Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

do tylko dla idiot贸w UFFF, to wsp贸lczuj臋! Jak jeste艣 w ci膮偶y to nawet pr臋dko nie b臋dziesz mog艂a zrobi膰 poprawki. Kto robi艂 Ci zabieg? mam pro艣b臋 do Ciebie, czy mog艂yby艣my popisa膰 poza forum. do艣膰 mam g艂upich komentarzy, 偶e konkurencja oczernia biedne Elite. Podaj prosz臋 maila do siebie albo napisz do mnie: voxangelika@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szobera
Jestem po konsultacji u innego lekarza, ktory robi inna metoda niz body jett. Osoba ta zna natomiast dr Witwickiego i ku mojemu zdziwieniu.. niby z konkurencji ( bo robi metoda inna niz body jet ) polecila mi tego czlowieka... Jednak zalecila inna metode... Dowiedzialam sie jednak czegos nowego o tkance tluszczowej... Niestety szanse, ze u mnie nierownosci nie bedzie sa male poniewaz jezeli masz zbita tkanke tluszczowa ( a niestety moja jest taka, co jest wynikiem wieloletniego bycia na roznych dietach ) to lekarz ma utrudnione zadanie, bo ja trudno jest odessac. Tak wiec tyle z nowosci w swiecie liposukcji.... Niby inni chirurdzy polecaja dr W a jednak te zdjecia umieszczone na necie przez Elite nie sa fantastyczne .... i daleko im od idealu, ktory mozna uzyskac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przereklamowany body jet
Czy pisze to konkurencja czy nie - nie wiem ale wydaje mi si臋 偶e ca艂a ta metoda jest przereklamowana. Szobera robi艂a艣 u dr Witwickiego i piszesz ze co艣 jest nie tak i 偶e inny lekarz nic z艂ego nie powiedzia艂 o Witwickim tylko poleci艂 inn膮 metod臋? Nie藕le Powiedz jak膮 bo sama b臋d臋 musia艂a poprawia膰 swoje zniekszta艂cone cia艂o. Ca艂e badanie rynku jest przede mn膮 a ty chyba masz ju偶 je za sob膮. Ja by艂am 2 miesi膮ce temu w skinclinic i wierzcie mi, 偶e nie macie takiej masakry jak ja. Lekarz robi艂 mi brzuch chyba 3 godziny, trwa艂o to d艂ugo ale my艣la艂am, 偶e pewnie zrobi dok艂adnie, by艂am zadowolona mimo duzego b贸lu. Mija艂y tygodnie, chodzi艂am na masa偶e, endermologie a tu pozosta艂y g贸ry i doliny. M贸j m膮偶 jest na mnie z艂y ze zdecydowa艂am si臋 na taki zabieg, wstydz臋 si臋 pokazywa膰 dzieciom bo pytaj膮 co mi si臋 sta艂o. Tyle mi naobiecywali, czuje si臋 teraz oszukana. Szobera co Ci poleci艂 lekarz? jak膮 metod臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do tej co zasz艂a w ci膮偶臋
A mo偶e za szybko po prostu zasz艂a艣 po zabiegu w ci膮偶臋 i nie da艂a艣 szansy swojemu brzuchowi . Dla mnie to ma艂o rozs膮dne, 偶eby po takim zabiegu zachodzi膰 w ci膮偶臋. Organizm po zabiegu odsysania powinien doj艣膰 do r贸wnowagi, a ty mu chyba zafundowa艂a艣 jazd臋 bez trzymanki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ciezarnej
to musia艂a艣 zaszale膰 zaraz po zabiegu jak miesi膮c po ju偶 wiedzia艂a艣 偶e jeste艣 w ci膮偶y....... Ma艂o wiarygodne. Ile Ci p艂aca za wypisywanie tych bzdur?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Heli z ...
