Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

Nie chciałabym sie chwalić, ale skoro ten topik to stare dobre czasy, to mój z 2008, który dzisiaj próbowałam przypomnieć zmanierowanej, posiada chyba wartość muzealną?

zs... uwierz zaszczytny fotel prezesa "narzekaczy" zapewene znajdzie lepszego szefa.. ja jedynie .. echh niewazne .. zwalmy to na moj dzisiejszy "humor" ot co:)

faktycznie przesadzilam z okresleniem" dobry" niniejszym wycofuje sie z tego oficjalnie.. niech pozostanie sam stary.. wrrrrrrrrr

W dodatku zaradny, wie, gdzie inwestować dla dobra kafe sprawy! (Obym za szybko nie wyczerpała dostępnych zasobów motywowania pozytywnego, bo będę musiała na kredyt)

Obym za szybko nie wyczerpała dostępnych zasobów motywowania pozytywnego jeden przycisk i masz zwrotna negacje warunkowo pozytywna

"jeden przycisk i masz zwrotna negacje warunkowo pozytywna" wariant A: Który przycisk? kto mi pokaże i wyjaśni? :) wariant B: może jednak trzymajmy się podziału na dni parzyste i nieparzyste, bo te proporcje podziału ze względu na płeć itd. sam rozumiesz, że na kafe trzeba być twardym, i ja taka jestem! Pytanie retoryczne - Który wybierasz? :)

podniose ze szczegolna dedykacja: dla obecnych himalajow intelektualnych na tym forum, obie powinny wiedziec o kim mowa dodatkowa dedykacja dla zwieracza :-)

Gość zmanierrr
nawet jezeli juz umiem dyskutowac?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
dla obecnych himalajow intelektualnych na tym forum, obie powinny wiedziec o kim mowa dodatkowa dedykacja dla zwieracza To do mnie mialo byc?

Gość refforma_..
Jestem pod wrażeniem. Przeczytałam kilka pierwszych postów ZS i nie doszukałam się tam żadnej wściekłej ironii :). Czas nie pozwala mi na przeczytanie wszystkiego, ale nadrobię to. Zaczęłam już poważnie myśleć, że w autorze po za ironicznym uśmiechem nie ma już zupełnie NIC. Jednak jest :D. Jeszcze tylko pozwolisz, że nie zgodzę się ze stwierdzeniem " tym bardziej nie moze byc nim wiek, plec, stan majatkowy (you catch my drift) argumentujacego" wręcz uważam, że czasami musi. Argumenty na to stwierdzenie oczywiście mam, tylko czasu zbyt mało, by je w tej chwili przytoczyć. Pomyśl autorze nad trafnością tegoż. Mile mnie zaskoczyłeś :)

Gość refforma_..
eee to stary temat, dopiero teraz to zauważyłam. Ludzie się zmieniają więc może moje pochlebne słowa są nie na miejscu, a stan rzeczy nieaktualny :)

Argumenty na to stwierdzenie oczywiście mam, tylko czasu zbyt mało, by je w tej chwili przytoczyć. jesli juz znajdziez argumenty to chetnie im stawie czola :-) Pomyśl autorze nad trafnością tegoż. nad trescia tego, ze nie masz na razie argumentow? wybacz ale nie zamierzam :-)

dziwnym trafem ten temat przypomina mi ulotki swiadkow jehowy, widze chec zbawienia ale ni ch.... ja odzewu

czizas, juz ci tlumacze bo nie ogarniasz tamtych czasow to byly zupelnie inne czasy, pelnie nadziei, kosmitow itd ocywiscie ja tez mialem wiecej misji w sobie, nie przecze ;-) zadalem sobie 1% trudu by wytlumaczyc tepakom dlaczego dane osobiste, ktorych brak mi tu zarzucano nie maja wplywu na argumentacje swoich pogladow a odzew, nie mozna miec wszystkiego przeciez :-)

zadalem sobie 1% trudu niczym roczny PIT w sluzbie kafeterii :)

Gość Zuzanna Ameliiiiia
To o czym tutaj bedziemy rozmawiac?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Czizas kredyt chetnie bym wziela pod warunkiem , ze spacac nie bede musial. Zawsze szczery czy ktos tobie juz mowil , ze to ty jestes wadliwy genetycznie?hmm?

Gość grosik do tematu
no cóż jeśli o elitach intelektualnych mowa, to kreują się na takie ŚOZ , ZS, czizas, Luska, ike i regres (choć w nim jest najwięcej skromności) i dobrze, niech piszą, przynajmniej gimnazjum forum nie zdominuje