Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstantynopolitańczykowianecz

moj facet konczy po 3 minutach

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeee
nie patyczkuj sie powiedz mu normalnie. Z tym że ma podobne problemy do mojego partnera i on od tylu nie chce sie za bardzo kochac bo za szybko dochodzi ..trwa to jeszcze krocej niz normalny sex !

Gość bleeeeeeeeeeeee
przepraszam że 2 razy ale internet mi się zamula. :)

Gość Domi88*
Spotkałam sie z taka para ktora sie kocha tylko klasycznie ale to z winy dziewcvzyny bo nie potrzebuje udziwnien. Ale zeby facet.. no nie wiem dziwne troche;/ moze latwiej przez smsy bedzie Wam zaczac taki temat i o tym pogadac napisz mu wieczor ze masz na niego ochote, a pozniej rozwijaj temat, co bys chciala, co Cie kreci itp..

Gość Wulc...
zmień faceta ten jest daremny

Gość a ty chcesz w dooopke
czy od tyłu?

od tylu :O, ja wlasnie sie juz zastanawiam czy on tylko ze mna jest taki, czy w poprzednim zwiazku ich seks tez tak wygladal:o no ale chyba wygladal bo by chcial czegos innego sprobowac niz klasycznej

konsta...ile ty masz latek, a? przestan myslec jak dziewica co penisa nigdy nie widziala, a zacznij zachowywac sie jak kobieta. masz potrzeby, on nie kuma niewerbalnych sygnalow to powiedz mu to wyraznie. ale jest ten dupek uzna cie za kurwiszona to nie marnuj z nim zycia i spierdalaj bo zmarnujesz sobie zycie z takim mazgajem.

mam 23 lata, ale on nie zaczyna, on przede mna mial kobiete przez 5 lat!!!!

musze juz isc, bede jeszcze po poludniu to sie odezwe, pa:)

Gość bleeeeeeeeeeeee
to ja nie wiem czy mój facet jest odmiencem jakimś czy co ? bo kochamy sie kilka razy po kolei i wydawało by sie ze każdy kolejny raz powinien być dłuższy ale.. wcale tak nie jest.

Popieram Coale ;) Jak się nie udaje normalnie to w końcu oral jest niesamowitym wynalazkiem i nie znam żadnej która po dobrze zrobionej minetce nie szczytowałaby ;)

Gość bleeeeeeeeeeeee
może ja też musze zmienić swoje podejście bo teraz nawet mineta mi nie pomaga..może dlatego że podchodze od pewnego czasu do tego z niechceniem bo i tak z tego nic nie bedzie

A tego też nie rozumiem jak można się kochać jak jedno nie ma ochoty... Przecież nie da się zmusić do seksu a potem ani jedno ani drugie nie jest usatysfakcjonowane i zaczynają się kłótnie.

Gość bleeeeeeeeeeeee
ja mam ochote 24h na dobe i każdy nastepny razz zaczynam z nadzieją że teraz się uda..i od pewnego czasu zaczełam tracić nadzieje i podchodze do tego tak a nie inaczej dlatego tez pisze na forum bo może Wy mi podpowiecie coś

bleee...ty wpadasz juz w jakas paranoje i coraz bardziej sie ja nakrecasz. napisz sobie scenariusz podniecajacego woeczoru zakonczonego mineta. niech to bedzie tylko wieczor dla ciebie. skoro on Cie kocha to oblize sie smakiem.

Gość bleeeeeeeeeeeee
może i popadam w paranoje ale kochać sie od kilku miesięcy bez orgazmu to naprawde ciężkie..tym bardziej ze taki króciutki "sex" tylko mnie rozgrzewa napiecie wzrasta i co ? dupa

no to mam juz ostatni pomysl. jesli jestes w stanie oddzielic seks od uczucia to wynajdz sobie jakiegos faceta na necie i wyruchaj go:) to polecenie od lekarza:))))

ok 3-5min trwa przecietny sex u mnie tak jest i nie narzekam bo na to sa sposoby tzn na wydluzenie sexu po1 gumki z substancja wydluzajaca.. po 2 w momencie gdy chlopak czuje ze wystrzeli wstrzymuje oddech mysli o czyms innym i dziala po 3 cwiczy.. tzn doprowadza sie do powoli do zwodu i odczeka az padnie i znow.. to sa cwiczenia dla niego a jak jestesmy we dwoje to ponoc trzeba faceta ujezdzic.. i tak dwa plytkie ruchy (usiasc) 2 dwa glebsze dwa do poru i tak na zmiane i to pozwoli partnerowi pochamowac wytrysk :) zawsze mozna wydluzyc sex kochajac sie oralnie a pozniej po plumknieciuu sex..

Gość D***a z wibratorkiem
w środku to może być to. A ja Ci proponuję abyśmy wspólnie rozładowali to napięcie, tylko zechciej i już jestem...

Gość bleeeeeeeeeeeee
hehehe nie namawiajcie mnie na zdrade bo wkońcu się skusze.. bo jak pisałam mam takie myśli...bo naprawde uwielbiam sex i chcialabym zeby byl udany!!!

Gość Srebrny Pykacz
u mnie jest na odwrót ja mógł bym codziennie nawet kilka razy dziennie na różne sposoby i raczej dłużej niż 5min, czasem po wszystkim wygladam jak bym spod prysznica wyszedł :) bo jednak wyczerpujące fizycznie, natomiast moja partnerka jakoś nie ma ochoty za często tzn. nie raz kochamy sie kilka dni a czasem nie ma sexu przez 3 tyg. a ona ma 22 lata więc chyba powinna chcieć bardziej. Wkurza mnie to i czasem tez myśle o zdradzie, seks jest dla mnie ważny mogł bym to robic wszędzie. No prawie wszędzie i niemal w każdej pozycji ale moja kobieta jest chyba za sztywna :/

Gość bleeeeeeeeeeeee
to możemy sie dogadać bo ja też moge się kochac o każdej porze i wszedzie ;)))

Gość Srebny Pykacz
nie wiem :) chyba nie mogla bys beze mnie życ :P

Gość bleeeeeeeeeeeee
hehe jaki pewniak :)

Gość Mariolka123abcd
pomoc moze seksuolog. ciasna jestes? ile partner ma w zwisie i w zwodzie? moze anal i oral dla odmianki oraz jazda na rowerze i masaz prostaty moze byc tutaj pomocny.

Gość bleeeeeeeeeeeee
anal odpada!! jak powiedziałam dupka jest od srania ;))

Gość Srebrny Pykacz
ile ten twoj facet ma lat ? Mi się wydaje że każdy facet z mlekiem matky wysysa jak zaspokoic kobiete :P a tutaj okazuje się że jednak się mylę. Pogadaj z mim może jednak wyciśniesz coś z niego :) a może jesteś nadwyraz seksowna i tak na niego działasz :P

Gość bleeeeeeeeeeeee
on za bardzo nie chce ze mną gadać na ten temat .. no własnie mówi ze chyba za bardzo go podniecam.. no ale żeby aż tak ? a sobie nie mam nić do zarzucenia szczupła ciemna karnacja hmm

16 lat