Mam pytanie odno艣nie za艂atwienia formalno艣ci u Dr Brzucha艅skiego. Chodzi mi o barier臋 j臋zykow膮 - czy on ma w klinice osoby m贸wi膮ce po polsku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j a c i odpowie m
mia艂am robiony brzuszek i boczki, w艂a艣ciwie to ju偶 o tym zapomnia艂am i szykuj臋 sie na kolejn膮 poprawke mojego cia艂ka, teraz inna cz臋艣膰. Zamie艣ci艂am na fotosiku zdj臋cia, dzi臋kuj臋 za pochwalenie, 偶e jak kto艣 napisa艂 to pewnie zdjecia nie tej samej osoby, bo daty sie nie zgadzaj膮. Jak ma sie nieuporz膮dkowane w aparacie i robi sie dwoma, ta daty moga si臋 nie zgadza膰. Ale c贸偶 za perfidia 偶eby podejrzewa膰 kogo o zamiszczanie zdjec r贸偶nbych os贸b. Nawet to nie perfidia, ale g艂upota. Czy wy drogie Pani nie macie zaj臋膰, siedzicie i klepiecie te bzdury na necie? Jedna oskar偶aja drugich, podsy艂aj膮 programy wy艂udzajace dane, 偶eby oczy艣ci膰 komus konto, ale potem pisza, ze to leraze robi膮. To jest chore. Powinnyscie niekt贸re z was skorzysta膰 z pomocy psychiatry lub psychologa nie lekarza, kt贸ry poprawia urod臋. Vox angelika to juz zupe艂ne szale艅stwo, jak mo偶na planuj膮c ci膮偶臋 i艣膰 na odsysanie t艂uszczu? I jeszcze wszystkich oczernia膰. Moje zdanie jest takie, 偶e powinny艣cie wzi膮膰 sie za jak膮艣 porzyteczn膮 prac臋. Vox angeliko, id藕 robic zakupy dla male艅stwa i znajdx dobrego psychoterapeute, 偶eby twoje dziecko by艂o m膮drzejsze od ciebie. Body Jet to wspania艂y zabieg, odzyska艂am dzieki niemu poczucie, 偶e jestem piekna. Wszystkie klientki pytaja co zrobi艂am, z臋 tak schud艂am, daje im numer teleomu do Pani kasi i m贸wi臋, 偶e nie jest to dieta odchudzajaca a zabieg, po kt贸rym w ciagu kilku godzin mo偶na w talii stracic wiele, wiele centymetr贸w. Z tego co czytam, to osoby, kt贸re mieszaja na forum nawet nie mia艂y robionego Body jeta, a mieszaja dla zasady i pewnie maj膮 w tym jaki艣 sens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lasencya
widzialam zdjecia z elite - o jakie nierownosci wam chodzi? ja ich nie widze za bardzo... chodzi wam o ktora czesc nog?

Udost臋pnij ten post

do ja ci odpowiem co艣 ci si臋 dziewczyno popieprzy艂o:) gdzie ja pisa艂am, 偶e jestem w ci膮偶y ??? Czytaj uwa偶nie, co kto pisze zanim wypu艣cisz w eter taki be艂kot. Od razu wida膰 kiedy Sul臋cin w艂膮cza si臋 do dyskusji! Ja uwa偶am, patrz膮c codziennie na sw贸j zdeformowany brzuch po Body Jecie , 偶e wkr贸tce ta metoda umrze 艣mierci膮 naturaln膮. Zbyt du偶o niezadowolonych kobiet. Id臋 nied艂ugo na poprawk臋. Zdam relacj臋 jak wysz艂o.Chocia偶 coraz mniej wiary we mnie, 偶e b臋dzie lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela z wesela
odnosnie dr Brzucha艅skiego to nie ma 偶adnych barier: m贸wi臋 po polsku i jak odpowiadaj膮 po czesku to mo偶na zrozumie膰. Dla pewnosci to samo pytanie mo偶na zada膰 po angielsku czy rosyjsku. Nie wiadomo, kto b臋dzie na dy偶urze. Po tych wszystkich negatywnych opiniach na forum tylko on wydaje si臋 sensowny. W ko艅cu Trinec nie jest tak daleko. kilkadziesiat km od Czeskiego Cieszyna. My艣l臋 偶e warto zrobic wcze艣niej rekonesans w klinice gdzie operuje. Jak czytam, to nie ma tu polskiego lekarza, kt贸ry by komus nie spieprzy艂 BJ jakiejs cze艣ci cia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiat lotuuusu
