Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mamuska28

co fajnego kupujecie na sezon jesienny? podajcie mi wasze

Polecane posty

Go艣膰 moje jesienne zakupy to
na razie zakupi艂am zapas but贸w :) niestety mam manie臋 je艣li chodzi o t膮 cz臋艣膰 garderoby i tak naby艂am -granatowe zamszowe botki -czarne botki -granatowe cz贸艂enka -botki w takim fajnym kolorze, ci臋偶ko mi go opisa膰 wi臋c poka偶臋, na 偶ywo wpada troszk臋 w ziele艅 http://www.butyk.pl/towar.5086.Kozaki_botki_Blink_Filippa_300325.html poza tym: -bezrekawnik z imitacji kr贸liczego futerka -d艂ugi zapinany sweter -granatowy sweter wi膮zany w pasie z Reserved -granatow膮 koszul臋 w Orsay -spodnic臋 czarno-granatow膮 -szary d艂ugi kardigan Reserved -czarny kardigan Clockhouse -granatowy p艂aszczyk na Allegro Og贸lnie uwielbiam wszelkie odcienie niebieskiego: granat, kobalt, wi臋c zaszala艂am z tym kolorem W planach: -malinowy sweterek -fioletowy sweterek -jaka艣 fajna czarna sp贸dnica -granatowe rurki -kolorowe rajstopy -czarne legginsy my艣l臋 nad takimi po艂yskuj膮cymi, w Vero Modzie widzia艂am fajne -sk贸rzane czarne r臋kawiczki -jakie艣 fajne nakrycie g艂owy:) i pewnie jeszcze co艣 nieplanowanego wypadnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bubella
chyba kupie sobie buty emu...ale jeszcze nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubella
pochwale sie 偶e kupi艂am sweterek rozpinany taki a'la lata 60 za 25z艂:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunetka.0121
Ja kupi艂am ostatnio: - 艣liczna sukienk臋 (na wesele) - czarne botki - 2 bluzeczki - 艣liwkowy sweterek na guziki - dzianinow膮 szar膮 sukienk臋 A w planach mam: - kozaki - czarne lub granatowe rurki - na pewno jakie艣 sweterki - p艂aszczyk lub fajna kurtk臋 - sp贸dnic臋 (ale zupe艂nie nie wiem jak膮)

Udost臋pnij ten post

a ja :) -czarne zamszowe botki -turkusowa dzianinowa tuniczke -fioletowy sweterek z bardzo szerokimi krotkimi rekawami -biala bluzeczke z dlugim rekawkiem -ciemne jeansy -skorzana czarna kurtke to chyab tyle narazie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kloklokloe
kochane a gdzie kupujecie te dzianinowe kiecki - by艂am w h&m, cubuc'ie, zarze itp i jako艣 nic nie mog臋 wyszuka膰 a podobaj膮 mi si臋 takie przed kolanko troch臋, z r臋kawkiem do 艂okcia i nie z golfem pod szyj膮 - jak co艣 takiego prostego klasycznego widzia艂y艣cie to dajcie zna膰 plizzz ;) pozdr贸wka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
kloklokloe taka dzianinowa kiecka by艂a ostatnio w h&m ale widzia艂am j膮 chyba w 艣rode a jak by艂am wczoraj juz nic nie by艂o ;/ ale to w ba艂tyckiej... ale fajne by艂y tylko z 3/4 r臋kawka i za 79 albo 69 nie pami臋tam ja taka kupi艂am rok temu w forever18 ale szybko sie zniszczy艂a bo juz po 3 razach mia艂a kuleczki ;/ Ja kupi艂am wczoraj w reserved spodnice koloru musztardowego dobra gatunkowo i bardzo mi sie podoba za 15 z艂 bo jest w sopocie likwidacja i do tego taka ala lniana tez za 15 ziko ;) i bluzeczke dla dziecka za ca艂e 9 ziko hihihi

Udost臋pnij ten post

a dzisiaj maz kupil mi -szary sliczny sweterek wiazany w pasie dosc krotki i rekawki luzne 3/4 -bluzeczke mocny roz taka co przod jest jakby caly rozciety i szeroki i trzeba top pod nia nosic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sal-sa
hej witam Was idzie "ukochana" jesie艅 ..... ja 偶eby zapomnie膰 zpisa艂m su臋 na taniec , jazz hip hop , .. kupi艂am do tego od GattaActive suuper ciuchy do Ta艅ca polecam !!!! 2 w 1 fajoowee i przydatne do Ta艅ca........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ___ ja kupi艂am __
- czarne legginsy - dzianinowa sukienk臋 szar膮 z golfem z kr贸tkim r臋kawem - bolerko fioletowe i 偶贸艂te (szare mam z wiosny) nie wiem czy modne 偶贸艂e, ale tak piekne, 偶e nie mog艂am przej艣膰 bez niego :) - sukienke w kratk臋 z orsaya - rurki ale wranglera (jako艣 tak najlepiej mi na ty艂ku le偶膮) no i jak tak czytam wypada艂oby jeszcze poszuka膰 malinowego golfa i morskiego kardigana :)) Fajny temat piszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aplikantka Radc.
Czarny sweter i sk贸rzane spodnie, tylko 艂a偶臋 i 艂a偶臋 po sklepach i nie ma nic, co by mi si臋 podoba艂o. Sweterki byle jakie, a spodnie jak ju偶 s膮, to tandetne, sztuczne g... A ja chc臋 z prawdziwej sk贸ry. Nied艂ugo si臋 wybieram do Warszawy, to co艣 mo偶e znajd臋...

