Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Ale o co kaman? ;> Że się kłócicie czy cóś? Mężczyzn często nie rozumiem, ale czasem mi się udaje. :D Akurat liczenie Pierwszego dla mnie również jest jasne. :D Stosuję dokładnie tę samą zasadę.

dla mnie jest bardzo proste. kocham zostaje i akceptuje, bo nie wiem, ze nie mam szans nikogo zmienic pod siebie. nie jestem w stanie zaakceptowac - uciekam

pomylka byla - wiem, ze nie jestem w stanie nikogo nagiac pod siebie, a jezeli juz, to na bardzo krotko i ze szkoda dla obojga

Pierwszy co się przyczepiłeś do tego cukru? Czy to moja wina, że poglądy mam podobne? Qrcze człowiek nawet nie może napisać co myśli, bo zaraz ktoś mu zarzuca słodzenie...

Addicta święte słowa. :) Mam nadzieję, że nie uważasz że Ci słodzę? ;)

Chyba zadziory lubi, dlatego teraz liczy tylko na siebie. ;) Addicta słodkie czasem być możemy, ale przesada grozi rozstrojem żołądka. :D

Gość Gonia975
....pytanie czy w ogóle, nie tylko tutaj?

niekoniecznie blondynow i nie jestem rasistka, moze bardziej nacjonalistka, ha ha!:) Pierwszy - czyli jednak lekkie zadziory. ale tak sie zastanawiam, jak znosisz sprzeciw?

nie kundelka, ktory zawsze sie do mnie wprasza, jak tylko otworze drzwi - tak sie poznalismy:) mialam na mysli kazdy sprzeciw, ale trafnie okreliles, logicznie. Pierwszy jakim jestes facetem? wydajesz sie byc tajemniczy i bardzo zasadniczy, ale tak do konca chyba nie jest?

no widzisz, mnie sie wydaje, ze nie do konca. nie chce naciskac, bo skryty jestes bardzo, jak bedziesz sie chcial ujawnic, to poprostu to zrobisz:) Arda, a ty - chyba jestes dobra dusza? wydajesz mi sie taka, jak ciebie czytam. taka serdeczna i pozytywna...

Nieee? ;> Całkiem nieźle Ci idzie rozszyfrowywanie stałych bywalców topiku. :) Ten dog niemiecki to mi się wziął z jednej z polskich komedii. :)

Ja jestem fajny.178 cm wzrosu,75 kg ,przystojny,dobrze zbudowany,ciezko wytatuowany,mnostwo zainteresowan,zareczony,wierny,kochajacy.