臋pnij ten post

o! to mo偶e b臋dziemy mia艂y zabieg w tym samym terminie :) Ja jestem zapisana jako rezerwowa na 13-t膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elie
Do Kompot na masa偶e wydaje mi si臋 by膰 za wcze艣nie. Ja po niespe艂na czterech tygodniach mia艂am ultradzwiekow膮 ko艅cowk膮 liposhock. A potem endermologi臋. Seri臋. Do momentu 艣ciagniecia kubraczka nie kombinuj nic. Daj sk贸rze doj艣膰 do siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATYLDA_a
ja rano ,a co dok艂adnie robisz ? bo ja brzuch i piersi

Udost臋pnij ten post

do Matyldy: ja chc臋 zrobi膰 nieszcz臋sne bryczesy z boku ud i troch臋 z po艣ladk贸w. ciekawa jestem, na ile doktor to wyceni... piersi mam mizernej wielko艣ci, ale nie my艣la艂am o powi臋kszaniu, bo nie chc臋 zbankrutowa膰 :) mog臋 zapyta膰, jakie koszty poniesiesz z piersiami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miamorek
witam was jestem nowa ja w marcu ide na plastyke brzucha i przy okazji wyczyta艂am o tej metodzie body a chce przy okazji zrobic lipo ud i boczk贸w teraz jak przeczyta艂am o tej metodzie mam m臋tlik w g艂owie,jestem z tr贸jmiasta prosze podajcie mi kto dobrze robi i gdzie ta metod膮 moze lepiej ja zrobie jak brzuch wygoje

Udost臋pnij ten post