Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitka 36

Eks Babsztyle sa nienasycone i tego ucza dzieci

Polecane posty

Go艣膰 czylii Liliaja
Czyli jeste艣 kochank膮, no i wszystko si臋 wyja艣nia sk膮d w tobie taki spos贸b patrzenia na ca艂e zagadnienie i ukryta zaciek艂o艣膰 przeciwko porzuconym 偶onom i dzieciom Dziwi mnie twoje negatywne zdanie o staraniach 偶ony o podwy偶szenie aliment贸w...bo ....a co z tymi przypadkami gdy wcze艣niej przys膮dzone alimenty by艂y baaardzo zani偶one, czasem poni偶ej potrzeb biologicznych dziecka? Bo tatu艣 umiej臋tnie "nie mia艂 dochod贸w" przed s膮dem (oszukiwa艂), w wyniku tego s膮d okre艣li艂 alimenty na skandalicznie niskim poziomie, a matka dziecka wierz膮c w g艂odowanie i ci臋偶kie 偶ycie biedaczka tatu艣ka, z powodu dobrego serca aby go "nie dobija膰" , godzi艂a si臋 na symboliczne alimenty, bywa艂o 偶e pomagali jej finansowo przyjaciele i rodzina aby dziecko "nie g艂odowa艂o".......a tu si臋 okazuje 偶e tatusiek owszem "dochody dobre ma" i jak si臋 okazuje 偶yje sobie luksusowo.....czy moralnie taka 偶ona nie ma prawa aby wyst膮pi膰 o podwy偶szenie aliment贸w o bardziej godziwego poziomu? Do poziomu minimalnego nie m贸wi膮c ju偶 o poziomie na jakim sobie wygodnie 偶yje tatusiek?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Lili ty nie powiedzia艂a艣 ani jednego dobrego s艂owa o eks i ty m贸wisz 偶e jeste艣 bezstronna? Jak by艂a o偶eni z dobrze sytuowanym facetem to nawet co niekt贸rzy chc膮 偶eby w og贸le nie p艂aci膰 i co to jest ok bo ma dziecko z czego 偶y膰? I wybacz mi wcale nie chodzi by jakakolwiek nowa pani p艂aci艂a ze swojej wyp艂aty na moje dziecko tak nawiasem m贸wi膰 to akurat tu next nie z czego bo o 偶adnej wyp艂acie jej powiedzie膰 nie mo偶na. Nie mam te偶 zamiaru by moje dziecko nie mia艂o co powinno bo pan straci艂 lepiej p艂atn膮 prac臋 i robi na czarno utrzymuje j膮 i ich dziecko.Ja si臋 z g艂upim na 艂by nie pozamienia艂am 偶eby k...e pom贸c utrzymywa膰 leniw膮 dup臋 i jej dziecko sama niech si臋 ruszy i zarobi c贸偶 jak nie zrobi tego to b臋dzie je艣膰 g贸wno albo sta膰 w kolejce do mopsu,i wiesz co nawet gdyby teraz on prosi艂 o cokolwiek nic z tego niech wykopie spod ziemi.Pewne rzeczy powinny paniusiu po prostu dzia艂a膰 w dwie strony dzi艣 ja potrzebuje jutro ty w jedn膮 stron臋 nie dzia艂a艂o nigdy nawet gdy to by艂a pomoc po wypadku w drug膮 teraz nie zadzia艂a.Ja sobie poradzi艂am teraz niech oni naucz膮 si臋 zarabia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do A.l
Przygada艂 kocio艂 garnkowi. troche czytam ,ale nie pamietam,abys ty wypowiedzia艂a choc jedno dobre zdanie o next. W ko艅cu nie ka偶da next jest taka jak twoja lolita. Sama uogolniasz a masz esy do innych. Widzisz next tylko przez pryzmat tej leniwej twojego exa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po czym
stwierdzi艂a艣 ,ze tak napisala艣? czylii Liliaja Czyli jeste艣 kochank膮, no i wszystko si臋 wyja艣nia sk膮d w tobie taki spos贸b patrzenia na ca艂e zagadnienie i ukryta zaciek艂o艣膰 przeciwko porzuconym 偶onom i dzieciom wrozka jeste艣 czy jasnowidzem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -023jbbbbb
Bo lelija wzi臋艂a sobie cudzego m臋偶a co mia艂 偶on臋 i dzieci, to si臋 chyba nazywa kochanka, no nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po czym
a ja przeczyta艂am co innego od niej samej.

