soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 dlaczego jak na dziecko???????? tez mialysmy tyle lat kiedys i nie chciałyśmy byc traktowane jak dzieci:)) najwazniejsze ze masz poukladane w glowie i pomimo swojego wieku nie chcesz osiagnac celu zbyt szybko-nie idziesz na latwizne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Większość osób tak uważa i mówi, że jak ktoś ma 15 lat to nic nie wie, że to jeszcze dziecko co siedzi w domu i się lalkami bawi. Bo często zapominają, że też kiedyś mieli tyle lat właśnie.. Masz rację, nie idę na łatwiznę. Powiem szczerze że bardzo denerwuje mnie jak dziewczyny z mojej klasy mówią 'Musiałabym schudnąć 3 kg', a nic z tym nie robią, dalej piją pepsi i jedzą na przerwach obtłuszczone ziemniaki [czyt. czipsy]. Ja jak coś chcę zrobić to robię wszystko, żeby mi się udało. ps. Cieszę się że tak myślisz, dziękuję. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 wlasnie zjadlam sobie obiadek: warzywa na patelnie 1/3 paczki- zjadlam zdrowo i sie na jadlam ide teraz zaparzyc sobie herbatke czerwona:)) nie ma juz was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 nie masz za co mam w twoim wieku siostrzenca- uwielbiam z nim rozmawiac bo ma chlopak poukladane w glowie a co z tego ze ma 15 lat??? mi to nie przeszkadza-serio:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Ja też niedawno zjadłam obiad. Ryż + pierś z kurczaka gotowana + kapusta. :) A lubisz zieloną herbatę? Zielona dużo bardziej od czerwonej działa na odchudzanie. :) Ja lubię zieloną herbatę zawsze piję rano do śniadania no i przy okazji poprawia mi się przemiana materii. Przyjemne z pożytecznym. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 kurcze a ja bylam przekonana ze czerwona jest lepsza:)) mowisz zielona?? jak trzeba to polubie. dzis wieczorkiem kupie sobie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 moze zaczernij sobie nika i dolacz do nas na stale????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Zielona, zielona lepsza ostatnio czytałam o tym. :) Wiesz co, nie wiem czy sobie zaczernać nicka, bo będę wtedy tu cześciej wchodzić i będę miała 'pretekst' żeby nie zrobić lekcji i tak dalej. A postanowiłam, że w tym roku będę się bardziej przykładać do nauki, bo wcześniej trochę leń ze mnie był. :) Ale będę wchodzić od czasu do czasu, żeby zobaczyć co się dzieje. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Extravagina 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Hej, z chęcią się przyłacze, nawet mamy podobne wymiary:) Ja chciałabym 10 kg schudnąć:) I też od dzis zaczynam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Witamy, witamy. :) Tobie też życzę na początek powodzenia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Extravagina-witaj fajnie ze chcesz sie przylaczyc:)) napisz jakie masz wymiary, jaki masz cel i jak chcesz go osiagnac???ile masz lat??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 fgbashfjnfy jestem starsza o te 4 lata noi co z tego skoro zachowuje się jeszcze dziecinniej rzucając się na diety cud? :D poza tym jestem wiecznie na dietach odkąd skończyłam 10 lat, więc wiek nie gra tu większej roli, w każdym bądź razie gwarantuję zdrowego rozsądku i silnej woli :) z tymi herbatami to też mnie zaskoczyłyście, wole zieloną ale myślałam że to czerwona bardziej pomaga na odchudzanie i piłam czerwoną bleh :P Extravagina super! im nas więcej tym lepiej :) a ile masz lat wzrost i waga? skoro już robimy taką ankiete :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 niewiem dlaczego ale jak pisze z kims na forum to jest mi latwiej zmobilizowac sie!! wlasnie potrzebuje takiej towarzyszki z ktora bedziemy mialy wspolny cel i do niego dazyly:)) w grupie razniej:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryanna 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Mam swoj topik :)ale na nim prowadzę monolog wiec przyłączam sie tutaj Ja od dzis: Odchudzanie na zawołanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 mam nadzieje dziewczyny ze topik nie upadnie i ze bedziemy sie wspierac dlugo dlugo:)) wiadomo ze nie mozna siedziec caly dzien na kafe i pisac bo sa obowiazki , trzeba cwiczyc itp ale zagladajcie i piszcie jak najczesciej tak bedzie latwiej:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 witaj maryanna:)) pewnie ze tak, dolacz do nas:)) na czym polega twoja dieta????od dzis sie odchudzasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Poczytajcie