Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa.....

Rozstanie i powrót - możliwe?

Polecane posty

Gość behemo
jak dla mnie bomba, czarna kiecka i czerwone dodatki! Prosto i skromnie!

Gość aaaa.....
Bo żałoba... nie no żart. Po prostu przymierzałam różne, chciałam czerwoną ale w tej czarnej było mi najlepiej. Jakby była identyczna tylko czerwona, to wolałabym czerwoną. Ale jak się mówi, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Gość behemo
Ania, ta pierwsza czerwna listonoszka jest lepsza. Jak dla mnie. I jakbys jeszcze miala jakies czerwone korale i moze cos czerwonego we wlosach, jakas spinka ladna albo wstazka to git! Ale buty zostaw czarne. Nie za duzo czerownego,

Gość aaaa.....
Wiesz co wolałabym bolerko,w szalu źle się czuję. Chodzi też o to właśnie,że to bolerko czarne, kiecka czarna, już mnie się ojciec pytał,czy idę na pogrzeb czy na wesele...

Gość aaaa.....
No właśnie czerwone mam wszystko-bransoletkę, kolczyki, wisiorek. Wszystkiego nie założę ale jest z czego wybrać.

Gość behemo
no wlasnie Jola ma racje, szal bylby zajebisty! Taki z takiego delikatnego materialu, lekki taka... hmmm, super! I jakies delikatne sandaly, szpileczki takie seksowne, ale bedziesz piekna!

bolerka sa wygodniejsze ale czasami szale wygldaja z sukienka o wiele lepiej Aniu i moza go zawsze zalozyc za szelki sukienki od biedy;d

Gość behemo
i pokaz ta sukienke, jaka jest? z jakiego materialu? jaki ma kroj?

Gość aaaa.....
Taaaa... i jeszcze powiedzcie,że wszyscy się będą tam za mną uganiać:) jak zobaczą moje spojrzenie, to zaraz uciekną - spojrzenie bez wyrazu i sensu istnienia

Gość aaaa.....
Sukienka ramiączek nie ma, jest gorsetowa. Kurde, czekajcie zrobię zdjęcie, bo nie umiem tak wytłumaczyć.

dla siebie masz sie wystroic...zeby Tobie bylo lepiej przynajmniej na chwilke. a jak sie ktos juz popatrzy to nie oklamujmy sie zawsze podnosi to ciut na duchu nawet w takiej sytuacji;/

Gość behemo
Ania, nie doluj sie tak!!! musisz zaczac sie usmiechac!

Gość aaaa.....
Cholera dziewczyny nie da rady, aparat mi się chyba zepsuł a z telefonu takie nie wyraźne to zdjęcie.

Gość aaaa.....
Nie no brzydkiej bym nie kupiła:)

Gość aaaa.....
Wiecie co nie długo po rosztaniu brat przyrodni mojego M. miał pewnien opis na gg. I teraz patrzę i widzę,że znowu go ma: "Mądrzy ludzie powiadają,że 9/10 facetów woli kobiety z dużym biustem, a ten 10 woli tych 9" Pomijając fakt,że mój były bardzo lubił moje piersi (D). Zastanawia mnie to trochę,czy to się nie do tego odnosi

Gość behemo
czyli jest bez ramiaczek a jaka dluga? Na pewno jest ladna

Gość behemo
Ania, faceci wola duze biusty a on pewnie mial ten opis bo jest smieszny. Czemu mialby pisac o swoim bracie? Po prostu teks go rozsmieszyl i tyle. Nie sadze zeby sie odnosil do Ciebie. Kochanie, nie mysl za duzo. A co do rozmiaru to moje sa 75B, ale przed okresem musza byc co najmniej C hehe

Gość behemo
a moj kumpel mial taki opis: czasami budzi sie we mnie zwierz, szkoda tylko ze leniwiec :) hehehe

Gość aaaa.....
http://www.allegro.pl/item725940018_wiosna_s_36_kokarda_sukienka_elegancka_sexy_lato.html coś podobnego... tylko moja jest dłuższa to kolan, taka bardziej elegancka, większ kokardka, no i ma takie przeszycia po lewej i po prawej stronie. Ciężko to wytłumaczyć. Jest dopasowana, podkreśla talię i biodra, bo ja mam raczej takie "kobiece" szerokie biodra. Ogólnie bardzo mi się podoba.

no nie rob sobie jaj...o ile odbrze zrozumialam opis... na opisy na gg nie patrz... bo one maja tylko sprowokowac... i tak robi moj byly...np. "tak zajarany zyciem" z piosenki czy tez "I gotta feeling That tonight's gonna be a good night That tonight's gonna be a good night" maja pokazac jak jest dobrze, albo maja sprawic przykrosc...

Gość aaaa.....
Tzn. chodziło mi o to,że "ten 10 woli tych 9", w tym sensie jakby, że niby zawsze wolał mnie, a teraz tak naprawdę ma spokój i woli kolegów, czyli tych 9.

Gość behemo
ten dziesiaty jest pedalem

no ja to zrozumialam tak jak Magda... i jeszcze raz nie patrz na opisy a tym bardziej ze to nie Twoj napisal tylko jego brat.

Gość behemo
a sukienka musi byc boska!!!

Gość aaaa.....
Na początku też tak zrozumiałam ale znając jego brata obstawiałam przy tym ale czort wie, co oni tam myslą.