Udost臋pnij ten post

Ka偶dy widzi przez pryzmat swoich do艣wiadcze艅 tyle 偶e ja nie pisz臋 o swojej bezstronno艣ci. Zawsze zar贸wno po jednej jak i po drugiej stronie b臋d膮 osoby r贸偶ne i z艂e i dobre. Ja znam jedn膮 i drug膮 i z艂ych ojc贸w o dobrych bo z ka偶dym mo偶na si臋 dogada膰 lecz niestety wiele zale偶y od tego w jaki spos贸b ludzie si臋 rozstali. I nikt mi nie wm贸wi 偶e emocje nie odgrywaj膮 roli,odej艣cie do innej czy innego powoduje zawalenie 偶ycia drugiej osoby i to takiej kt贸ra cz臋sto nie bardzo wie dlaczego. I musi du偶o czasu min膮膰 by uczucie krzywdy by艂o mniejsze niekiedy nie da si臋 tego zwalczy膰. A ju偶 w tym wszystkim najgorsze jest gdy ta druga strona wmawia w cz艂owieka poczucie winy oczyszczaj膮c siebie. Bo niestety moja mi艂a lili zdrada sama w sobie nie jest sposobem na sprawy ma艂偶e艅skie,藕le ci w ma艂偶e艅stwie pr贸buj napraw je艣li si臋 nie uda rozwied藕 si臋 potem szukaj kogo艣 nie odwrotnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do A.L
No i napisa艂as o sobie. A lelija o sobie. Widzisz zwiazek przyczynowo-skutkowy z ni膮, bo ja nie. Nikomu ch艂opa z gardla nie wyrwa艂a, a ty juz wiesz lepiej co nie?, bo napisala cosik o alimentach i jej punkcie widzenia. w kwesti twojego ex to mysle,ze zawsze taki by艂, zapatrzony tylko w siebie. nie widzia艂as tego przez lata ma艂偶e艅stwa?Ludzie nie zmieniaja si臋 z dnia na dzie艅, co najwyzej zak艂adaja maski.

Udost臋pnij ten post

Tyle tylko 偶e lili nie do ko艅ca jest ok nie jest dla niej przeszkod膮 偶e 偶onaty facet szuka sobie nowego gniazdka,mo偶e najpierw on powinien si臋 po prostu rozwie艣膰 za艂atwi膰 sprawy u艂o偶y膰 sobie kontakty potem szuka膰. Potem jest w szoku 偶e by艂a m艣ci si臋 na ka偶dym kroku c贸偶 nie ka偶dy przechodzi zdrad臋 oboj臋tnie jest co艣 takiego poczucie krzywda i prawda taka 偶e w艂a艣nie dowalanie aliment贸w jest mo偶e nie kar膮 ale ch臋ci膮 jakiej艣 tam zemsty. Mo偶e chorej ale jednak, jak ci kto艣 powie na odchodne zdechniesz beze mnie pod p艂otem to chcesz mu udowodni膰 偶e sam pod nim zdechnie i czasem czekasz na to wiele lat. To s膮 emocje o kt贸rych lili raczej poj臋cia miec nie mo偶e i oby nie mia艂a nigdy bo wbrew temu nie ma cudownego lekkiego samotnego macierzy艅stwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliaja
do czylii Liliaja i A.L. ju偶 pisa艂am, 偶e kochank膮 nie jestem. a wnioski wyci膮gam z obserwacji. nie pisa艂am te偶 ani s艂owem o tym, 偶e matka 藕le robi wyst臋puj膮c o podwy偶szenie zani偶onych aliment贸w. napisa艂am wyra藕nie, 偶e pot臋piam miganie si臋 ojc贸w od p艂acenia i sztuczne zani偶anie dochod贸w, byleby aliment贸w unikn膮膰. pisa艂am r贸wnie偶, 偶e nie podoba mi si臋 traktowanie aliment贸w jako pr贸by odegrania si臋 na by艂ym i jako przyk艂ad poda艂am wyst膮pienie o podwy偶k臋 akurat wtedy kiedy ojciec dziecka ponownie si臋 z kim艣 zwi膮偶e. czytajcie prosz臋 ze zrozumieniem, bo widz臋, 偶e skoro nie pochwalam tego, 偶e matka chce od ojca dziecko wyci膮gn膮膰 najlepiej 60% wyp艂aty, to ju偶 jestem z艂a. jestem zdania, 偶e za dziecko odpowiedzialne s膮 2 osoby i obie powinny si臋 do tej odpowiedzialno艣ci poczuwa膰, ale na normalnych patnerskich zasadach. a tymczasem cz臋sto jest tak, 偶e zostawiona kobieta rozumuje w ten spos贸b, 偶e ojciec zostawiaj膮c j膮 zostawi艂 tak偶e dziecko, co niejednokrotnie jest wierutn膮 bzdur膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do A.L
