Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallgos

STARAM SIĘ O DZIDZIUSIA

Polecane posty

Gość julia11
Mallgos kochana ale ten sernik i udka no no...sama nie wiem ale dobra nie bedziemy sie nakrecac bo ja sama sie podekscytowalam ze kolejna sznasa u ktorejs z nas ;-D slodkich snow cmok

czesc dziewczęta dziś pogoda u mnie jeszcze gorsza niż wczoraj, przez to mam totalny dół, ale jak patrzę na otoczenie to chyba każdy tak to przechodzi. U mnie dziś 23 dc mogłabym spokojnie zrobić betę, ale na samą myśl dostaję paraliżu, chyba jednak boję się negatywnego wyniku, więc poczekam na termin @ - brzuszek już powoli się rozkręca. W ogóle taka rozbita jestem - emocje to mój najgorszy wróg, gdyby tak dało się je jakoś odkroić ;). Może wieczorkiem będzie lepiej, to się troszkę do Was pouśmiecham :). A co u Was, jak dzionek????

no tak weekedn się zaczął dziewczyny zaszalały ;) Gagatka jak samopoczucie??? Moniq ile do @ Ci zostało?? Dorka, Waikiki - przyszłe mamusie gdzie się podziewacie?? Julka, a Ty co tak zamilkłaś?? Wszystkie staraczki w szeregu zbiórka ;) :) :) :)

mallgos Dorka ma racje jesli faktycznie Twoja owulka była 10 dnia cyklu to @ powinna przyjśc już w 24-25 dniu :) bo podobno ta faza po owulacji sie raczej nie wydłuża! ta przed owulką może sie skracać wydłużac, ale ta po podobno jest z reguły zawsze 14-dniowa... hm...ciekawe jak to u Ciebie bedzie :) :P Moniq yorki sa fajne bo maluskie, ale rzeczywiscie są to zazwyczaj hałaśliwe charakterki :) moja mama ma shih-tzu - no pies nie z tej ziemi...czasem mam wrażenie,z ę to nie pies tylko miś albo taka elektroniczna zabawka :D he he he jest boski!!!! wysle Ci fotki na maila :D a ja mam twojego maila??? chyba mam :)

Waikiki jak się cieszęęęęęęęęęęęee, że jesteś - przez moment bałam się, że zostałam tu sama ;) :). Co do owulki to moja gin też powiedziała, że to nie jest normalne i dlatego wnioskuje, że jednak zabieg będzie konieczny :(. Ja nie wiem jak to jest, możliwe że ten cykl będzie krótszy dlatego tak szybko to jajeczkowanie, ale to by oznaczało, że jutro najdalej w niedzielę dostanę okresu, a jeśli mam cykl 28 dniowy to dopiero w czwartek. A dziś to nie czuję w ogóle, żeby @ się zbliżała, troszkę mnie tylko kuje na przemian albo w lewym boku, albo prawy jajnik i troszeczkę boli kręgosłup, a w brzuchu coś tam niby się dzieje, ale to bardziej odczuwam jak na wzdęcie niż na okres. He he naczytałam się tych obajwów, że niby sutki ciemnieją, że żyłki wyskakują - ja tego nie mam :). A z nastrojem już mi lepiej :) :) :) - zastanawiam się tylko czy ja jestem normalna :/.

hejka. Ja w sumie czuje sie tak sobie, na ciaze sie nie czuje. Gdyby nie fakt ze mam wieczorami wzdecia, pobolewa mnie brzuch ( choc dzis wyjatkowo nie bolal), mam odplywy snu i bola i rosna mi cycki to jest oki. Mam nadzieje ze wszystko dobrze z dzidzia i wszystko ladnie sie rozwija. W sumie powoli sie do tego przezywczajam, a 13 maja juz nie moge sie doczekac. ehhhh weekend pewnie zleci, najgorzej jest w pracy!! aa najlepsze jest to, ze kupilam sobie tydzien temu stanik i nie wiem czy go ubiore w koncu bo chyba bedzie za mały!!

o rety Gagatka to piersi rosną w tak szybkim tempie??/ Powiem Ci, że obie czekamy na 13 maja jak na zbawienie - tylko, że ja to już coraz mnie czekam - zaczynam peniać i już mi się tak nie spieszy :) :) :). A swoją drogą to bardzo pocieszające, że Ty będąc w ciąży nie czujesz, ze w niej jesteś tzn. że ja na tym etapie też nie powinnam nic czuć ;) - a tak poważnie to się nie przejmuj, bo to na pewno nie oznacz nic złego, przecież każda kobieta przechodzi ciążę inaczej. Uszka do góry :)

Joł laski 🖐️ Ależ mnie brzuchol i cycki bolą @ zbliża się wielkimi krokami :( A ogólnie to dzisiaj moje samopoczucie podobne do Mallgos dopada mnie napięcie przed @ i ta pogoda dobija. Zalegam z praniem . Kobitki czy na komunię do siostry ciotecznej na prezent mp3 może być, bo podpytywałam jej co by chciała i jak wymieniłam kilka rzeczy to wybrała mp3.

Gość julia11
Hej hej u mnie w pracy zapiernicz jak to zwykle przy zamknieciu roku ;-) W pracy nic nie pisze bo ciagle ktos sie kreci i nie chcem zeby ktos zauwazyl zwlaszcza z tych zlosliwych osob. Mallgos normalnie juz sie ciesze ale narazie cisza nie zapeszamy, te twoje objawy idealnie pasuja do tego co kiedys czytalam na tem pierwszysch objawow, a te wzdecia to prawie zawsze na poczatku, no chyba ze sie fasolki najadlas;-D Gagatka zobaczysz na USG twoje malenstwo bedzie juz mialo kilka centymetrow i wtedy sie uspokojisz.Wyzej wspomnialam o objawach ale te kolezanki z mojego otoczenia co zaszly to nie mialy zadnych objawow, oprocz sennosci i latania do kibelka siusiu. Wiec napewno kazxda ciaza wyglada inaczej. A tak pozatym to dalej spisuje cykl na straty, nawet nie robie sobie testow owulacyjnych. W czerwcu po szpitalu zadzialamy ;-D pozdrowka

witaj Zuzka no faktycznie pogoda nie nastraja optymistycznie - stąd u Nas spadek formy :). Jeśli chodzi o komunie to ja nie znam się zbytnio, w mojej rodzinie jest tylko dwójka małych dzieci - siostrzenica i siostrzeniec. Kompletnie nie mam pojęcia co wypada dać na prezent, ale powiem Ci, że ja jako chrzestna dla mojej siostrzenicy, która teraz ma komunię również kupiłam mp3 - bo mnie o nią bardzo prosiła, dokupiłam jeszcze do tego taki Pamiętnik A4 z I komuni św., w sumie prezent wyniósł mnie 300zł, dla mnie to dużo, ale w mojej pracy dziewczyny oceniły, że kiepska ze mnie chrzestna, bo powinnam dać minimum 500zł. Dlatego myślę, że Ty nie powinnaś się obawiać, jeśli dziecko chciało taki prezent to na pewno będzie bardzo szczęśliwe. Niech wypowiedzą się może dziewczęta bardziej doświadczone :) :) :)

Gość julia11
CZe Zuzka wiecie co w sumie te dni prze @ nawet fajnie bo niby czlowiek zdaje sobie sprawe ze sie zbliza ale ta nadzieja tak wiele daje, ta niepewnosc udalo sie czy nie, zrobic test czy nie. Zuzka kiedy termin @ trzymam kciuki zeby nie przyszla 😘 Moniq gdzie jestes??

Gość julia11
co komuni to moji chesniacy juz odchowani 13/14 lat, mam dwoch :-D :-D i ja chyba kase dawalam, okolo 300-400 zl, o ile pamiec mnie nie myli ;-) ale to co teraz sie wyprawia to masakra, kino domowe, quady jak ja milam komunie to dostalam rower skladak co sie rodzinka zlozyla, zloty lancuszek troszke kasy i bylam przeszczesliwa a teraz maskara jakas ide walnac sobie lampke czerwonego winka :-) wasze zdrowko 🌼