Udost臋pnij ten post

ja kupilam: - czarne botki za kostke w CCC - czarna koszule z dlugim rekawem w top secret - granatowe dzisny z kantem i mankietem u dolu:) - na targu za 35 zl - czerwona torebke - ciucholand - czerwony szaliczek - ciucholand - siwy sweter z rekawem 3/4 i do tego koszula w pionowe bialo-siwo-srebrne pasy wkladana przez glowe z krotkim rekawem z H&M - czarny kopertowy sweterek - ciucholand - koszula z rekawem 3/4 biala w kolorowe kolka - biale adidaski - na targu - plaszczyk czrno-bialy w jodelke - na targu za 90 zl - brazowy golf - ciucholand

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdziwa sk贸ra to rzadkosc
kup z allegro

Udost臋pnij ten post

powiem tak wesz艂am ostatnio na gattactiveshop.pl - to by艂o szybko i przyjemnie bluza, spodnie ......... !!!!! jestem zadowolona na max !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woooooooow
duzo ciuchow kupujecie a ja :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka_c_c
a gdzie takie leginsy sk贸rzane kupic w sklepie? musia艂abym przymierzyc czy takie chce i czy dobrze mi w takich widzia艂yscie w jakims? dajcie znac - bo ja tyle co po ciazy i w nic sie nie mieszcze;/a do tuniki chyba by艂yby ok - nogi mam w miare tylko biodra i dupa mi sie powiekszy艂y - obyyym schud艂a;( dzieki z gory;)

Udost臋pnij ten post

ja bym na twoim miejscu kupi艂a zwykle grubsze getry wcale nie bedzie Ci lepiej w skorzanych w h&m s膮 getry z zameczkami na dole co jak spodnie wygladaja za 59 zl mam takie i jestem bardzo zadowolona albo takie bez zameczkow ale troszke ciensze za 39 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiolina Dereb.
39zl? 59zl? Lol. Ju偶 widz臋 jak te rurki wygl膮daj膮. Takie co艣 to minimum 2 st贸wy musi kosztowa膰, co by si臋 po miesi膮cu nie rozlecia艂o. Spodnie (te偶 rurki) sk贸rzane i z imitacji widzia艂am m.in. w Cubusie i innych sieci贸wkach, to jest teraz sza艂, tylko w Polsce dopiero ta moda dochodzi. Klony ju偶 艂a偶膮 w kurtkach, nied艂ugo b臋dzie moda na spodnie. Ja tandety nie trawi臋 dlatego szukam czego艣 porz膮dnego bo zawsze mi si臋 takie podoba艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiolina Dereb.
My fault, sorry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co dalej co co
/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorzane buty
ja chwilowo jestem na etapie nabywania obuwia zimowego, kupilam wlasnie dwie pary :) do tego fuksjowa kurtke, bo mialam tylko granatowa i ciemnozielona w szafie, a znudzily mi sie takie bure kolory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ariadna ...
Ja ju偶 kupi艂am: - 2 pary but贸w - 2 sweterki rozpinane (fioletowy, czerwony) - 2 sweterki takie w serek - turkusowy, brudny r贸偶 - sweterek bez r臋kaw贸w brudny r贸偶 - spodnie eleganckie (to wyj膮tkowy zakup, bo zawsze s膮 za kr贸tkie) - 偶akiet - sukienk臋 czerwon膮 tzw. biznesow膮 - extra 2 bia艂e koszule (jedna klasyczna, druga z 偶abotami) - chust臋 we艂nian膮 wi臋cej aktualnie nie pami臋tam ... rajstop nie wymieniam, bo to drobiazgi choruje na jeansy, ale jeszcze nie spotka艂am odpowiednich .. za kr贸tkie, albo co艣 ...

Udost臋pnij ten post

ja ostatnio kupilam na wyprezedazy fajna spodniczke z grubszego materialu,w sam raz na cieplejsze jesienne,a nawet zimowe dni:)

Udost臋pnij ten post