Jestem p贸艂 roku po zabeigu, prze艂am przez serie ultradzwiek贸w, endermologii, 膰wiczenie i jeszcze raz 膰wiczenia. Moj wyg艂ad tzn. efekt po zabiegu kosztowa艂 mnie duzo ale uwie偶cie mi by艂o warto. Dawno nie by艂am na forum i jak teraz czytam te wszystkie wypowiedzi to nie moge w to wszytsko uwiezyc. Nie wiadomo, ktora wypowiedz jest prawdziwa, ciag艂e oczernianie i obrazanie sie nawzajem - masakra!!!! Jak ktos jest zadowolony z zabiegu to gratuluje bo jest to napewno efekt rowniez jego w艂asnej pracy. Mnie lekarz nigdy nie powiedzia艂, ze wystarczy odessac t艂uszcz i bedzie gitara. Decydujac sie na zabeg wiedzi艂am czego sie spodziwac. Acha a ubranko uciskowe nosi艂am bite 5 tygodni wszytsko wed艂ug zalecen lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Badalamenti
Witam, jestem z T贸jmiasta.Chyba doros艂am do lipo i przeszczepieniu t艂uszczyku do piersi.Mam 35 lat,urodzi艂am dziecko i moje piersi s膮 ... no dyskusyjno-niefajne;) Mierz臋 168cm,wa偶e 54-53 kg.Wiem, wiem . mam prawie nienagann膮 figur臋 ale jest tu i 贸wdzie do odessania.Bardziej chodzi mi o piersi ni偶 stricte liposukcj臋 poniewa偶 z cia艂em nie mam problem贸w-rozmiar 34, jest ok ;).Ale niedawno rozmawia艂am ze znajomym anestazjologiem ze Stan贸w i on zabroni艂 mi wr臋cz oszpecania si臋 implantami.Podpowiedzia艂 co艣 i wysz艂o na to,偶e jego zdaniem liposukcja i potem wszczykni臋cie porcji do piersi jest najbardziej naturaln膮 metod膮. Po pierwsze : mam oytanie cy znacie kogo艣 dobrego w tym zakresie w Tr贸jmie艣cie je偶eli nie to gdzie powinnam si臋 um贸wi膰 na kosultacj臋? ( nie ma problemu z dojazdem) - jaki jest czas rekonwalescencji cia艂a po lipo ? ( jestem osob膮 aktywn膮 zawodowo st膮d istotno艣膰 tego czynnika) - czy s膮 widoczne blizny? -co z piersiami? kiedy one b臋d膮 w kondycji? Przepraszam za ten nat艂ok pyta艅 ale niestety z braku czasu nie mog艂am 艣ledzi膰 Waszego forum st膮d m贸j post z pro艣b膮.Dzi臋kuj臋 serdeczie za wszelkie uwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bess79
Ja jestem niespe艂na 3 tygodnie po zabiegu, nie robi艂am w Tr贸jmie艣cie. Piersi s膮 jeszcze odrobin臋 bolesne, ale tylko przy ucisku, zreszt膮 akurat piersi by艂y najmniej bolesne przez ca艂y okres rekonwalescencji. Na pewno nie jest to metoda powi臋kszania piersi, raczej ich modelowania, wi臋c je艣li Twoje piersi s膮 np po karmieniu bardzo "obwis艂e" to to te偶 nie jest metoda, bo w艂asny t艂uszcz ich nie podniesie. Ja mia艂am odsysane kilka obszar贸w i pierwsze 4-5 dni by艂y odczuwalne, ale to raczej co艣 w rodzaju zakwas贸w. Odsysa艂am w pi膮tek a w poniedzia艂ek posz艂am do pracy. Do tej pory chodze w ubranku uciskowym, wci膮偶 mam siniaki, ale ju偶 bledn膮 i dzisiaj , prawie 3 tygodnie po zabiegu nie odczuwam juz 偶adnych dolegliwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bess79
Acha, jeszcze co do blizn. Naci臋cia s膮 4 mm, wi臋c chyba ci臋偶ko, 偶eby by艂o co艣 wida膰 po zagojeniu, no chyba , 偶e masz cia艂o sk艂onne do bliznowacenia. U mnie to s膮 4mm czerwone kreseczki, ale dopiero z tydzie艅 temu odpad艂y mi strupki, wi臋c to do艣膰 艣wie偶a sprawa. Smaruj臋 ma艣ci膮 na blizny i czekam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Badalamenti
Dzi臋ki bess .. w艂a艣nie o Tobie my艣la艂am czytaj膮c Twoje posty.Mam 75b i zwisaj膮 ;( ... mo偶e nie t臋dy droga? ... ech .. A mo偶esz mi poda膰 adres i namiary na lekarzy u kt贸rych by艂a艣? B臋d臋 wdzi臋czna : pianissimaa@gmail.com Pisz co jeszcze si臋 u Ciebie dziej臋, po poza fajnymi wymiarami kt贸re masz pewnie jestem przypadkiem podobnym.. :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Badalamenti
