Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

witajcie! przeczyta艂am ca艂e forum, przed zabiegiem, i stwierdzi艂am, 偶e jak ju偶 b臋d臋 po, te偶 co艣 naskrobie! jako 偶e opis od pocz膮tku do ko艅ca znalaz艂am jeden, napisze takowy w艂a艣nie;o) przed zabiegiem robi艂am morfologie, cukier, testy w膮trobowe, krzepliwo艣膰, 偶贸艂taczk臋. body jet by艂 w poniedzia艂ek, dzi艣 jest trzecia doba po zabiegu. ca艂o艣c trwa艂a oko艂o 3 godzin. zacz臋艂o si臋 od wywiadu z anestezjologiem, potem by艂o ju偶 rysowanie miejsc, kt贸re chcia艂am odessa膰: brzuch g贸ra i d贸艂, uda zewn臋trzne i wewn臋trzne. zrobi艂am sobie prezent na 30tk臋! musz臋 napisa膰, 偶e nie by艂am gruba(158 cm wzrostu, waga 49 kg), jednak tych partii mojego cia艂a nie lubi艂am ze wzgl臋du na ich kszta艂t, a s艂ysza艂am, 偶e bj to bardziej modelowanie sylwetki ni偶 jakie艣 mega odchudzanie, wi臋c si臋 zdecydowa艂am. jak ju偶 le偶a艂am na stole, dosta艂am g艂upiego jasia, wiem, 偶e piszecie tu, 偶e tego nie powinno by膰 ale powiem Wam, 偶e fakt, i偶 wy艂膮czono mi stres, zupe艂nie mi odpowiada艂! mia艂am te偶 na palcu takie mini ekg, i widzia艂am ca艂y czas jak mi serducho pracuje na monitorze. raz anestezjolog poda艂 mi co艣 na otrze藕wienie, bo stwierdzi艂, 偶e "widzi" sen na wykresie:o) By艂am ca艂y czas przytomna, papla艂am jak naj臋ta do lekarzy i piel臋gniarek, kilka razy schodzi艂am i wchodzi艂am na st贸艂, oczywi艣cie sama si臋 przekr臋ca艂am na stole itp. w zasadzie jako bolesne czu艂am tylko znieczulenie na udach wewn臋trznych. potem czu艂am ju偶 tylko dotyk na sk贸rze i ruchy w 艣rodku, ale b贸lem bym tego nie nazwa艂a. w pojemniczku z odsysem :o) bardzo wyra藕nie widzia艂am 偶贸艂ciutki t艂uszcz na powierzchni i r贸偶owawy p艂yn pod spodem. odessano mi niewiele, bo 800 ml ze wszystkiego(w tym z brzucha 100). poniewa偶 wszystkie partie mia艂am robione w czasie jednej sesji, p艂yn wyp艂ywa艂 z dziurek ju偶 w trakcie zabiegu, tym samym najwi臋cej p艂ynu w noc po zabiegu wyp艂yn臋艂o mi z lewej nogi, z prawej i z brzucha bardzo ma艂o. dodatkowo lekarz wycisn膮艂 ze mnie p艂yn jeszcze na sali zabiegowej. generalnie ca艂y zabieg czu艂am si臋 super, jednak po zabiegu jak wsta艂am do mycia cia艂a i nak艂adania opatrunk贸w zrobi艂o mi si臋 s艂abo. ale fakt jest taki, 偶e jad艂am 艣niadanie ma艂o tre艣ciwe o 7 rano a potem ju偶 do zabiegu nic a zabieg mia艂am o 16.00 no i po mia艂am md艂o艣ci i kr臋ci艂o mi si臋 w g艂owie. zabieg robi艂am w katowicach w klinice 2000, a jestem z wroc艂awia. plan by艂 taki, 偶e tak jak sama przyjecha艂am do kato poci膮giem, tak sama chcia艂am wr贸ci膰 do wro. Pani, kt贸ra by艂a w tym samym dniu odsysana, pojecha艂a sobie do domu, przyjecha艂a po ni膮 kole偶anka. Niestety m贸j plan na powr贸t poci膮giem nie wypali艂, ale bardzo si臋 z tego ciesz臋, bo po pierwsze, nie wiem czy bym nie zwymiotowa艂a w tym poci膮gu, a po drugie, la艂a si臋 ze mnie ta woda, kt贸ra przemok艂a moje seksowne czarne wdzianko z dziurk膮 i zostawia艂am plamy... Poniewa偶 by艂a taka mo偶liwo艣膰 noc sp臋dzi艂am w tej samej klinice, w kt贸rej robi艂am zabieg. Powiem Wam, 偶e mia艂am ju偶 