sobie. :)http://kobieta.interia.pl/zdrowie/profilaktyka/news/herbata-zielona-czerwona-czy-czarna,1104343, ignorancja Bardzo się cieszę, że i Ty tak myślisz. Trafiłam na normalnych ludzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Oo, jak nas się dużo robi. :) Miejmy nadzieję, że temat nie upadnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 sonia, popieram :) pisanie na forum bardzo pomaga bo w końcu gdzieś tam są ludzie którzy 'na ciebie liczą' :P może tak nie jest ale zawsze czujemy się wobec nich zobowiązani :) kurcze a ja dopiero od pon mam dietę a jak tak z wami rozmawiam to mam ochotę zacząć od jutra a dobrze wiem że czeka mnie impra na wekendzie i nic z tego nie wyjdzie ehhh xD no nic poczekam, mam nadzieję że się nie zmyjecie do tego czasu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbashfjnfy Napisano Wrzesień 1, 2009 Ja już Was zostawiam. :) Zajrzę tu za jakiś czas. Trzymajcie się i chudnijcie dziewczyny! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 ignorancja- mozesz byc pewna ze ja tu bede caly czas:)) Tak latwo sie nie poddam:)) bede czekac na ciebie do poniedzialku- mam nadzieje ze nie bedac na diecie bedziesz zagladac tu jeszcze przez ten czas?? fgbashfjnfy- 3maj sie, zagladaj do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 no jasne że będę zaglądać, mam nadzieję że nasze grono się trochę powiększy jeszcze :) aha noi zapomniałam napisać że tak w ogóle mój cel to 65 kg:P w ostatnich latach najmniej ważyłam 71 kg i było w miare ok także myslę że 65 kg będzie jak ulał:) tym bardziej że nie zależy mi na utracie biustu i fajnych krągłości :P hmm musze poszukać czy w moim mieście jest wodny aerobic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 ja wlasnie przegladam na allegro twistery do cwiczen:)) chyba sobie taki zafunduje:))slyszalam ze cwiczenia na nim daja dobre efekty- a pisze o nim tak: Twister obrotowy z linkami pomaga zlikwidować tkankę tłuszczową na biodrach, talii i udach oraz zrzucić zbędne kilogramy. Jest to zarazem prosty i tani, ale bardzo pomocny przyrząd wspomagający ćwiczenia i pozwalający każdemu zachować świetną sylwetkę ćwicząc we własnym domu. co o tym myslisz??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 hmm no ciekawe, chyba fajna sprawa ale znając mnie kupie to a potem będzie stało nieruszone :P hmm może jak bede przy kasie to też sobie taki zafunduje hmm :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 a ja wlasnie tak jestem ze jak kupie go to bede musiala uzywac- bo bede miala protensje sama do siebie ze kupilam- wydalam kase a on lezy - wiec mysle sobie ze bedzie to dobra motywacja:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 dla mnie dobrą motywacją są moje śliczne szpilki na 7 cm obcasie które kupiłam niedawno a ich jeszcze nie nosiłam bo wiadomo jestem wysoka i gruba to będę wyglądała jak transwestyta aaaaale jak schudnę to będę jak modelke mehehehe dlatego muszę schudnąć żeby w końcu móc zacząć w nich chodzić!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 no no no - sexi szpileczki- super motywacja:)) nie przesadzaj ze byc wygladala jak trans... moge sie zlozyc ze tylko my krytyczie patrzymy na siebie, inni widza nas jako normalne dziewczyny:)) Moj facet uwielbia moje cialo, caly czas mi mowi ze jak schudne to nie bede mu sie podobac:)) wiec nie jest tak zle:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignorancja 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 no na pewno my patrzymy na siebie bardziej krytycznym okiem niż inni, ale nie widzę w tym nic złego, w końcu to prowadzi nas do ciągłego doskonalenia się:P tiaa mój ex też tak mówił że nie mam z czego chudnąć, że kocha mnie taką jaką jestem itd bla bla bla tylko że ja nie kocham siebie takiej jaką teraz jestem, więc wszystko się posypało i związek i figura heh ale zaczynam od nowa, nowe życie i nowa ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 no ja jestem ze swoim juz 8 lat:)) planujemy slub takze wiesz:))ale to prawda jak kobieta jest nie zadowolona z siebie ze swojej figury to zachodzi w glowe co by tu zrobic:)) moj facet ma taki charakter ze jak by mu sie nie podobala moja figura to by mi powiedzial to otwarcie- nieowija w bawelne:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soniaaa/a 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Niestety musze leciec sie szykowac bo ide do lekarza na badania kontrolne- bede wieczorkiem- jak znajdziesz wolna chwilke to sie odezwij:))pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach