Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożlwie niemożliwe

Czy istnieją zdrowi,normalnie faceci,dla których seks nie jest ważny?

Polecane posty

A tak konkretnie to marzy mi sie facet,który pokochałby mnie jako osobę,a nie kobietę jako obiekt seksualny,czystą młością,a o seksie myślał dużo dużo później.Czy to jest możliwe??Zdarzają sie jeszcze tacy faceci?

Gość jestem sobie kobietą
Może i się zdarzają, ale po co tacy komu??? :O

Gość niemozliwe idz sie lecz

Dziewczyny, Wy naprawdę jesteście śmieszne i zdecydujcie się czego tak naprawdę chcecie. A czy dla Ciebie autorko, seks się nie liczy w związku ? Jeśli facet się w Tobie zakocha, to będzie chciał być z Tobą na zawsze, a to będzie oznaczalo, że naprawdę czuje do Ciebie miłość.

Bo wszyscy faceci których spotykam widzą we mnie tylko obiekt seksualny,nie wiem czy to oni tak mają,czy ja nie nadaje sie do tego,żeby sie we mne zakochać.Wszyscy jak jeden mąż widzą we mnie tylko cycki :O

szukam faceta którego nie podniecają cycki :o

A poza tym, jeśli myślisz, że facet ma tylko seks w głowie, to ktoś taki nie będzie z Toba rozmawial, nie będzie chodził z Tobą na spacery, nie będzie Ci robił niespodzianek na urodziny, nie będzie Cię odwiedzał, nie będzie do Ciebie dzwonił/smsował, nie będzie go po prostu przy Tobie, bo będzie 24 godziny na dobę myślał tylko o seksie, więc będzie najnormalniej zajęty !!!

najlepiej żeby był aseksualny

Tak podszywaczu,chyba naprawdę musi to być ktos aseksualny. Problem w tym,że oni już na początku sie zdradzają z tym co jest dla nich najważniejsze,a ja od razu ich za to skreślam

Gość druuuuuuuuu
W normalnym związku , partner jest również obiektem seksualnym, zatem Ty szukasz takiego faceta, który będzie z Tobą w związku, ale bzykał inną kobietę. trochę to dziwne i trudno mi uwierzyć , że to zaakceptujesz.

Jak trafisz na impotenta, to "a o seksie myślał dużo dużo później" będziesz z nim szczęśliwa ... tylko, że gdy to "później, później" minie, Ty w końcu zatęsknisz, żeby on patrzył na Twoje cycki, ale on nie będzie miał ochoty :-/

a niech by bzykał inną

Gość facet normalny chyba hehehe
Są tacy, są. A jak widać tutaj na forum ludzie nie wiedzą, o co ci chodzi.... nie martw się, są tacy, ale i tak przeciez po jakims czasie pojdziecie do lozka;)

chyba spać

Gość podobno jestem sexy
odezwał się ruchacz pospolity

Oj ludzie,ludzie jak ja mam wam to wytłumaczyć jaśniej?Chodzi mi o to,czy są faceci,którzy są w stanie zobaczyc w kobiecie człowieka,a nie tylko obiekt seksualny i na początku znajomości będą jej patrzeć w oczy a nie w dekolt i myśleć,żeby potrzymać ja za rękę a nie wsadzic łape w majtki.Mówię:na początku.Teraz jasno???

Jak któryś mi jeszcze wsadzi rękę do majtek to mu urżnę tą rękę przy samej dupie

Gość sasssssss
ja odrazu wiedziałam o co Ci chodzi i też takiej osoby szukam. są takie osoby, ale trudno je znaleźć, bardzo trudno..niestety

chyba zostanę lesbijką

Są tacy faceci. Tacy zarobieni w pracy że nie mają siły myśleć o seksie ;) A na serio jestem pewien że jednak sa panowie którzy myślą najpierw o dziewczynie a nie od razu skupiają uwagę na jej "strategicznych punktach". Tylko nie są to osobnicy rozreklamowanie więc zdaje się jakby ich nie było. O stereotypach się mówi, głośno i wyraźnie a rzeczywistość i tak biegnie swoja drogą.

Oj ludzie,ludzie jak ja mam wam to wytłumaczyć jaśniej?Chodzi mi o to,czy są faceci,którzy są w stanie zobaczyc w kobiecie człowieka,a nie tylko obiekt seksualny i na początku znajomości będą jej patrzeć w oczy a nie w dekolt i myśleć,żeby potrzymać ja za rękę a nie wsadzic łape w majtki.Mówię:na początku.Teraz jasno??? Są tacy. I to całkiem sporo ich jest :)

Gość no_niestety
uwierz mi, że każdy facet, gdy się dowie, że ma "odroczone do odwołania" wymięknie i poszuka innego obiektu miłości poniekąd to wpływ obecnej kultury, która promuje, by dziewczyny dawały na pierwszej randce, a przynajmniej brały do buzi a nam facetom w to graj - choć na dłuższą metę męczące i smutne...