kilka operacji w moim 偶yciu i ju偶 w kilku szpitalach le偶a艂am i nie nale偶臋 do os贸b, kt贸re panicznie si臋 szpitali boj膮. Warunki w klinice by艂y 艣wietne, my艣l臋, 偶e tak powinny wygl膮da膰 szpitale, czysto, 艂adnie, w艂asna 艂azienka i nagle si臋 okaza艂o, 偶e na 艣cianach nie musi by膰 po艂o偶ona paskudna olejna farba w kolorze szarozielonym;o) w zwi膮zku z tym nocleg tam nie by艂 dla mnie stresem, a czu艂am si臋 du偶o bezpieczniej, dosta艂am dwie glukozy, po kt贸rych dosz艂am do siebie, poogl膮da艂am TV a na drugi dzie艅 przyjecha艂 po mnie m贸j ukochany m膮偶:o)) a na 艣niadanie opr贸cz kanapek by艂 p膮czek!:o) zalecenia po zabiegowe: szybki prysznic w letniej wodzie w pierwszej dobie, 偶eby zmy膰 z siebie to co wyp艂yn臋艂o, musia艂am te偶 wypra膰 wdzianko, 偶eby po偶ywki dla bakterii nie by艂o! w trakcie suszenia wdzianka, owin臋艂am si臋 banda偶ami uciskowymi. opatrunki zmieni艂am sobie sama, czyli wymieni艂am plasterki takie ma艂e do chwytania ranek, na nowe i przyklei艂am sterylne gazy, ale w sumie chyba tak na wszelki, bo ju偶 i tak nic ze mnie nie wycieka艂o, a ranki wygl膮daj膮 na zasklepione. Sexi ubranko mam nosi膰 3 tygodnie, do kontroli za dwa. siniaki mam niewielkie, najwi臋ksze na prawym udzie z zewn膮trz, opuchni臋膰 te偶 nie mam du偶ych, tylko w dotyku sk贸ra taka, jakby nie moja..podobno jeszcze mog臋 spuchn膮膰, zobaczymy jak b臋dzie i dam zna膰! na razie jest ok, b贸l by艂 pierwszego dnia szczeg贸lnie przy zmianie pozycji z siedz膮cej na stoj膮c膮, teraz ju偶 ust臋puje i takie raczej rwanie jest. dosta艂am ketonal przeciwb贸lowo, ale jako艣 nie dzia艂a艂, wi臋c go nie bior臋:o) bo po co si臋 tru膰. 3 dni antybiotyku os艂onowo, acard zamiast zastrzyk贸w na rozrzedzenie krwi. i tyle z lek贸w. a teraz koszty: policzono mi 3 partie (brzuch g贸ra i d贸艂 jako jedna) > 4500 od partii dodatkowo p艂aci艂am za ubranko(300), w kt贸re mnie wcisn臋li, anestezjologa(500)na moje 偶yczenie no i pobyt w klinice za noc(250) tak wysz艂o:o) a teraz czekam na etap ko艅cowy: efekty! :o)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fugitive3
Ale sie zrobilo niesmacznie... Szkoda. Fakt, ze iwlam posiada chyba wszelkie rekordy obecnosci na forum... Szczerze mowiac, co mnie dziwi, to to, ze ktos szuka metody od grudnia czy tak jakos... Chyba ta osoba wcale nie chce zrobic tej operacji, za to uwielba jatrzyc, niewazne czy pracuje w ktorejs z klinik czy nie... Istnieja osoby, ktore po prostu tak musza. No i zamiast pisac o naszych operacjach, wymieniac sie doswiadczeniami itd, 80% watku to przepychanki slowne. Sledzac watek od stycznia wydaje mi sie, ze Maestria z Krakowa sie broni - jeszcze nikt nic zlego nie napisal - poza narzekaniem na wysokie ceny. Ja robilam w Weissklinik w Chorzowie 2 miesiace temu i jestem zadowolona, chociaz mogli odessac wiecej i jest troche nierowno (bylam jedna z pierwszych pacjentek BJ - nie wiedzialam o tym przed zabiegiem - moze i lepiej...). Ale ogolnie uwazam, ze BJ jest bardzo OK, przede wszystkim dlatego, ze sie szybko wraca do