Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasty koala

spotkajmy ssię i walczmy z kg

Polecane posty

OK :) bazgrole od poczatku co jest napisane, ale nie spodziewaj sie cudow :), co prawda napisze Ci wszystko, ale nie potrafie tak ladnie to poskladac, wiec bedzie tak lopatologicznie, ale w miare pelnie :)

a my mielismy taki fajny przelewowy to panda załatwił kiedys dzbanek niechcacy i stwierdzilam jak szalec to wtedy kiedy jescze mam jakas gotowke na to no i wybralam ( przynajmniej tak mi sie wydawalo cos w miare ok) a tu instrukcja po angielsku ( a ja kali jesc kali pic w tym jezyku) codzien inny problemik sobie stwarzam Fanta to dajesz rade z ta praca a duzo ci jeszcze zostało

nie kochane, nie zapomnialam o Was!! jakbebym mogla!! ale niestety obrona tuz tuz, w srode nastepna lece do Polski, wiec musze sie przykladac, a poza tym ostatnio musze duzo z moim gryzzli ;) jezdzic po jakichs biurach i robic za tlumacza :)

koala..super MASZYNA;) wlasnie zrobilam sobie kawke z pianka...oczywiscie nie wyglada tak jak u ciebie..ale co tam...mam nadzieje ze tez bedzie dobra :)

nic nie dostałam takiego bo ja to na allegro zakupiłam i tam tylko instrukcja w obcych jezykach i kaseta instruktarzowa na HVS i ani jednoo ani drugia za wile mi nie pomoglo

Pierwsza wazna informacja ;) Przeczytaj instrukcje uwaznie przed zainstalowaniem i uzywaniem urzadzenia, zachowaj ja na przyszlosc w razie gdybys miala jakies watpliwosci jak czegos uzywac :). Jest to jedyny sposob, aby zapewnic optymalne wykorzystanie urzadzenia i maksimum bezpieczeństwa.

hehehe ...oczywiscie...koala naucz sie jej na pamiec...:) pozniej jak komus taka wiazanke puscisz...to pomysla ze ukonczylas wszystkie jezyki swiata :D

Gość eshera
dziewczyny brałyście meridie? pomogła wam? gdzie moge dostać bez recepty?

fanta na tej stronie szukalam ale niestety do tego modelu nie ma instrukcji ale dzieki za tamta a to sie panda zdziwi ze jednak cos znalazlam i nie jecze od progu ze niczego nie ma :D

eshera moja siostra bierze- chudnie w oczach! ale slyszalam ze trzeba miec wysoka nadwage aby moc je brac!!! poniewaz przy nadwadze ok. 5kg nie pomaga!!! dostaniesz ja jedynie po konsultacji lekarskiej.na recepte oczywiscie

zaraz bedziemy tu wielojezyczne :) Koala nauczy nas italiano, Fanta dojcza, ja englisza i norsk i juz bedziemy chude i oczytane :) Fanta ja nie pracuje tutaj, wiec mam duzo czasu na nauke poki co :)

czarna...dobrze ci..tez bym tak chiala:) ja biegam z pracy do pracy:( juz taki kogucik wyscigowy ze mnie....ale z tego wlasnie powdu mam malo czasu na nauke!!! dalabym duzo abym mogla posiedziec w domku i skupic sie na nauce...niestety nie moge sobie na to pozwolic:( a jak mam tylko dzien wolny jak dzisiaj- to siedze na kafe :/ czasami nalezy sie tez odrobina lenistwa:)

to czarna jedziemy teraz na tym samym wozku bo ja do konca pazdziernika mam siedziec w domu i konczyc pisac prace tak mi szef zapowiedzial wiec czasami kilkam czasami symuluje ale teraz tez siedze na tyłku przez cały dzien w czterech scianach i nie moge sie doczejkac listopada no ale niestety pracuje tam na czaro wiec po obronie i tak bede musieła ruszyc na podboj czegos normalnego i z papierkiem

Gość eshera
fanta dzieki, ja warze 55 kg przy 158 wzrostu... wiem ze mam niby prawidłową wage ale czuje sie gruba bo jestem niska i kazdy kilogram dodaje mi wagi, a ja ile bym nie jadla to i tak jestem taka sama

Gość eshera
mzoe i sie nie zlaiczam ale tak wyglądam, uwierz mi..