aaaa .. no i koszta, koszta oczywi艣cie - o to nie zapytalam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Badalamenti
Z piersiami te偶 pewnie wyolbrzymiam... nie sa starsznie obwis艂e tylko kszta艂tu i takiej formy ;) potrzebuj膮.Rany si臋 goj膮 u mnie jak na przys艂owiowym psie! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam1111
Witam wszystkich ciep艂o i zapraszam na niedawno otwarte forum o medycynie estetycznej, chirurgii plastycznej, zdrowiu i urodzie Beauty Strefa www.beautystrefa.cba.pl/forum pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Viki z Mokotowa
Id臋 na body jeta :-) ju偶 podj臋艂am decyzj臋. Trzymajcie kciuki, 偶eby znikn臋艂a moja oponka :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bess79
Wys艂a艂am maila :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Witam No i widze znowu, ze poziom wiedzy a raczej NIEWIEDZY u niektorych dziewczyn sie nic a nic nie zmienia.. nadal sa pojawiaja sie takie "Kwiatki lotosu", ktore twierdza, ze sobie wypracowaly rowna liposukcje zabiegami po zabiegu :) Masakra... DLA przypomnienia wszystkim: NIEROWNOSCI ROBI LEKARZ. Zabiegi po liposukcji wspomagaja i przyspieszaja proces gojenia - Jednak jezeli ci lekarz zle zrobi liposukcje to mozesz kurna sobie masowac az do smierci a nierownosci i tak zostana :) ktos zapytal mnie ( chyba voxangelika ) o badania rynku warszawskiego do kogo isc na poprawke bo mamy ten sam dylemat. Bedac na konsultacji dowiedzialam sie ze u osob ktore sie wiele lat odchudzaly i maja bardzo ZBITA TKANKA TLUSZCZOWA - prawdopodobienstwo ze nierownosci jest bardzo duze ( taka tkana jest ciezko usunac i usuwa jej sie znacznie mniej ) Niestety ja jestem taka osoba, bo pamietam, ze podczas mojego zabiegu tluszcz po prostu nie chcial " leciec" i lekarz musial niezle sie nameczyc... Stad mam fale na udach wew. Bylam u konkurencji i osoba ktora zobaczyla moje nogi powiedziala, ze bywa gorzej i mozna poprawic. Polecila mi z calym swoim przekonaniem dr Witwickiego, jako ze jest jednym z lepszym fachowcow w tym kraju i zebym sie zastanowila tylko nad metoda. Dr Witwicki robi tez tradycyjna liposukcje ( przy czym wspomne dla niektorych, ze tradycyjna liposukcja niewiele rozni sie od BJ poniewaz kaniule tez sa jednakowej grobosci, naciecia takie same, jedyne co trzeba zrobic to sedacja ) Zasadnicza wada BJ jest to, ze stale podczas zabiegu dostrzykiwana jest lignokaina co utrudnia lekarzowi rozpoznanie tkanki tluszczowej pozostalej do odessania. Poza tym podobno woda nie nadaje sie za dobrze do rozbijania tkanki tluszczowej, lepsze efekty daja inne metody. Do skin cklinic nie pojde, bo tam lekarz ma niewiele wspolnego z chirurgia plastyczna....sankowski jeszcze zostal a raczej jego pracownicy... Zobaczymy co powie na konsultacji sam dr W i jak odniesie sie do tych informacji... Dodatkowo powiem, ze biore pod uwage tylko osoby z listsy PTCP i tylko do takich sie udaje. Mam nadzieje, ze cos pomoglam. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
i jeszcze jedno bo zauwazylam, ze nie dopisalam.. Chodzilo mi ze woda nie za dobrze nadaje sie do rozbijania ZBITEJ tkanki tluszczowej.. Czyli tej ktora tak naprawde najtrudniej sie pozabyc. to tak dla wyjasnienia gdyby jakas gwiazda chciala sie przyczepic do slow ktore sa w sumie zdaniem i opinia dobrego lekarza.

