Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

ATP--> te durne linki to ju偶 tutaj tradycja :O:P tak, wiem, ostatnio przez p贸艂 nocy wypracowanie pisa艂am.. dzisiaj znowu zabior臋 si臋 za angola i matm臋 :] suodko jest..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to ju偶 wr贸ci艂a艣 z wycieczki? :( ja teraz kumpeli pomagam z polskiego.. obejrzyjmy sobie Springera, dobrze nam zrobi :P musz臋 jeszcze ogl膮danie "Naruto" doko艅czy膰 ;]

Udost臋pnij ten post

tak, nawet mog艂oby zainspirowa膰 do napisania ciekawych historii (pod warunkiem, 偶e szko艂a nie zabija艂aby kreatywno艣ci i pomys艂owo艣ci). nienawidz臋 pisa膰 wszystkiego pod klucz :O:classic_cool: ale fajnie by艂o? co? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bakarat
No w艂a艣nie ja mam taki problem 偶e ucz臋szczam do klasy maturalnej i b臋d臋 zdawa艂 same podstawowe i obowi膮zkowe przedmioty. Polski, angielski i matm臋. Wszstkie podstawowe. Co b臋d臋 m贸g艂 po tym studiowa膰??? Bo nie wiem nie mam w og贸le pomys艂u kim by膰w 偶yciu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bakarat
Nie mam zadnych zainteresowa艅 i nie wiem co robi膰 po liceum! Dorad藕cie mi! bardzo prosz臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bakarat
Mam zdolno艣ci plastyczne, kt贸re, niestety odkry艂em dopiero teraz...:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Hinatka zajefajnie by艂o :classic_cool: i ja te偶 nie lubi臋 pisac pod klucz, bo to w ko艅cu ma by膰 moja ocena i to, co ja my艣l臋, a nie to, co chc膮 przeczyta膰. Bakarat to mo偶e id藕 na polibud臋, tam jest co艣 takiego, 偶e masz pierwszy rok takiego og贸lnego nauczania i dopiero p贸藕niej decydujesz si臋 na jaki艣 kierunek. Tylko nie pamitam jak sie to nazywalo... :o

Udost臋pnij ten post

mo偶esz i艣膰 na p艂atne studia jakie艣 na pewno.. por贸b testy predyspozycji zawodowych.. ;] jak masz zdolno艣ci to mozesz zosta膰 artyst膮 :) malujesz, rze藕bisz, rysujesz? co艣 innego? zazdroszcz臋 Ci :( powodzenia 偶ycz臋.. :)馃尲

Udost臋pnij ten post

Bakarat--> a mo偶e by膰 rysowa艂 mang臋? :> ja bym wymy艣la艂a fabu艂臋, a Ty by艣 rysowa艂 i by艣my zarobili ;)

Udost臋pnij ten post

tylko jutro ;] od wtorku mam wolne :classic_cool: pomy艣l臋 o was m臋cz膮cych si臋 w szkole od rana, wyleguj膮c si臋 w moim 艂贸偶ku :P

Udost臋pnij ten post

ehh :( u mnie w艂a艣nie nie ma lekcji w tym tygodniu.. ale i tak sama si臋 b臋d臋 uczy膰, pisa膰 sobie rozszerzone arkusze maturalne z polskiego i angielski powt贸rz臋 i z matmy zadania porobi臋. tyle, 偶e w domu :)

Udost臋pnij ten post

Ale Ci zazdroszcz臋 :(. Kurde, ja si臋 jeszcze do nauki do matury jeszcze nie zabra艂am, opr贸cz wosu i troszk臋 angielskiego. A czas ucieka. My艣l臋, 偶e to jest odpowiednia pora na postanowienie: od jutra si臋 ucz臋 :D

Udost臋pnij ten post

ja mam talent do 艂amania wszelkich postanowie艅.. te偶 mi ta nauka kiepsko idzie.. wszyscy mnie demobilizuj膮 :(

Udost臋pnij ten post

Ja ich nie musz臋 艂ama膰, bo zazwyczaj nie rozpoczynam ich realizacji :D. Kurcz臋, to musimy si臋 zmobilizowa膰 same, icz ader (uwielbiam to wyra偶enie, nie wiem czemu :D). Ja w艂asnie wykonuj臋 cudowne zadania z jeszcze cudowniejszego prawdopodobie艅stwa, achhh...

Udost臋pnij ten post

ja zaraz rusz臋 zadania (nie wiem nawet z czego :D), teraz robi臋 kumpeli angielski, bo jej zadali na kursie maturalnym :O nie wiem co by mnie mog艂o zmobilizowa膰 馃槶

Udost臋pnij ten post

O, mi te偶 zadali, to mo偶e Twoja kumpela jest moj膮 kumpel膮 xD Mnie zazwyczaj mobilizuje "jak nie zalicz臋, to nei zdam", ale to si臋 tyczy jedynie matematyki :(

Udost臋pnij ten post

u mnie z zaliczeniem to zwykle nie ma problemu.. na 2, czy 3 matmy :P ale i tak nic nie umiem. :( tak czuj臋.. z reszty mam dobre oceny :] a na jaki kurs chodzisz? do matury rozszerzonej?

Udost臋pnij ten post

Podstawowej, bo najpierw si臋 zapisa艂am, a dopiero po czasie sobie wymy艣li艂am rozszerzon膮, ale by艂o ju偶 za p贸藕no ;) A ja nawet umiem i mam z艂e oceny :/

Udost臋pnij ten post

eh.. ja z angielskiego mam tak: z klas膮 robimy przygotowanie do podstawowej, potem chodz臋 na fakultet z rozszerzonej i kurs upper-intermediate od przysz艂ego tygodnia.. ciekawe czy mam szanse na tej rozszerzonej.. ja jestem totaln膮 humanistk膮 :P

Udost臋pnij ten post