caly czas piszesz o sobie i niestety twoja chorobliwa ch臋膰 zemsty determinuje twoje wypowiedzi. Nie wyjdziesz poza ramy swojego my艣lenia, a szkoda, bo tak mi sie wydaje 偶e pod spodem jestes fajna kobiet膮. A tak tw贸j ex ma na ciebie wp艂yw nawet po tylu latach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze ja do AL
Twoja teoria z zemst膮 jest logiczna ale prosz臋 poszerz teraz horyzonty bo opowiem Ci moj膮 sytuacj臋. Swojego m臋偶a pozna艂am kiedy by艂 4 lata po rozwodzie. Jego by艂a zatruwa艂a i zatruwa mu 偶ycie przez ca艂y czas ze z艂o艣ci , 偶e jak 艣mia艂 od niej odej艣膰. Zdrady nie by艂o, po prostu nie dogadywali si臋 bez przerwy darli koty, nie mogli ze soba wytrzyma膰 (tak to jest kiedy ludzie zamieszkuj膮 ze sob膮 dopiero po 艣lubie a nie wcze艣niej). Na jaki艣 czas da艂a mu spok贸j ale kiedy tylko dowiedzia艂a si臋 o moim istnieniu przypomnia艂a o sobie. Jednym s艂owem jest oburzona, 偶e on znalaz艂 sobie kogo艣 nowego po rozwodzie-ale sama faceta mo偶e mie膰. Ju偶 nie b臋d臋 si臋 rozpisywa膰 na temat w jaki spos贸b chcia艂a si臋 o mnie dowiedzie膰 jak najwi臋cej . Powiedzia艂a mojemu m臋偶owi wprost, 偶e go popami臋ta bo jej si臋 nie zostawia. takich kobiet jest mn贸stwo AL, natomiast Ty widzisz tylko eks jako te biedne zdradzone a next jako kochanki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baby jak zwykle wyrywaj膮 sobie
k艂aki a facet korzysta. Brawo... Tu zamoczy, tam dzieciaka machnie, tu brzuch kolejnej napompuje, tamt膮 porzuci i tak sobie 偶yje za darmoch臋 a baby zamiast jego si臋 czepi膰 to sobie do garde艂 skacz膮. G艂upota najwi臋ksza. 呕aden facet by tak nie post膮pi艂 , pr臋dzej na piwo z kumplem co wydyma艂 mu dziewczyn臋 p贸jdzie i mu podzi臋kuje 偶e wykry艂 k u r w i s k o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te coca cola
cze艣膰 lelijka :) Twoje 偶ycie jest naprawde marne skoro tu ciagle siedzisz i czekasz na moje odzywki, znudzi艂as mnie szczerze, nie masz ani faceta ani zycia ani kasy, tutaj mozesz wszystko napisac. Zauwa偶y艂a艣? Nikt Ci nie wierzy. Skarbie wr贸ce za kilka dni, odpisz w koncu co艣 piepr.znego, pokaz charakter, no niech cos sie dzieje, pogadamy z Tob膮 bo tw贸j tatusiek tylko Cie rucha a nie rozmawia ha ha ha. Przez jego alimenty na nic was kochaneczki nie sta膰 :) i to ca艂y b贸l nexiarek - qqurwiarek. pozdrunio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliaja
