Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

no inaczej nie mogłem powiedzieć :P zresztą to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje ;) a tak naprawdę to ciężko aż tak bardzo uogólniać na pewno wśród każdej narodowości znajdzie się mnóstwo pięknych kobiet ;) A jak to mówią brzydkich kobiet nie ma w ogóle, są najwyżej zaniedbane ;)

było mi dzisiaj bardzo miło:) powoli się wylogowuję, ta noga mi trochę dokucza, a nie lubię pisać w łóżku. mam nadzieję, że jak zajrzysz do nas niebawem, będzie tu druga zmiana:))))

lepiej zebym ja byl spozniony, a nie okres ;) poczytalem troche, co sie za dnia dzialo. Panie mi zdecydowanie za bardzo slodza. Ale to mile;) Dziekuje, ale juz wystarczy. Na zywo.... jest ze mna weselej. :D

Wróciłam. :D Ciekawie się zrobiło, nie powiem. ;> Romantyka witam, Koguta, choć nie w mym typie, również. ;) (Coś on mi przypomina swoją zadziornością i bezczelnością kolegę wypowiadającego się na pierwszych stronach topiku ;) ) Nudnawa gratuluję. :D Pomimo bolącej nóżki poradziłaś sobie świetnie z tą inwazją. :) Pierwszy słodzimy powiadasz? ;> Mam przestać? ;> Mężczyzn nie można za bardzo głaskać bo robią się leniwi. ;P

A sztuka rewelacja! :) Monolog Hanny Śleszyńskiej pt. Kobieta pierwotna. Świetna satyra na współczesnych mężczyzn i mężczyzna musi mieć do siebie duży dystans, żeby nie czuć się urażonym. Ciekawe który z naszych Panów zniósłby te 1,5 godziny z pokorą? ;) Nudnawa Tobie by się na pewno podobała. :D

Cześć Pierwszy. 🖐️ Miło Cię widzieć. :) Pogoda ohydna, od rana pada śnieg, nie wiem ile czasu będę dziś do domu wracać. Ale poza tym ok. :) A u Ciebie? ;>

cześć! Arda - monolog powiadasz? nawiązujesz do moich postów?;) Pierwszy - słychać nic - kuleję, boli mnie noga i jestem zła jak osa... sssssssyczę :)

Romantyk cześć. :) Może powinieneś zmienić nick na Bałwan85? :P

bo wy takie tereny wybieracie - tatry, mazowsze, wyspy - po co? człowiek jest szczęśliwszy jak świeci słońce i zdrowszy.... jak ja!!!!!!!!!!:)))))))