Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolczyki u 7 miesieczniaka

Co sadzicie o przekluwaniu uszu 7 miesiecznego bobaska?

Polecane posty

Gość no fakt niech kazdy
decyduje SAM! a nie mamusie za dzieci.

Gość Oczywiscie prymitywy nie zrozu
mialy tematu.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jak przekłuwacie dziecku kilkuletniemu uszy, to przynajmniej wie, dlaczego go boli. niemowlak nie ma pojęcia.

Gość Olaaa 18
Współczujeę ci Olu :( Zostałaś tak skrzywdzona :( :( :(

Gość Odbilo sie na IQ

Gość Ręce i nogi się uginają

Gość patrzcie na siebie same
glupie babole

Gość ads
widocznie urodził się troll, albo inne paskudztwo i mamusia "polska inteligencja" biegnie i wkłada kolczyki. Ludzie patrząc do wózka nie będą już robic oczu jak pięciozłotówki i pytać "o rany a co jej się stało z twarzą' tylk powioedzą "wow, przebiłaś jej uszy" mo ze od razu pępek i mały , sympatyczny i bardzo seksowny tatuaż? to też upiększa. no i tipsy. Zwykłe paznokcie są beeeeeeeeeeee.

Gość Mozna tez makijaz walnac

Gość alicja_237
jacy intęligętni jestescie kto tu pisal o makijazu??czy trolach, temat jest u kolczykach u dziecka, ciesze sie ze wiekszasc madrych mam nie popada w glupie skrajnosci i jest za kolczykami:)

Gość Dziwi mnie tylko..
zgadzacie sie na kolczyki uszach u dziewczynek. tak? a u chlopcow?a w brwi?a w pepku? w wardze?CZEMU NIE????pytam.

Aleście mnie zdziwiły tymi zdaniami. Pytanie po co przekuwać uszy małemu dziecku. Próżność, widzimisię matki? A po co ubiera się dzieci ładnie, a po co czesze ładnie. Oczywiście ładnie to pojęcie względne. Przecież to też próżność. Jedna matka uważa, że chłopiec w długich włosach to przesada inna włosy dziecku na żelu postawi. I czy to najważniejsze w co i jak go ubierze, czy będzie mieć kolczyki czy nie. Bulwersujecie się co najmniej jakby tytułem było czy można dać zapalić dziecku. Każda matka po części wychowuje dziecko na swoją podobiznę. I nie tyczy się to tylko kolczyków.

Gość mózg sobie przeklujcie
głupota ludzka nie zna granic

Ja mam 7-miesięczną córkę. Nie zamierzam ani nigdy nie zamierzałam jej niczego przekuwać. Jest śliczna bez tego. :) Mój mąż to jest w ogóle taki strasznie anty anty, że się odgraża, że nie pozwoli na żadne przekłuwanie, póki córka nie będzie pełnoletnia. :P Natomiast wczoraj odwiedziła mnie koleżanka z porodówki. I jej córa ma bolce w uszach zaledwie od kilku dni. Takie złote maleńkie punkciki. Ledwo je widać zza skorupki ropy wokół kolczyków. Koleżanka twierdzi, że uszy się jeszcze goją. :O Nie wierzę, że to dzieciaka nie boli.