Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

Gość Plumek
08:47 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery rozumiem, ze moze jeszcze kawy nie piles, przyjme, ze to jedyna przyczyna przyjmij, jak chcesz, widocznie mierzysz własnymi możliwościami :-)

Gość Plumek
Właśnie się zastanawiam, fragmentami temat się fajnie rozwija, o ile nie wtrącasz tych swoich scholastycznych wynurzeń.

Właśnie się zastanawiam, fragmentami temat się fajnie rozwija, o ile nie wtrącasz tych swoich scholastycznych wynurzeń bardzo ciekaw jestem, ktore to fragmenty, zacytuj i sie do tych fajnie rozwijajacych fragmentow odnies, zobaczymy na co cie stac

Gość Plumek
08:57 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery bardzo ciekaw jestem, ktore to fragmenty, zacytuj i sie do tych fajnie rozwijajacych fragmentow odnies, zobaczymy na co cie stac Czujesz sie na siłach oceniać moje zasoby intelektualne -widzę, że uzurpowałeś sobie prawo do oceny moich subiektywnych wyborów? :-) trochę pokory zalecam :-)

Gość Plumek już Cię uwielbiam
😘

Gość zs zakuty w okowach
własnych , czasem śmiesznych zasad jesteś nabierz powietrza chłopie , tylko nie pękaj :P jak nadęty balon albo pękaj :D

Gość Plumek
Skoro cisza... to smigam na inny topik :-)

Gość Plumek
To jedna z wypowiedzi, która mi się podobała: 11:04 [zgłoś do usunięcia] ike zs stosuję jestem na kafe od dość długiego czasu popełniałam twoje błędy choćby na słynnej juz kuchni dziś kiedy wchodzę potrollować to na tym kończę kiedy wchodzę rozmawiać to tylko rozmawiam nie wymagam już, żeby na temacie, gdzie jestem typowym trollem ktoś miał ochotę ze mną na poważną rozmowę lub rzeczową dyskusję owszem czasem towarzystwo ma ochotę życzliwie sobie nadepnąć na tzw odcisk ale trzeba wyczuć ten moment tym się różnimy

Gość Plumek
muszę znikać, poczytam sobie wieczorem, bo są tutaj fajne wpisy:-)

Gość do zs to nie dotrze
nigdy :O to się chyba nazywa : beton czy jakoś tak :P TRUDNO ! będziemy z tym żyć : Ike ;) i Plumku :) myślę , że całkiem nawet sympatycznie

Czujesz sie na siłach oceniać moje zasoby intelektualne -widzę, że uzurpowałeś sobie prawo do oceny moich subiektywnych wyborów? trochę pokory zalecam czuje sie tak samo na silach, jak kazdy inny, ktory ocenia druga osobe wypowiadajaca swoje poglady na dowolnym forum internetowym, robisz to i ty i przyklaskiwacze,to NORMALNE nienormalne jest cos innego - bardzo czesto spotykane okreslenie - ja nie oceniam, ja stwierdzam fakt - oczywiscie w kontekscie krytyki innej osoby :-)

Gość do plumek
Plumek To jedna z wypowiedzi, która mi się podobała: 11:04 [zgłoś do usunięcia] ike zs stosuję jestem na kafe od dość długiego czasu popełniałam twoje błędy choćby na słynnej juz kuchni dziś kiedy wchodzę potrollować to na tym kończę kiedy wchodzę rozmawiać to tylko rozmawiam nie wymagam już, żeby na temacie, gdzie jestem typowym trollem ktoś miał ochotę ze mną " ty w ogole masz ze soba jakiej problemy skoro szukasz topikow zeby potrollowac zajmij sie czyms pozyteczniejszym

Gość Plumek
To też jest fajny wpis: 09:57 [zgłoś do usunięcia] ike zs zs mogą nawet takie, które oglądają tylko reklamy dla mnie jednak argumenty laików - niczym nie podparte- są puste nie biorę ich pod uwagę nie mówiąc już o tym, że ja w takich tematach udziału nie biorę nie bedę kłamać- doświadczenie - dla mnie jako rozmówcy ma duże znaczenie- o teorii mogę poczytać sobie w książkach i poradnikach

mysle, ze warto niektorym przypomniec na czym polega dyskusja - UWAGA DLA KOSMITOW - dyskusja a nie walka z niewiadomo czym/kim dodatkowo warto dodac wazna kwestie - czlowiek jako istota obdarzona WOLNA WOLA czyli mozliwoscia WYBORU moze w szczegolnosci z dyskusji zrezygnowac, zwlaszcza, gdy fanatyzm lub zapieczenie sie horyzontow myslowych danego dyskutanta jest do tego stopnia silne, iz dyskusja na poziomie zwyczajnie nie jest mozliwa - takie przypadki widac golym okiem w kontrowersyjnych tematach typu zdrada lub wychowanie dzieci UWAGA NR 2 dla kosmitow - czlowiek nie ma w sobie przymusu wewnetrznego, ktory za kazdym razem zmusza go do odpowiedzi, walki, reakcji, zwyczajnie trzeba to zaakceptowac i juz, tak samo jak trzeba akceptowac odwrotnosc czyli natrectwo (akceptowac - miec swiadomosc, ze czesto nie ma sie na to wplywu) Pozdrawiam

Gość rezerwa na niedziele
jest ktos do pogadania ? :)

Zs.. myslisz,że kosmita w niedzielny poranek zrozumie to co napisałeś? po drugie mam wątpliwości czy rasowy kosmita wie co to świadomośc:) Zauwazyłam,że kosmita działa instynktownie- wyłączając ze swojego działania rozum...

jednak tamte dyskusje mialy to tajemnicze "cos".. prowokowaly do myslenia, dawaly odrobine emocji... a teraz coz... maslo maslane.. dla zwiekszenia licznika echhh cholera sie jakas sentymentalna na starosc robie;P