Julia dzięki wielkie, obyś miała rację, bo mnie to się raczej na nie przestawiło, dlatego jak ta idiotka czekam na @ zamiast zrobić betę, miałabym wynik jeszcze do niedzieli, ale mam złe przeczucia. Wezmę na czwartek wolne od pracy, żeby jakby co móc sobie w domku popłakać z dala od wszystkich. A ten nastrój to faktycznie nawet do ciązy pasuje, mąż to już na mnie jak na idiotkę patrzy, raz śmiech raz płacz - ale pamiętaj, że ja jadę na lekach, a one na nastrój też wpływają ;) :) A Ty kochana niczego na straty nie spisuj, kazdy cykl jest ważny - no chyba, że czujesz psychicznie taką potrzebę. A dziś usłyszałam fajny tekst w DDTVN - "U nas w Polsce jest mało dyscypliny, ludzie narzekają, stękają, a powinno być tak, że uśmiechamy się na siłę mimo wszystko i nie obarczamy innych swoimi sprawami". No faktycznie u mnie tej dyscypliny w ostatnich m-cach brakuje, muszę się troszkę ogarnąć, bo zgadzam się w 100% z autorką ;) :).

Julia co do komuni to mój mąż powiedział to samo, że ludziom palma odbija. Chyba zapomnieliśmy, że w tych prezentach liczy się gest, a nie ilość wydanej kasy. A winko wypij tez i za mnie - uwielbiam, w sumię to też bym sobie strzeliła jedna lampeczke, ale nie mam w domu winka, a już mi się latać po sklepach niec chce. Aha Moniq odnośnie pieska to mam taką serdeczną radę zanim kupicie lepiej dokładnie zapoznaj się z rasą, którą wybierzesz - my dostaliśmy w prezencie i nie mieliśmy pojęcia co to znaczy mieć beagle w domku. Teraz to ona jest najkochańsza na świecie, ale dała nam swego czasu popalić ostro :).

Julka termin mam na 11.05 ale i tak z tego lipa bo troszkę za późno było przytulanko ale cóż cud się zdarzają :P Mallgos ona należy do zespołu tanecznego i bardzo lubi słuchać muzyki bo się uczy śpiewać więc myślę, że to dobry prezent. A propos twojej chrześnicy kupiłaś to co dziecko chciało i obstawiam w 100% że się bardzo z tego cieszyła:D a to co gadają inni to debile i ja takich nie słucham. A na pewno jesteś najlepszą chrzestną :D

Julka to pijemy razem za Mallgos bo ja sobie naleweczki własnej produkcji popijam :P A co do pieska to też bym chciała mieć ale my nie mamy jak dopóki oboje pracujemy to nie ma szans.

no to pijemy dziewczynki - ja mam tylko herbatkę, ale Wasze zdrowie :) :) :) idę obejrzeć film :)

Gość julia11
Mallgos a moze nie idz na ta bete,jak sie spozni zrob normalny tescik a potem idz na bete zeby potwierdzic :-) Ja spisuje cykl z jednej prostej przyczyny infekcja jakby zaleczona ale nikt mi gwarancji nie da jakie tam w srodku srodowisko sie wytworzylo, owu na dniach wiec pewnie bakterie nie dopuszca slabych i tak zolnierzykow :-( Zuzka dokladnie cuda sie zdarzaja. U nas tez chyba tylko cud pomoze ;-) wiec czekamy, Mowisz naleweczka mniam mniam wlasnie gofy wciagnelismy z M, bita smietana i jagody mniammmmm a teraz Mr and Mrs Smith wciagamy z tvn :-D

Julka ten sam film oglądamy tylko że ja jestem sama bo M pojechał na noc do pracy:( A naleweczka pyszna mogę ci przepisik wypożyczyć kawowo-mleczna przepyszna :P:):D kurczę jak tak dalej pójdzie to w alkoholizm popadnę hehehehe :P:D

Julka pewnie, ze Nam też się cud zdarzy, a testy to już 2 zrobiłam z ciekawości i głupoty ;). Dziewczyny ja oglądam film w necie - lektor, powiem potem czy fajny był, chyba że oglądałyście już :)

Kobitki kolorowych snów wam życzę :) idę spać bo mnie jakoś łamie :P i chyba się upiłam bo ta moja nalewka to chyba 30 % ma mocna że uuuuuuuuu:P. Nie wiem czy jutro się odezwę bo pewnie pojedziemy na zakupy i oczywiście mam nadzieje że zrobię zaległe pranie więc życzę miłego weekendu 😘🌼.