siebie. Mialam grudki pod skora ale znikly, troche masdowalam sama i dalej masuje. Najwazniejsze, zeby BJ tanialo systematycznie, bo dla wielu dziewczyn to jedyny sposob, zeby w koncu pozbyc sie tego i owego. Ja bym jeszcze chciala talie zrobic... Ale z drugiej strony... w moim wieku... Czy to rozumne? Pozdrawiam wszystkie sympatyczne forumowiczki a tym obolalym i pokiereszowanym zycze powrotu do zdrowia i znikniecia problemow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fugitive3
do Kako! Dziekuje w imieniu wielu dziewczyn za rzeczowy wpis! To taka rzadkosc na forum...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwlam
do fungitive co cie dziwi ? to, ze ktos starannie wybiera klinika dla siebie ? to ze analizuje ktora klinka jest wiarygodna, ktory lekarz najlepszy ? No najlepiej wybrac na chybil trafil, bo akurat byla reklama w urodzie a potem plakac ze sie ma asymetrie i nierownosci ! znowu wyjdzie ze kogos chce pouczac, ale serio plakac i lamentowac potem nie zamierzam na tym forum... bo np mija 12 tydzien a zgrubienia nadal sa...! zastanawiam sie co ci daje opis kto co komu poda艂, jakim jechalam pociagiem, czy spalam w klinice, kto po mnie przyjechal ? dali mi o tej a o temtej godzinie glupiego jasia, wycenili mnie na tyle.... takie informacje uzyskasz na ka偶dej konsultacji ..co nie? rzeczywiscie takie informacje sa bardzo cenne... dla mnie cenniejszy jest wpis, np ze klinika robi taki zabieg a nie ma odpowiednich warunk贸w... typu sala operacyjna... no ale to tez pewnie jest malo istotne. Ja chce sie dowiedzie膰 o rzeczach o ktorych nikt nie mowi: kazda klinika zachwala swoich lekarzy, mowi o sobie w samych superlatywach... to czemu raptem mamy tutaj tyle niezadowolonych dziewczyn ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwlam
do zdziwiona jak na 艣lepo si臋 wypowiadam ? jestem po konsultacji w 3 ro偶nych klinikach.. o czym ty dziewczyno m贸wisz ? brak slow dla tego co piszesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Proponuj臋 zatem, 偶eby wypowiada艂y si臋 tylko osoby, kt贸re przesz艂y zabieg. Cho膰 wiem, 偶e to jedynie pobo偶ne 偶yczenie...;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka73
HEJ! Mo偶e i ja spr贸buj臋 poprawi膰 atmosfer臋:-) Zabieg 09.02.10r bez 偶adnych komplikacji dotychczas. Moje piersi po zabiegu-marzenie, p贸偶niej spadki. Oko艂o miesi膮ca pojawi艂 si臋 d贸艂, 偶e nie s膮 ju偶 takie jak po zabiegu. obecnie ciesz臋 si臋 tym, co zosta艂o, poniewa偶 mimo spadku s膮 jednak wi臋ksze. Je偶eli po roku co艣 zostanie, b臋d臋 "przerzuca膰" kolejne okolice. Chcia艂abym jeszcze zwr贸ci膰 uwag臋 na to,偶e jednak 190ml to nie jest du偶o przy za艂o偶eniu 偶e ok.50% moze si臋 wch艂on膮膰, a jednak zawsze co艣.pozdr

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny To co piszecie jest bardzo smutne Ja osobi艣cie zabieg polecam w 100% po pierwszym w ubieglym roku spadek byl ok 40 % a powtorny zabieg mialam wczoraj Mam nadziele ze moje E pozestanie bez wiekszych zmain .....

