Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazowa mamusia

czy ktoras z was schudla w ciazy?

Polecane posty

Gość ciazowa mamusia

to jest moja kolejna ciaza i po pierwszym dziecku przytylam 27 kg,teraz jestem w 22 tyg ciazy i od poczatku jej schudlam jakies 12kg,dodam ze nie stosowalam zadnej diety ,wrocily mi ataki paniki na ktore sie leczylam 6 lat i przez okres 4 tyg nic nie moglam jesc...pilam i wciskalam w siebie pol kanapki...moja waga poczatkowa w ciazy to 122 kg :( a dzis sie wazylam i jest 107 kg

Gość kkkkaaalllll
chyba nikt nie schudl

a co lekarz na to? jak rozwija sie dziecko? wg mnie bardziej moglabys sie martwic jakbys miala teraz jakas niedowage... najwazniejsze zeby dziecko rozwijalo sie prawidlowo

Gość naprawdę ważyłaś
aż 122 kg? dlaczego doprowadziłaś się do takiej otyłości kobieto??!!!! pozatym normalnym jest, że kobiety z nadwagą w ciąży często tracą na wadze. ale ogólnie to masakra tyle ważyć...

Gość śmieszkka
Ty sie ciesz dziewczyno ze schudlas!jak moglas tyle wazyc?jeszcze tak do 89kg do konca ciazy i bedzie ok :)

Gość ciazowa mamusia
zgadzam sie ze to straszne tyle wazyc..moja waga z przed ciaz to 68 kg...przez 12 lat doszlo az tyle... biore leki ktore powoduja u mnie otylosc jestem wysoka bo mam 179 wzrost i jest to porozkaldane po calym ciele wiec jeszcze tak strasznie nie wygladam :P lekarz po usg stwierdzil ze z dzieckiem wszystko w porzadku a polozna powiedziala zeby sie utratą wagi nie martwic bo maluszek i tak bierze to co mu potrzeba zeby sie rozwijac...wiec chyab sie niepotrzebnie martwie na dobra sprawe zawsze to 107 niz 122 :P

Dziewczyna pyta czy którakolwiek z forumowiczek schudła w ciąży a Wy zaraz - jak mogłas się doprowadzić do takiego stanu... Chyba nie to było w temacie, co? :) Tak, ja schudłam w ciąży, na poczatk dużo bo wciąż wymiotowałam, ale później już nie wymiotowałam i waga poszła w górę, choć nie jakoś drastycznie :) Pozdrawiam

Gość tylko że leki nie powodują
otyłości! owszem - mogą zwiększać apetyt - ale człowiek ma wlasną wolę i może zapanować nad tym co do buzi wkłada

Gość odpowiem na temat
przy otyłości to raczej normalne że waga w ciąży dużo nei wzrasta lub sięnawet tyje zresztą najjzdrowiej jest jeśli kobieta tyje w ciąży 8-15 kg więcej to nadwyżka

Gość przyszła mamusia 22
to moja pierwsza ciąża... 12 tydzień i schudłam a nie wymiotuję i jem normalnie,przed zajściem w ciążę ważyłam 75 kg,potem troszkę się odchudzałam i ważyła 72,5 kg a teraz 70 kg... a apetyt mam straszny i zjadam wszystko co napotkam na swojej drodze,tylko,że jestem ciagle w ruchu,non stop coś robię i chodzę na basen,może to przez ruch.

Ja do 6 miesiąca chudłam i łącznie schudłam 7 kilo i powoli zaczęłam przybierać na wadzę.Kończę 37 tydzień i na plusie dopiero 6 kilo.Ale moja położna powiedziała że nie ma co się martwic na zapas i tak się przytyje to nie uniknione:)