te coca cola widz臋, 偶e szukasz tylko zaczepki i robisz wszystko, 偶eby mnie z r贸wnowagi wyprowadzi膰. wiesz co? to nie dzia艂a. po pierwsze dlatego, 偶e bije z ciebie taka zawi艣膰, 偶e nawet nie mo偶na bra膰 ci臋 na powa偶nie. wida膰, 偶e poczucie w艂asnej warto艣ci oscyluje u ciebie w okolicach zera, co nie pozwala ci si臋 cieszy膰 偶yciem, tylko ka偶e skupiac si臋 na 偶yciu by艂ego (kt贸ry pewnie jest szcz臋艣liwy z jak膮艣 inn膮 kobiet膮) i szukaniu zaczepki i sposobu zatrucia mu czasu. a po drugie jestes po prostu niekonsekwentna - w pierwszym akapicie piszesz, 偶e jestem sama, a w nast臋pnym, 偶e m贸j facet mnie tylko rucha. zdecyduj si臋 mo偶e i trzymaj jednej wersji, bo p贸ki co przeczysz sama sobie :) a co do mojego 偶ycia - napisa艂am ci jak jest. to, 偶e ciebie nie sta膰 na takie 偶ycie, jakie by艣 chcia艂a nie oznacza, 偶e wszyscy maj膮 takie same problemy. przykro mi cola ale - wbrew temu co by艣 chcia艂a us艂ysze膰 - s膮 ludzie w szcz臋艣liwych zwi膮zkach i z dobr膮 prac膮. i dlatego nie reaguj臋 na twoje zaczepki, bo na mnie to po prostu nie dzia艂a :) ciesz臋 si臋 tym co mam, a tobie mog臋 co najwy偶ej wsp贸艂czu膰 jadu i zawi艣ci, kt贸re nie pozwalaj膮 ci si臋 skupi膰 na przysz艂o艣ci i u艂o偶eniu sobie 偶ycia. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Lili gdybys by艂a taka szcz臋艣liwa jak tu wszystkim piszesz nie wchodzi艂a by艣 na temat kt贸ry ciebie po prostu nie dotyczy,bo piszesz o rzeczach o kt贸rych poj臋cia nie masz. Jak mo偶na pisa膰 o kosztach wychowania dziecka je艣li si臋 go nie ma wszystko to twoja teoria praktyki zero.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak samo z tob膮
jest AL. Pieprzysz , 偶e jest Ci dobrze a jeste艣 w rzeczywisto艣ci rycz膮c膮 , rozjuszon膮 40stk膮. Id藕 si臋 utop bo tobie nic ju偶 nie pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliaja
czy musz臋 mie膰 dzieci, zeby wiedzie膰 ile kosztuje 偶ycie?? tak si臋 sk艂ada, 偶e mam m艂odsze rodze艅stwo i wiem ile rodzice na nie wydawali. tak samo mam znajome, kt贸re s膮 matkami i wiem ile mniej wi臋cej przeznaczaj膮 miesi臋cznie na dzieci. nie trzeba byc matk膮, by wiedzie膰 ile kosztuje wychowanie dziecka, tak samo jak nie musz臋 by膰 mechanikiem, 偶eby wiedzie膰, 偶e jak przekr臋c臋 kluczyk w stacyjce, to odpali mi samoch贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do liliaja
nie t艂umacz si臋 sfrustrowanej AL bo do niej ju偶 nic nie dotrze. Wbi艂a sobie nienawi艣膰 do 艂epetyny i j膮trzy udaj膮c przy tym m膮dr膮 i obiektywn膮. A najbardziej si臋 w艣cieka , 偶e 偶ycie i 艣wiat nie wygl膮daj膮 tak jakby ona tego chcia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do A.L
A.L-- jezeli te alimenty, kt贸re otzrymuje tw贸j syn zbyt ma艂e , to zwyczajnie nak艂on syna do podwy偶eszenia. Od tego s膮 s膮dy i nie patzr na to ze on nie pracuje , tudzie偶 pracuje na czarno. sama napisa艂a艣,ze gowno cie obchodzi jak im teraz jest. nie widze innego wyj艣ci膮 dla ciebie. Skoro odsunal sie od was to jedyna droga,zeby mu przypomnie膰. Ale najpierw zaprzestaj ciag艂ego pisania o tym ,ze opr贸cz ciebie i paru innych tu kobiet inne nie wiedza ile kosztuje utzrymanie dziecka, bo to jest zwyk艂e naduzycie w stosunku do innych. Napisz w ko艅cu jaka kwota by艂aby dla ciebie optymalna. Narazie to biadolisz( przepraszam,ale tak to wyglada) i masz w sobie tyle z艂o艣ci,偶e starczy艂oby jej na druzyn臋 pi艂karska. odwaz sie i napisz ile chcesz od niego wyciagnac!