Udost臋pnij ten post

to i ja si臋 do艂膮cz臋, bo nie mog臋 spokojnie przys艂uchiwa膰 si臋 tej dyskusji :) body jet mia艂am miesi膮c temu - nigdy nie by艂am gruba, dlatego w moim przypadku by艂o to bardziej modelowanie ni偶 odchudzanie. Strasznie si臋 ba艂am zabiegu i ewentualnych powik艂a艅, ale wszystko posz艂o bardzo dobrze; pozby艂am si臋 uci膮偶liwych bryczes贸w i jestem bardzo bardzo zadowolona, siniaki ju偶 zesz艂y, nie poddawa艂am si臋 偶adnym masa偶om, bo nie mia艂am 偶adnych nier贸wno艣ci (poza kilkoma ma艂ymi grudkami pod sk贸r膮, kt贸re go艂ym okiem s膮 niewidoczne i trzeba si臋 naprawd臋 namaca膰, 偶eby je wyczu膰 palcami). Podsumowuj膮c: jestem bardzo zadowolona z efektu i ciesz臋 si臋, 偶e podj臋艂am decyzj臋 o zabiegu. Czytaj膮c wypowiedzi na forum jestem r贸wnie偶 zadowolona z drugiej decyzji , mianowicie, 偶e poprzesta艂am na zabiegu odsysania i nie pokusi艂am si臋 na przeszczep do piersi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamkadamka
kochane dziewczyny ja tez sledze ten watek od poczatku, duzo Was pytalam o zabieg i praktycznie zdecydowalam sie na powiekszanie piersi, tylko nie uzgodnilam terminu....i teraz zastanawiam sie czy faktycznie robic ten zabieg. Piersi po BJ to raczej nie bardzo wychodz膮 tak jak by sie chcialo. A ja jestem dosc szczupla, a piersi prawie zero, wiec po wchlonieciu zostanie mi ciutke wiecej niz prawie zero. Prawda? Kurcze i znowu jestem w kropce...(a tak bardzo bym chciala miec wieksze) ps.czy jest jakas dziewczyna, ktora miala ten sam dylemat i zdecydowala sie na silikony? i czy zaluje?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny :-), Zamierzam powi臋kszy膰 piersi metod膮 body jet. Odessanie t艂uszczu b臋dzie dodatkowym benefitem, ale nie to mnie motywuje. Zastanawiam si臋 nad wyborem pomi臋dzy Kriocentrum a Elite. Ceny s膮 zbli偶one. Czy kt贸re艣 z Was mia艂y wykonywany zabieg powi臋kszenia w jednej z tych klinik? Jakie s膮 Wasze do艣wiadczenia? A mo偶e polecacie inne miejsce? B臋d臋 wdzi臋czna za wszystkie odpowiedzi zar贸wno tutaj jak i na mail'a: salamandra2875@o2.pl Z g贸ry dzi臋kuj臋 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KRAS
DO ODRADZAM Co robi艂a艣 ze masz takie komplikacje?

