Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Nudnawa może desperados? Albo martini? U mnie alkoholu w bród. :D

aj, aj, aj moja dieta..... bananek, taaak co powoli chyba idziemy spać, co? niech się chłopaki bawią, cha cha

teraz kandydaci powinni wylać się wartkim nurtem zawiedzeni, rozczarowani....uuuuuu, bidne chłopaki!

A tak się nazbierało... A to prezent, a to zakupiony, bo lubię i może kiedyś będę miała ochotę... :) Nie zepsuje się a do sklepu spory kawałek. :D A do łóżka też mnie zaczyna ciągnąć... Dobrze że synek grzeczny ui rano mamusi bez poważnej przyczyny nie budzi. :D

heh nudnawa przezywasz ten mecz jak pierwsza miesaiczke chyba;) bylo 90% pewnosci, ze przegramy 9% ze remis 1% ze wygramy.. po karnym zadnego obgryzania paznokci nie bylo. zgrzytania zebami tez.

Pierwszy welcome back. :) Cieszę się, że paznokcie nie ucierpiały, nie lubię obgryzionych. ;)

Pierwszy w razie gdyby Nudnawa z łakomstwa wszystkie zeżarła, to jutro u mnie na pewno dostaniesz. :D

uuuuu, biję się po łapkach i gruszki wycofuję jestem zbyt pazerna ostatnio inni przecież nie mają:)

Ja mam pyszne jabłka. :) Łóżko mam zawsze całe dla siebie niestety... ;(

hehe to tak jak ja. ostatnio czytalem, ze lepiej jest gdy para spi osobno. blisko, ale osobno. takie dwa male, pojedyncze lozka oddzielone szafka nocna. szkoda, ze nie chcesz mi dac gruszki. jablka tez sa dobre. slodkie i soczyste, takie lubie.

Pierwszy wydaje mi się że lepsze jest jedno łóżko i 2 kołdry. W razie czego nie trzeba stąpać po podłodze jak chce się przytulić do partnera, a jedna z kołder może ewentualnie być chwilowo bezużyteczna. :D

owoce są ogólnie zdrowe, pełne witamin.... trzeba o siebie dbać!;) kiedyś tak planowałam - nawet jeżeli mieszkałabym z kimś - mieliśmy mieć dwie sypialnie. i się ZAPRASZAĆ czasem tego nie robić... cóż jest wiele szkół...