Udost臋pnij ten post

Tylko gdzie jest ta ca艂a jak tu pieprzycie ch臋膰 dogadania si臋 gdzie s膮 ci faceci kt贸rzy podobno chc膮 si臋 tak bardzo dogadywa膰 dla dobra dzieci?Naiwne kobietki kiedy艣 mo偶e wam by膰 dane prze偶y膰 t臋 ch臋膰 dogadania(czytaj poduszenia wszystkiego co by艂e),poka偶cie mi cho膰 kilku facet贸w kt贸rzy dobrowolnie zgodz膮 si臋 do艂o偶y膰 dzieciakowi cho膰by to by艂y s艂uszne roszczenia.I poka偶cie mi te偶 faceta kt贸ry do艂o偶y np 200z艂 jak jego 偶ona urodzi dziecko w drugim zwi膮zku ale jak jemu urodzi si臋 dziecko to leci do s膮du po obni偶k臋 bo jemu wolno.Chcecie utrzymywa膰 cudze dzieci chyba nie bo w przeciwnym razie wisia艂o by wam ile p艂ac膮 co daj膮 gdzie zabieraj膮.Niestety nie potrafi olbrzymia wi臋kszo艣膰 z was zarobi膰 na dzieci st膮d ta chora zawi艣膰 ja wiedzia艂am 偶e m贸j facet ma syna nie mieszam si臋 w sprawy pieni臋dzy bo na moje daj臋 ja i ma ono swojego ojca.I tak powinno by膰 wsz臋dzie next nienasycone zarobi膰 na potrzeby swoich 偶eby ga艂y nie patrzy艂y tylko na wysoko艣膰 aliment贸w.I tu ju偶 nie chodzi o m贸j przyk艂ad bo ten jest mo偶e chory utrzymywanie baby bo jej si臋 pracowa膰 nie chce,ale o og贸艂 sprawa aliment贸w jest spraw膮 rodzic贸w dziecka ewentualnie s膮du.Poka偶cie mi cho膰 jeden post od faceta kt贸ry ma dziecko z czyj膮艣 eks mieszka z ni膮 i dok艂ada na nie swoje dziecko czy cho膰 raz wyliczy艂 tu z艂ot贸wk臋.Nie po prostu s膮 razem i jest to normalne wzi膮艂 kobiet臋 z dzieckiem i o tym pami臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asikasi
do A.L Jemu wolno i艣膰 po obni偶k臋, a tobie po podwy偶k臋 - to logiczne. Ale powiedz mo偶e ile by艣 chcia艂a aliment贸w - jaka kwota by艂aby dla ciebie satysfakcjonuj膮ca??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatkaj si臋 ju偶
bo tego jadu czyta膰 nie mo偶na. Z tego wynika, 偶e facet s艂usznie ci臋 zostawi艂 rogi przy tym doprawiaj膮c , bo pewnie tez w 偶yciu codziennym taka sama z ciebie j臋dza. J臋czysz , zrz臋dzisz i wylewasz frustracje. Te teksty wal do ojca swojego dzieciaka a nie do nas na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te coca cola
chcia艂aby艣 lelyja nie masz nawet jednego me偶a a ja mam ju偶 drugiego i oczywiscie oboje nie chcecie sie wi膮za膰 i jest wam (jemu) tak dobrze i dlatego , 偶e twoje 偶ycie jest zajefajne siedzisz dzie艅 i noc na forum dla "eks/rozwodnicy" GRATULUJ臉 T臉PA SU.KO p.s. obelgi dziwki nie s膮 w stanie mnie ruszy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do coca cola
cola , po pierwsze nie jestem laila czy jak jej tam , po drugie post wcze艣niejszy nie by艂 skierowany do ciebie tylko do t臋pej AL. Nawet kiedy bluzgasz jak szewc jeste艣 o niebo m膮drzejsza od AL wi臋c nie uto偶samiaj si臋 z postami skierowanymi do niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro facet zrobi艂 dzieciaka
to ma obowi膮zek p艂aci膰 na niego. Powinien do czasu a偶 si臋 dzieciak nie usamodzielnni, ale polskie prawo toleruje bydllak贸w ojc贸w, wi臋c wprowadzi艂o ograniczenia. Facet po zap艂aceniu aliment贸w powinien mie膰 tylko tyle, 偶eby mu na chleb i czymsz zosta艂o. Wtedy by bylo sprawiedliwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro kobieta decyduje sie na
