Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsds

czy oni ocipieli z tymi cenami butow dla niemowląt?

Polecane posty

Gość dsdsds

dzisiaj byłam chciałam sie rozejrzec dla mojej 9 msc córy i doznałam szoku toz kurde ja takich dla siebie drogich nie kupuje od 100 -170 zł a miałaby to na jakie 2 mies bo potem zima i kozaki jai wy kupujecie?

No niestety drogie są buty dla dzieci.A bardzo szybko wyrastają i trzeba znowu nowe kupować.Ja kupuję buty z firmy Bartek ponoć niezłe,wyprofilowane,sztywne piętki,cena 140-180 zł zależy na jaką porę roku.Wolę sobie kupić tańsze a dziecko niech ma lepsze.

Ja kupuję ze stony Bartka, są dużo tańsze, zwłaszcza te II kat. bo mają np, skazę zna bucie. Takie I gatunku są zazwyczaj tańsze o 30-40% tańsze, bo mają różne modele. W sklepie bym nie kupiła. Za to ostatnio odkryłam firmę Kornecki, też skórzane butki, atest zdrowej stopy a ceny mieszczą się do 100 zł.

Gość o kuka wodna
a po co takiemu małemu dziecku buty i to takie drogie . Jest dużo tańszych .

Gość ja kupuje w ccc
ladne i tanie ..spory wybor

Gość dsdsds
misiaczkowa!!!!!!!! bo jestem na stronie BARTKAale nie umiem znalezc tego 2 gatunku :(

Gość asasasdsdsd22
misiaczkowa ale kupujesz w ciemno ? czy najpierw idziesz do asklepu i dany model przymierzaz bo ja bym sie troche bała

ja kupuje malej butki w sklappie botti, nie wiem czy u ciebie takie sklep jest, w ttym roku kupilam sandalki r 19 z usztywniona kostka za 39 zl, bardzo ladne i wygodne, mamy tez taki tani sklep z butami gdzie piekne sandalki mozna kupic za 19 zl, albo adidaski, sa porzadne tle ze nie ze skory, w moim miescie co wtorek i piatek jest wielki targ na ktorym mozna wszysko kupic , mama ostatnio kupila sliczne sandalki za 5 zl, mozecie wierzyc czy nie ale porzadne i ladne, mala w nich smiga i jest chyba z nich zadowolona. moze poszperaj w sklepach gdzie sa butki tez dla doroslych, teraz czest buty dla dzieci sa wlasnie w takich sklepach, mnie mimo iz byloby stac na takie buty za 180 zl nie kupilabym dopiero jak dziecko bedzie wieksze.

Gość no ja uważam inaczej
wg mnie właśnie na samym początku dziecko powinno mieć porządne buty, bo wtedy jego stopa się kształtuje! Buty za 5zł? Chyba piankowe i deformujące stopę :o

az bys sie zdziwila jakie fajne sandalki, jutro zrobie zdjecie i tu je umieszcze, bo u nas na targu handluja bulagrzy, polacy itd, cale moje miasto sie na nim ubiera, i nie pisz mi ze deformujace stope bo jestem dobra matka i stac mnie na drogie buty ale te mi sie wydaja ze wcale nie sa gorsze od sandalow za 100 zl, a na targu sa takie ceny bo handlujacy sie przekrzykuja i jest wyprzedaz lata. zrestza co sie bede tlumaczyc, swoje wiem i juz

do no ja uwazam inaczej dawaj meila to wysle co fote bo juz sie wkurzylam, buty nie sa z pianki!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja uważam inaczej
skoro stać cię na lepsze buty, to czemu kupujesz jakieś gówno na bazarze???

sluchaj nie widzialas to nie gadaj ze kupuje gowno, zal ci tylek sciska ze ty musisz wywalac ponad 100 a ja mam taniej takie jak w sklepie.... mozei nawet moje sa lepsze, nie wiem jak nasz targ wyglada, przychodzi na niego 5 tys ludzi, mozna kupic wszytsko, taniej drozej, a tak slodkich sandalkwo z truskawka nie widzialas:)

Gość jak to po co
a po co przepłacać.

Gość ja kupuje za ok 40zł

Gość i dziecku i sobie za 40 zł-maz
sobie za 140