Udost臋pnij ten post

dziewczyny potrzebuj臋 porady jestem trzy tygodnie i cztery dni po zabiegu body jet, id臋 dzisiaj na imprez臋 , zrobi艂o si臋 gor膮co i nie wyobra偶am sobie i艣膰 w tych ocis艂ych getrach, poniewa偶 chc臋 ubra膰 sukienk臋 a mam ich serdecznie dosy膰 , gor膮co mi w nich...my艣licie , 偶e na wiecz贸r mog臋 zdj膮膰 te getry i za艂o偶y膰 rajstopy (jutro oczywi艣cie powr贸c臋 do ubranka ) czy mo偶e mi to zaszkodzi膰? prosz臋 pomocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwlam
Do kras jak tam jeste艣 ju偶 po zabiegu ? Bo z tego co pamietam mialas jakos na dniach tak? Ja mam date na 16 kwietnia na viro ale dam jeszcze szanse na BJ w elite u dr witwickiego... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachna 1973
do wszystkich niezdecydowanych dziewczyny mamy 2010 rok i do tego typu zabieg贸w naprawd臋 nie jest potrzebna sala operacyjna-to nie jest przeszczep serca,pisz臋 to dlatego 偶eby obali膰 kolejny mit jakim raczy nas nasza wszystko wiedz膮ca kole偶anka,to forum jest po to 偶eby dzieli膰 si臋 informacjami,wi臋c to robi臋,mnie "obs艂ugiwa艂" dr br膮goszewski ze skin clinik,robi艂am u niego dwa zabiegi w ci膮gu 5 tyg, i 偶eby nie by膰 pos膮dzona o anonimowe zachwalanie gabinetu nazywam si臋 michu艂ka katarzyna i jestem z tr贸jmiasta,jestem w 100% zadowolona i mog臋 go poleci膰 z czystym sumieniem pomimo tego 偶e ma "trzydziestk臋",na pewno nie jest jedynym lekarzem kt贸ry 艣wietnie wykonuje zabiegi ale jedynym na kt贸rego temat mog臋 wyrazi膰 opini臋 pozdrawiam wszystkie forumowiczki i 偶ycz臋 takiego zadowolenia po zabiegu jakie ja mam ;)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
Do Zebra My艣l臋, 偶e spokojnie mo偶esz wskoczy膰 w sukienk臋 bez ubranka, nie oszukujmy miesi膮c po je偶eli nie mia艂a艣 偶adnych wpadek, to prawie jeste艣 ukszta艂towana, tu chodzi o to by sk贸ra 艂adnie si臋 wch艂on臋艂a. Baw si臋 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Dzi臋kuj臋 :) troch臋 si臋 boj臋 ale mam nadziej臋, 偶e nic si臋 nie stanie. udanego wieczorku pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwlam
do kachna 1973 moja droga kachno mamy 21 wiek a ty nadal nie rozumiesz pewnych rzeczy. A co je偶eli chce unikn膮膰 stresu i miec sedacje? Do tego potrzebny jest anestezjolog, odpowiednie warunki ... Oczywi艣cie je偶eli ja to napisze to jest dla ciebie 艣mieszne, ale w takim razie odsy艂am do poprzednich stron, gdzie osoby kt贸re MIA艁Y zabieg urz膮dzeniem BJ stwierdzi艂y, ze to nie jest taki lajtowy zabieg jakim go reklamuj膮 ! La perla nie odsyla do domu 30 minut po zabiegu bo nadal to jest liposukcja ! Jasne, ze skin clinik powie ci ze nie trzeba zostac na noc.. ale po pierwsze co innego maja m贸wi膰, skoro nic innego nie mog膮 zaoferowa膰 ?? bylam na 3 konsultacjach i z tego na 2 mi powiedziano ze lepiej jest zostac...sorry ale chyba sa ku temu podstawy zeby tak twierdzi膰... i nie chodzi o zarabianie dodatkowych pieniedzy na noclegu, bo la perla i iq medica sa od skin clinik duzo tansze. wiem ze dr Br膮goszewski przyjmuje w innym szpitalu i w ka偶dej chwili mo偶esz podjecha膰,... ale ja nadal mowie: za co ta cena w takim razie ? skoro mog臋 za taka sama cene miec lepsze warunki i pewno艣膰 ze zabieg tez zostanie dobrze przeprowadzony to logiczne ze p贸jd臋 tam gdzie jest oferta najlepsza dla mnie. Ja sobie bardzo cenie profesjonalizm. Fajnie, ze