Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasty koala

spotkajmy ssię i walczmy z kg

Polecane posty

Hej dziewczyny ale schudlyscie!! ;) Sorki ze sie nie oddzywalam, ale niestety obrona za pasem, siedze i sie ucze (fajnie zaczynam nie, za trzy dni obrona a ja zaczynam cokolwiek z tego pojmowac ;) ) ale same widziecie o ktorej pisze...wiec, do boju Polsko ;) ide dale pograzac sie w traktaty unijne i caly ten syf podatkowy ;) a za Was trzymam kciuki, bo ja niestety musze odpuscic diete (musze jesc to co jes najszybsze, zeby miec czas na nauke :) ), a poza tym moja przyjaciolka bierze slub w sobote po mojej obronie, w srode lece do polski i od razu na panienski...wiec nie ma sensu sie oszukiwac bo bede zarla za nas trzy :), po powrocie do Norwegii zaczynam diete i cwiczenia na swieta :) trzymajcie za mnie kciuki!! Ciao!!

fanka to trzzymam mocno kciuki za obrone no a co diety to klikaj z nami choc jakos widze nie mozemy sie wszstkie zgrac w czasie i nie zabardzo jest go na klikanie no to w sobote odreagujesz sobie caly czas spedzony nad nauka a potem wracaj do nas ja jakos trzymam moja dietke moze nie strasznie rygorystyznie ale jem mniej wiec jest jakis pozytyw i staram sie ruszac jak najwiecej czekam na wasze wpiski fanta a ty gdzie zaginełas ?? pozdrawiam

melduje sie na stanowisku :) jestem jestem...choc tez zapracowana ze mnie kobietka...melduje sie na rozkaz....dieta leci....zaczelam sie ruszac......i jestem dzis taka niewyspana:( jestem u moich znajomych...i pies nie daje mi spokoju!!!!!!!!!!!!!!! siedze....staram pisac sie dalej moja prace...brakuje mi jeszcze pare stron...i nie moge sie zmobilizowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 fanka.....mam nadzieje ze pochwalisz sie nam ta "6" po powrocie.....czego ci z calego serducha zycze:) i uwazaj prosze z tym jedzeniem za nas 3.....jakbysmy sie tak faktycznie we trzy dorwaly do jedzenia...to nie wiem czy by dla reszty gosci wystarczylo :D

Helooo :) Ja w sumie od niedzieli jestem na przymusowej diecie, bylam jak zwykle na "wspanialym" obowiazkowym cotygodniowym obiedzie u tesciow i jak zwykle sie zatrulam jakims dziadostwem, cala noc nie moglam spac, nie spodziewalam sie ze zoladek ma taka pojemnosc ;) wczoraj za to chcialam memu kochanemu mezowi zrobic cepeliny, to bylo moje drugie podejscie do nich i jak zwykle wyszly u-boty ;) ale zostal sos, ciezki jak sto diabli i jak to zwykle ja znana jako "szkoda wyrzucic" zezarlam ten sos z makaronem i znow cala noc zarwana z wielka klucha w zoladku, wiec dzis tylko salatka moja kochana nieodzalowana grecka i znow jestem jak nowonarodzona :)

Mozna pewnie dac wszystko co chcesz, ja akurat dalam zgodnie z przepisem smazone mieso mielone doprawione sola, pieprzem i majerankiem, mozna tez dac twarog z podsmazonym boczkiem wtedy jest tradycyjnie (podobno ;) )

hej hej dziewczyny ajkos trzymam sie u mnie pada pada śnieg ciszą sie bałwanki czyli coroczny atak żimy na Polske :D a jak u was z pogoda bo moj panda dzis awantrure zrobił rano jak mozna czapki kurtki i buty zimowe było w paczki popakowac i pochowac jak zima atakuje a on biedaczysko musi wszystkiego szukac ale mi z rana podniosł cisnienie nie musialam kawy pic ale juz przeprosił :D ostatnio jestem nie obecna bo nowa fuche dostałam po rodzinie i siedzez 3 miesieczną dziwuszka w dzien wiec nie zabardzo jest czas zagladac praca troche staneła ale dzis znowu klikam gdzies ostatnio oko mi nawala nie wiem czy znowu mam zapalenie spojówki czy po prostu przemaczenie ale juz świetlik jakos nie za bardzo działa to pewnie od kompa trzeba znowu dostac opiepsz od okulistki wiec trzeba by sie do niej wybrac ale czasu mi brak