Gość julia11
Zuzka dawaj szybko ten przepis, Mallgos wlasnie weszlam na pierwsza strone, kochana to ty zalozylas te magiczne forum, co to na nim dziewczyny zachodza ;-) trzymam kciuki i za ciebei i za reszte staraczek i mnie sama 2 testy zwariowalas :-D,p oczekaj na termin @ a najlepiej daj sobie dodatkowo 3 dni ;-) choc wiem ze nie bedzie latwo bo jest ta mysl ze a noz widelec fasoleczka juz w tobie siedzi

cześć dziewczęta Julia no z tymi testami to rzeczywiście przesadziłam hi hi :). A Wy jak nie upiłyście się??? ;). Film obejrzany - dobry, choć nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia jak na innych, ale generalnie godny uwagi :) Dziś samopoczucie jak na razie ok, fizycznie też, zero jakichkolwiek objawów. Właśnie zbieram się do szkoły, za oknem słoneczko świeci, wolałabym poleżeć troszkę na balkonie, no ale cóż trzeba dokończyć jakoś tę szkołę - chociaż im bliżej mety tym bardziej mi się nie chce ;) :) Brykam już, papapa, miłego dzionka :)

hejka :) a ja wstalam w starsznie zlym humorze - bo sie nie wyspalam, niby poszlam spac zaraz po 22 ale co z tego jak mnie obudzili!! Wrrrr - dzis mam chyba zly dzien. M. pojechla na weekend do szkoly wiec cale lozko dla mnie :P no i cale sprzatnie!! ehhh chyba musze jeszcze sie polozyc to moze mi przejdzie!! mallgos spokojnie poczekaj do terminu a najlepiej pare dni po :), ja @ mialam dostac w niedziele a testowalam w srode i byla juz widoczna krecha,a niektorzy twierdza ze dopiero test taki domowy wykrywa ciaze okolo 34!! najwczesniej, a ja robilam 31. no a znowu jak testowalam w pracy na innym tescie to krecha byla ledwie widoczna. No ale ze zaraz polecialam na bete wiec sie nie stresowalam. udanej soboty Wam zycze, pogody przede wszystkim bo podobno ma padac do czerwca!! U mnie poki co swieci slonce, ciekawe jak bedzie potem.

dzień dobry 👄 U mnie dziś humorek nawet , nawet powiedziałabym , ze dobry. Pogoda jest piękna , wczoraj cały dzień lało , a dziś piękne słonko:):) Byłam juz na zakupach, a teraz śmigam do mężusia na budowę. Odedzwę sie później:) waikiki, piesek jest cudny, jak tylko meila odczytałam zasiedziałam sie na allegro w oglądaniu psiaczków:P zuzka, poprosze przepis na naleweczkę:):) lubię takie domowe eliksiry. gagatka, przekimaj sie jeszcze troszkę, może wstaniesz z lepszym humorkiem:) Ja od poniedziałku bede miała wooolne łóżko do samego weekendu:o malgos, Ty nasz testerku:P:P miłego dnia w szkole. Miłego dnia👄👄

moniq :D ja sie wąłśnie obejrzałam na zdjęciu i wygladam jak gigantyczny pulpeeeeeeeeeeet :O już chce urodzić :P

waikiki poprosze Twoja fotke na maila :) plis plis plis :) musze sie przygotowac jak ja bede wygladac :P a yorki odradzam!! Moja tesciowa ma, strasznie sie rzadzi, jest arogancki, msciwy!! No chyba ze cos chce to jest bardzo mily! I nie lubi malych dzieci!!

jak pech to pech!! Bo kiedy po 3 tyg poszukiwan spodni znalazłam je - okazało sie ze w nie nie wejde!! 😭

waikiki, e no chyba nie jest az tak źle :P:P gagatka;) jak samopoczucie?? Nic sie martw , że w spodnie nie wchodzisz i tak za pare miesiecy brzuszek sie by nie zmiescił:P:P

dziewczęta jednak nie wyszło - jestem podłamana, odezwę się jak się pozbieram.