tobie si臋 wszystko uda艂o, nie mia艂a艣 komplikacji.. ale jak zauwa偶y艂a艣 na forum nie ka偶dy ma takie szcz臋艣cie ! ja si臋 wole ubezpieczy膰 i w razie czego mie膰 ta mo偶liwo艣膰 zostania na noc. Nie chodzi tu o strach i niezdecydowanie a rozsadek .. czego 偶ycz臋 wszystkim tutaj.. i do daj spok贸j jeszcze na koniec: rozumiem ze byla to aluzja do mnie, widzisz pojawilam sie tutaj przed toba, i pisalam o moich odczuciach odnosnie la perlii.. moze czasami warto przeczytac co maja do powiedzenia inni, zastanowic sie dlaczego tak mysla... moze byc nie miala teraz takich problemow.. jak widac nie tylko osoby ktore mialy Body jet moga miec racje. Jak zrobi臋 body jet b膮d藕 vibro opowiem o zabiegu:) ju偶 nied艂ugo... pozdrawiam i 偶ycz臋 lepszych wyborow na przyszlosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
je艣li chodzi o pozostanie w klinice to przypuszczam, 偶e wi膮偶e si臋 to z tym, 偶e organizm ka偶dej z nas mo偶e zareagowa膰 r贸偶nie, dlatego rzeczywi艣cie jest dobrze mie膰 komfort szybkiego kontaktu z lekarzem podczas pierwszej doby. 呕adna z nas nie pisa艂a o tym, dlatego postanowi艂am opisa膰 sytuacj臋, kt贸ra zdarzy艂a si臋 mnie, na ca艂e szcz臋艣cie ja mog艂am od razu skontaktowa膰 si臋 z lekarzem i wyja艣ni膰 reakcj臋 organizmu (dla mnie nie by艂o to nic nowego, dlatego, 偶e 2 lata temu chcia艂am zrobi膰 dobrze i odda艂am krew. Okaza艂o si臋, 偶e jestem w grupie 2% spo艂ecze艅stwa, kt贸re robi膰 tego nie mo偶e, gdy偶 "odp艂ywam" - trac臋 przytomno艣膰, powr贸t do 偶ycia zaj膮艂 mi 7 godzin - nieprzytomna znalaz艂am si臋 w szpitalu), przepraszam, 偶e tak to opisa艂am, ale to po to 偶eby艣cie rozpozna艂y symptomy i pr贸bowa艂y co艣 z tym zrobi膰. Po zabiegu w wi臋kszo艣ci czujemy si臋 dobrze, ale up艂yw p艂ynu, znieczulenia jest tak du偶y, 偶e mo偶e Wam zrobi膰 si臋 niedobrze i b臋dziecie czu膰 si臋 b艂ogo, b臋dzie Wam gor膮co, zimno, b臋dziecie mia艂y wra偶enie, 偶e odp艂ywacie. Postarajcie si臋 po艂o偶y膰 nogi wy偶ej i prze膰 si臋 o co艣 w pozycji najlepiej lez膮cej, je艣li nie to chocia偶 p贸艂le偶acej, ja to zrobi艂am w pizzerii wyobra偶acie sobie- taki numer, starajcie si臋 g艂臋boko oddycha膰 i nic nie m贸wcie, odpoczywajcie p kr贸tkim czasie dojdziecie do siebie. Poczytajcie o omdleniach i przygotujcie si臋 na to na wszelki wypadek. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam Znowu mam pytanko do doswiadczonych. Przypomne ze jestem 4 tyg po zabiegu i mam nadal bolacy krwiak(opuchlizne) na jednym kolanie Pytanko jednak nie dotyczy kolana lecz odpowiedniej jemu limfy-(nie jestem pewna czy to tak sie nazywa , chodzi o te miejscce ktore twardnieje jezeli jest jakies zapalenie w organizmie) U mnie jest ono od pewnego czasu spuchniete, dzwonilam dwa razy do lekarza ktory mi robil przeswietlenie zyl, on twierdzi ze to normalne i samo zejdzie, za bardzo sie tym nie przejal (moze dlatego ze to fachowiec w tym zakresie a ja wydzwaniam z glupotami do niego) Mimo to chcialam was zapytac czy moze ktos mial cos takiego po zabiegu,( bo przeciez twardnieje jezeli jest zapalenie). Czy to cos normalnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Masz na my艣li w臋z艂y ch艂onne? Je艣li si臋 znacznie powi臋kszaj膮 to oznacza to stan zapalny, ale nie wszystkie s膮 tak samo wa偶ne. Na wszelki wypadek zbadaj si臋 u innego lekarza - zawsze to lepiej mie膰 konkurencyjn膮 diagnoz臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej, czy kto艣 wykonywa艂 zabieg body jet w Sopocie u dr Pernak lub w Olsztynie w Look Med?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Truskawka reaktywacja hihihi