dziecko to powinna to przemyslec.Do tanga trzeba dwojga jezeli obydwoje zdecydowali sie na bycie rodzicami to potem oboje powinni ponosic tego konsekwencje.Piszesz ze facetowi na nic nie powinno zostac tylko na chleb,to kobieta powinna chodzic w worku na ziemniaki,nie uzywac kosmetykow i oddawac wszystko dziecko tak jak wedlug ciebie ojciec powinnien.Piszesz takie kosmiczne bzdury ze mozna jedynie o tobie pomyslec ze albo nie znasz zycia i nie wiesz za czasami ludzi sie rozchodza i to jest lepsze ni zyc pod wspolnym dachem bez uczucia i milosci,albo jestes kobieta ktora jest jak pijawka i nie umie na siebie zarobic liczac na faceta(ponizej godnosci kobiety),a gdy facet zostawi darmozjada to wielce skrzywdzona kobieta,matka z dzieckiem.Zarob na dzieciaka po rowno z facetam bo po rowno dziecko zrobiliscie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kbieta daje dziecku wszystko
pocz膮wszy od swojego cia艂a. i na pewno wi臋cej daje wychowuj膮c dzieciaka, bo tatu艣 pieprzy jak膮艣 cichodajk臋, kt贸ra si臋 cieszy, 偶e dla niej facgas rzuci艂 rodzin臋 i dziecko. facet tylko p艂aci, i to nie zwsze. a kobieta daje i pieni膮dze i wszystko inne. sw贸j czas, swoje 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta ikona
Matka Polka,a czesto zeczywistosc jes inna.Nie robmy z siebie wyjatkowych bo rodzimy.My rodzimy bo facet nie moze,chociaz nie wiem jakby chcial.My mam instykt macierzynski i nie oczekujmy tego od faceto bo oni poprostu tego nie maja i taka jest natura.Konieta co sie skarzy na to ze facet nie jest mama(taka jak kobieta),powinna nie rodzic dzieci,dopuki nie zrozumie ze natura tak to podzielila ze my mamy glowna odpowiedzialnosc za wychowanie dzieci.Facet ma instynkty ojcowskie ale nie sa one tak silne jak macierynskie dlatego tez czesto porzuca mlode gdy kobieta podczas dgy ma mlode staje sie tylko albo az matka i facet nie ma wiecej nic do roboty w takiej rodzinie.Czuje sie nie potrzebny,chociaz kocha mlode ale matka nie pozwala mu byc chociaz troche odpowiedzialnym za dzieci.Dla matki kasa oczywiscie ale spacer sam na sam z ojcem i dziecmi no to juz jest nie odpowiedzialny i nie umie. Ogarnijcie sie kobiety i jezeli chcecie zeby facet ponosi odpowiedzialnosc za dziecko to dajcie mu pole do popisu a nie tylko o kase zebrac i nie pozwalac na widzenia z ojcem.Ojciec to tylko odpowiedzialnosc materialna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta ikona
Pierwszy i pospolity blad w mysleni ze kobieta daje dziecku wszystko a facet to tylko fagas.Po co z fagasem miec dziecko?Byl kiedys inny,czuly i zainteresowany toba?Teraz zainteresowal sie panienka na boku?No to pomysl dlaczego.....Stalas sie mauska,nie starczylo ciebie na bycie zona i kobieta dla swojego faceta.Takie przegrywaja.Albo wygrywaja bo mogha byc sama na sam z dzieckiem a samiec musi ich utrzymac.

Udost臋pnij ten post