Udost臋pnij ten post

Witam, dopiero zaczynam sie orientowac w temacie body jet - szczegolnie powiekszenia piersi ta metoda. Ciezko przebrnac przez fora o tej tematyce, na szczescie tutaj sa w miare rzeczowe osoby i co najwazniejsze - ktore maja konkretne doswiadczenie. Do bess79 i szobera: Mam goraca prosbe - czy mozecie wyslac mi na maila informacje o ktore prosila rowniez wczesniej badalamenti? Moj mail: aboniek@o2.pl pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Besiapusia
Nie p贸jd臋 do 偶adnego zarozumia艂ego m膮drali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do basiapusia
to id藕 do tych kt贸rzy b臋d膮 si臋 na tobie uczyli, nie mieli nic wsp贸lnego wcze艣niej z liposukcj膮, dorwali urz膮dzenie i na naiwnych eksperymentuj膮. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do szobery
i masz racj臋 偶e do skinclinic nie p贸jdziesz. Ja by艂am i bardzo tego 偶a艂uj臋, pewnie bede za艂owa艂a do konca zycia :-((. Takie mam wg艂臋bienia na udach ze wstydz臋 si臋 rozebra膰. Tkank臋 mia艂am lu藕n膮 jak galareta wi臋c nie powinno by膰 nierowno艣ci.Teraz rozumiem dlaczego tak mnie zeszpeci艂, jak nie ma nic wsp贸lnego z chirurgi膮 plastyczn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tulip77
halo bardzo prosze o pomocne wypowiedzi ci臋偶ko my艣l臋 nad oddaniem si臋 w rece chirurga i jestem ciekawa czy: - BJ daje efekt na zawsze? -oszczykiwanie t艂uszczem zostaje na d艂ugo? -czy kto艣 bra艂zastrzyki przecizakrzepowe po- bo o tym nie piszecie kochane CZY KTOS WIE CZY LIPOSCHOCK LUB KAWITACJA FAKTYCZNIE DAJA TRWA艁E EFEKTY UTRATY CM W OBWODZIE? b臋d臋 wam wdzi臋czna za podpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to widz臋
do kogo艣 , kto podpisuje si臋 "do szobery" i do innych pseudopacjentek czy偶by zn贸w dorwa艂a si臋 konkurencja do komputera. Gabinety odpu艣膰cie z daleka wida膰, 偶e to pseudo wpisy ... i 偶贸艂膰 zazdrosnej konkurencji. Kto艣 napisa艂 nie do ko艅ca pochlebnie na dr W., to od razu trzeba dowali膰 konkurencji, 偶eby odwr贸ci膰 uwag臋 od tego , 偶e jemu tak偶e mo偶e si臋 zdarzy膰 nie udany zabieg. Gabinet kupuje nowe urz膮dzenie i od razu dowiadujemy si臋 o tym z forum... od razu pojawiaj膮 si臋 t艂umy zadowolonych pacjentek, cho膰 tak naprawd臋 jeszcze nikt nie mia艂 zabiegu. fatalne s膮 te praktyki gabinecik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak to widz臋
Rozumiem, ze m贸wisz to z w艂asnego do艣wiadczenia. Du偶o ci p艂ac膮 za monitorowanie tego forum? Domy艣lam si臋 偶e kto艣 napisa艂 s艂owo krytyki na temat twojej firmy, co oczywi艣cie nie mo偶e by膰 prawd膮. Jak kto艣 oczernia konkurencje to jest fajnie ale jak tw贸j gabinet to ju偶 musi wszystko by膰 zmy艣lone. Nie藕le!!!!! Fatalne sa te praktyki gabinecik贸w.

Udost臋pnij ten post

Witam, Robi艂am zabieg BJ ok. 6 m-cy temu. Z brzucha t艂uszcz pow臋drowa艂 do piersi :) ... brzmi niestety lepiej ni偶 jest w rzeczywisto艣ci. By艂am bardzo zadowolona z zabiegu (i podkre艣lam, 偶e nie mia艂am nadwagi, a jedynie bardzo uci膮偶liwe i nieestetyczne fa艂dki na brzuchu :/)

Udost臋pnij ten post