Do Mamkadamka Co prawda mam doswiadczenie wy艂膮cznie w wyjmowaniu t艂uszczu ;-) Nie r贸b sylikon贸w. Podobno Dr Broma robi bj piersi fantastycznie. Wynik zale偶y od wprawy lekarza. Gdziekolwiek jednak nie p贸jdziesz spytaj ile dany lekarz zrobi艂 zabieg贸w powi臋kszenia piersi bj. Nie id藕 do nikogo, kto dopiero zacz膮艂 wykonywa膰 zabiegi bj. Je艣li kto艣 wykona艂 mniej ni偶 "e艣ci" takich zabieg贸w osobi艣cie bym si臋 nie decydowa艂a. Do komentarza w moj膮 stron臋 od Iwlam si臋 nie odnosz臋 bo szkoda czasu - pi臋kna wiosna za oknem ;-) Po p贸l roku od zabiegu uwa偶am, 偶e by艂o bardziej ni偶 warto. Bywam tutaj sporadycznie - czyli bywa艂am na pierwszych stronach w膮tku i ostatnio raz tydzie艅 temu. Pewnie za jaki艣 czas zn贸w zagl膮dn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Truskawka reaktywacja hihihi
Jednak jeszcze s艂owo komentarza co do klinik: pierwszy krok w decyzji o miejscu to sprawdzenie czy dane miejsce ma zgod臋 na wykonywanie zabieg贸w. Ja to sprawdzilam , dlatego podda艂am si臋 zabiegowi bez stresu. Jest w necie taki oficjalny rejestr plac贸wek NZOZ. I podejrzewam, 偶e zdobycie statusu nie jest proste. Ja znam procedury sanepidu na restauracje - wi臋c podejrzewam, 偶e te medyczne s膮 jeszcze bardziej radykalne. Sprawdzilam w rejestrze jest i kriocentrum, la perla, skinclinic, klinika Bromy i tyle je艣li chodzi o waw臋 i okolice ( z miejsc z bj oczywi艣cie ) wi臋c w tych miejscach jest gwarancja 偶e w kontek艣cie miejsca jest ok . Zatem dziewczyny b膮d藕cie spokojne :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikaana
dziewczyny, czy kto艣 s艂ysza艂 o liposukcji laserowe accusculpt ? Czy w Polsce juz ktos robi ?

Udost臋pnij ten post

Do -Dajcie spokoj Tak wlasnie chodzi mi o wezl ychlonne tylko zapomnialam ja sie nazywaja. Ten wlasnie powiekszony jest na tej nodze co ta opuchlizna. Co mialas na mysli ze nie wszystkie sa wazne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Do Przed B.J. M贸j syn ma permanentnie powi臋kszony w臋ze艂 na szyi, ale lekarz twierdzi, 偶e to nie ma znaczenia. Gdyby powi臋kszone by艂y te pod pachami, to oznacza艂oby k艂opoty. Na wszelki wypadek skonsultuj si臋 jednak ze specjalist膮, bo ja nie jestem lekarzem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feelbeauty.eu
Zapraszamy na nasze Forum i Portal !!!www.feelbeauty.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozalia rozalia
Truskaweczko ju偶 nie wiesz do czego si臋 przyczepi膰? Czy my艣lisz, 偶e kto艣 powa偶ny robi艂by zabiegi bez odpowiednich ku temu dokument贸w? W swojej li艣cie zapomnia艂a艣 dopisa膰 kliniki elite ale chyba zrobi艂a艣 to celowo. Ciekawe jakie s膮 ku temu powody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Truskawka reaktywacja hihihihi
Rozalko nie podejrzewaj mnie o jak膮艣 celowo艣膰 - nie znalaz艂am w rejestrze miejsca o kt贸rym piszesz. Szuka艂am wszystkich o kt贸rych jest mowa na tym forum. Znalaz艂am tak偶e IQ - ale , 偶e forum dotyczy bj, a nie vibro - to nie napisa艂am. ;-) Je艣li pomin臋艂am co艣 co tam si臋 znajduje - to przepraszam. Jak mog臋 znale藕膰 twoj膮 klinik臋? Mo偶esz mi podpowiedzie膰.

Udost臋pnij ten post