Czarna fanka Elvisa widze kobietko ze spac nie mozesz;) ja w sumie tez jeszcze siedzialam przy pracy.....ale myslalam ze juz spicie...wiec nie chcialam wam glowy zawracac;) moja dieta idzie super...malo jedzenia, w dodatku zdrowego...zero cukru....spacery trzy razy na dzien....a hula hoop stoi.....jakos sie dobrze rozkrecic nie moge...i spada zawsze na podloge.....spomplikowane to :D siedze...koncze wreszcie moja prace......napisze zakonczenie..i moge drukowac i oddawac.............mam nadzieje ze jakos pojdzie......za bardzo sie chyba nie przylozylam do tego!!!!!!!!!!!!!!!

fanta ale najwazniejsze ze juz konczysz mi jeszcze odrobine brakuje a niunia nie daje za duzo klikac bo trzeba ja troche pozabawiac i przewijanie karmienie tez troche zjamuje ale jest superasta az chce sie takie wlasne miec

hej witam fanta chetnie zmajstrowalibysmy sobie jakiegos fajnego malego bobaska ale niestety jeszcze nie moge bo musze skonczyc w koncu studia i cos znalesc bo z tego co mąż obecnie przynosi do domu to we dwojke jeszcze sie utrzymamy ale juz w trojke nie da rady wiec innej opcji nie ma jak tylko poszukanie czegos a potem poszerzanie rodzinki na razie wyrzywam sie na dzieciach z rodziny a u nas teraz takich bobaskow jest 3 wiec jest na czym poszerzac wiedze i umiejetnosci z wychowania dzieciakow:D pozdrawiam i mam nadzieje ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy ja sie postaram buski

mhm..zawsze jak ja jestem...to cie nie ma:( bylam u siebie w domku...mala kontrola;) mam nadzieje ze jutro sie jakos sklikamy.... p.s u mnie jest ta sama sytuacja:)

hej nie ma mnie i strasznie zaluje bo fajnie jest skims pogadac nawet za posrednictwem klawiatury ja cały czas bwie sie w domowe przedszkole Martynka jest świetna ale dzis nawt nie dala popalic za to mnie glowa od samego rana bolala wiec niesety chyba nie byla zadowolona dzis z niani jutro bede siedziec tez i z nia i z jej starszymm bratem fajne kochaane dziecisczki fanta chyba musimy sie umawiac na kajas godz bo tak to zawsze nie mozemy jakos trafic ostatnio na siebie co tam u ciebie u mnie w miescie juz zima ( a przynajmniej czesciowo snieg) znika ale jest zimno i bez cielpej kurtki a rano nawet czapy i rekawiczek ciezko wyjsc daj jakos propozycje godzinki to postaram sie dostosowac mi bedzie odpowiadac prawdopodobnie kazda tylko ze wieczorna lub nocna po poludniu bywam teraz zadko - ale jak cos to bede sie odzywac buski i trzymaj sie cieplutko a co u ciebie fanka co słychac jak obrona jak przygotowania do wesela mam nadzieje ze zrelacjonujesz wszystko pozdrawiam i wybaw sie tez za mnie :D

hej jestem...niestety u mnie weekend praciwity.....ale teraz wrocilam do domciu..biore sie z plan na nastepny semestr....:( i uciekam dzis wczesniej do lozeczka.....jestem wykonczona...a jutro znowu do pracy...a od poniedzialku studia:( oj nie chce sie:(((((((( ogolnie jakos leci..:) a widze u ciebie tez zakrecony weekendzik....:D dzieci daja czasami popalic!!!!!!;) PS..i pasuje tez zazwyczaj bardziej pod wieczor!!!w ciagu dnia mam za duzo obowiazkow!

pewno ze zagladamy...ale nikogo nie ma:( ja wlasnie jem pyszna salate:) mniam mniam.....nie mam ostatnio sily i czasu....zaczely sie sudia...........praca....jak wracam do domu...o marze tylko o lozeczku:) a co am uc iebie?

iwitam fanta to dobrze ze jeszcze zagladasz ja jeszcze klikam czasami nocami moja ubustwiana prace i poprawiam i koryguje i dopisuje i mam nadzieje ze w koncu sie z tym uporam i wypchne za drzwi boze juz nie moge sie doczekac no widze ze intensywny okres u ciebie wiec odzywiaj sie zdorwo zeby wszystko bylo ok ja dietkuje chyba marnie ale moze jakos waga pokaze ze 2 deko w dół na razie popijam dzis energy drink wiec kalorii przybedzie ale musze sie czym pobudzic do dzialania pozdrawiam i co u fanki pewnie wyszalala sie za wszystkie czasy po weselu\ moze wroci i poopowiada do jutra papa