Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***** lega *****

Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie to znaczy

Polecane posty

mam nadzieje ze ON o tym pomysli!!!! boje sie takich meskich wypadow!!!! wiecie...niektore kobiey tez sa zakrecone....i mysla tylko aby wskoczyc z kims do lozka.......... jak kocha.........to nie wskoczy!!!! wszystko sie okaze!!!!!!!!!!!;)

Okej dziewczynki, wybaczcie, czas na mnie:( pora wrocic do mojej pasji :o Jutro mój boy od rana u mnie będzie, nie wiem jak ja sie poucze, ale musialam go zaadoptowac do siebie, poniewaz znalazl sie w dosc niezrecznej sytuacji:o i musi spedzic u mnie caly dzien...i cala noc! Będę musiala mu znalezc jakies zajecie... tyryryryryryry A wiecie czym jest AlCl3 w reakcji alkilowania Friedela-Craftsa?:D Na odpowiedzi wyslane na kartkach pocztowych czekam do 23.X.2009 do godziny 11.00 :D pozdrawiam...:D

Gość ciagle kocam
hm.. pomaranczka to chyba facet albo mega zgorzchniala kobieta.. nie wazne.. wiem ze powinnam go juz dawno wyrzucici ze swoich mysli ale.. mialam powazny zwiazek z planami na przyszlosc domem rodzina.. i nic.. doszlam do wniosku ze tak sie nie da myslac o innym :( jak przestac kochac - ma ktos recepte?? :(

zakochana, Ty nie masz recepty? ;) jak nauka?:) czy jest recepta na odkochanie się? podejrzewam że jedyne co może pomóc to upływ czasu - i nowe uczucie. W najgorszych przypadkach zmiana otoczenia, pracy lub np. długi wyjazd samej... Ale jeśli uczucie jest mocne, nic nie pomoże poza mijającym czasem Penelope, co tam dziś u Ciebie?? Fanta co u Ciebie i Twojego "informatyka"? :) Były pisze... ale boję się myśleć, to chce osiągnąć:P

hej.... cos tu dzis cisza na forum:( wszystkie zabiegane, zalatane......... ah u mnie jak na razie ok.....:) nie ma mnie jeszcze w domu..chlopek wydzwania...ze teskni..mam wrocic bo sie martwi o mnie i nie moze sie mna opiekowac jak jestem daleko od niego :) a jak u ciebie LAdy?

teraz troche odpoczelismy od siebie...wiec kazdy zdazyl juz zatesknic......... oni juz tacy sa:(jak juz pisalysmy wczesniej..jak cos chca to sa kochani....a ogolnie to do worka i o sciane:D

cześć dziewczyny:) ja od rana zalatana--praca itp. niedawno wrócilam:O ciesze się ,ze u Was jako tako. u mnie niestety raczej bez zmian. rozmawiałam z nim wczoraj i wnioskuje,że on rozumuje niestety inaczej niż ja:O smutne to i to bardzo:(

wszystko sie okaze z czasem....mowi dzis inaczej...a i tak zrobi inaczej...nie znacie tego u swoich facetow? hehehe przeciez to normalka...oni umia mowic....gorzej z robieniem :D oj PeneLoppe....ten twoj chlop to jakis zakret!!!!

no właściwie to wiem.... ale wiesz w trakcie tych rozmów(ostatnich)próbował oświecić mnie powodem dlaczego tak jest jak jest:O i cała wina na mnie! nie rozumiem tego wcale.. wczoraj też gadał o uczuciu..o miłosci...a zapomniał chyba,że o wszystko trzeba dbać. ach nawet komentować mi się nie chce.

wiesz na co to mi wyglada? napisze chaotycznie... na to jakby nie wiem rozczarował się?później zbuntował?nie potrafił z czymś pogodzić?

taaaaaaaa fanta akurat zazdrosny to był..aż za bardzo:o kiedyś mi nawet romans z szefem wmawiał:) stwierdził,ze skoro szef tak mnie lubi i mogę wszystko to coś w tym musi byc:D śmiac i się z tego chce:)

tylko,że tak to siedział i gówno gadał.tak jakby myślał,że problemy się same rozwiążą a teraz moja wina bo to bo tamto........ i jeszcze mnie pyta jak mogłam przekreślić ten związek(że niby już kogoś mam i,że wogóle go olałam)

no ja tez jestem zazdrosna:Dale w miare:D a on????????:O:O przepędził wszystkich facetów,których znałam:)