Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Hihi, teraz to się dopiero dziewczyny będą o Ciebie biły. :D Miłego dnia. :)

Jej mam nadzieję, że to tylko chwilowy brak czasu u amatorów. :) Nudnawa gdzie się podziewasz? 😭 Że już o autorce nie wspomnę, bo nas olała na całego... :( Ech Pierwszy tylko Ty i ja na placu boju pozostaliśmy. :) Wczorajszy wieczór poświęciłam na pozbycie się sterty prasowania i na szczęście się udało. :) A dzisiaj mam zamiar się napić na imprezce babskiej u mnie w domku. :D Pewnie zapas alkoholu znacznie się skurczy. ;) Miłego dnia. 🌻

Cześć Pierwszy. 🖐️ :) A u mnie z racji tego, że jedyny mężczyzna w domu ma lat 4 alkoholu sporo. :D

Żegnaj zbędny tłuszczyku tak? ;> Zazdroszczę, mnie czasu brak na fitness, a bardzo lubię. :(

oooo, a co tu takie puchy??? gdzie mój Romantyk się podział??? Arda - nie nawołałaś chłopaków i widzisz.... Co słychać? Już imprezujesz???

oooo, a co tu takie puchy??? gdzie mój Romantyk się podział??? Arda - nie nawołałaś chłopaków i widzisz.... Co słychać? Już imprezujesz???

na placek chętnie :D Ja się nie wybieram, bo średnio mnie kręcą takie wypady. Zależy jeszcze z kim, ale ogólnie jestem na nie ;)

a to jest ciekawe, jesteś więc nietypowym dwudziestolatkiem:) to jaki jest wymarzony piątek w Krakowie? podaję placek ze śliwkami;)

hej wszystkim Ufff ! Sweet home ...jak dobrze ... Nie olalam Was! przeciez ja fajnego mezczyzny szukam ;) Juz nie zdaze nadrobic mysle, tego co tu sie dzialo, ale ciesze sie, ze znajomosci sie zacisniaja na gruncie przyjacielskim. U mnie troche stresow, czyli norma. Czas podjac wazne decyzje. Milego dnia !!

Witam. :) Oj puchy puchy, choć się szanowna autorka w końcu pokazała. :D Ja po imprezce wczorajszej dziś planuję wieczór w domku, więc się trochę poudzielam na niniejszym topiku. ;) Mam nadzieję, że będę miała towarzystwo. :) Pierwszy kacyk jest? ;> Bo u mnie na szczęście nie. :D Romantyk to Ty widzę masz podobne do mojego podejście do tego typu imprez. Ochotę na zatłoczoną dyskotekę mam zdecydowanie od święta, ostatnio stawiam na kameralne domowe imprezki, kino, teatr ew. wypad na piwo z dobrymi znajomymi. Nieważne gdzie, ważne z kim.:D Miłego dnia. :)

Zalotna - w końcu:)))) wszyscy wypatrywaliśmy ciebie z utęsknieniem:) Arda - pół blachy twojej. Trochę romantyk nadszarpnął, trochę mój domownik - bierz ile chcesz!:) Co do picia i baletów. Ja się już wyszalałam, wyntańcowałam. Było tego za dużo i za często. Teraz niespodziewanie zrobił się ze mnie domator - jak widać;) Moi znajomi nie chcą wierzyć w tę cudowaną przemianę, ale nic na siłę;) Niestety dzisiaj mi się chyba nie upiecze - dostaliśmy zaproszenie na otwarcie jakijś nowej knajpy i chyba muszę się tam pojawić. Jeden drink, dwie rozmowy i znikam stamtąd! Jutro wyjeżdżam i chcę być FIT. pakowanie.....brrrrr

Hihi, mężczyźn takie zachowanie intryguje. ;) Pierwszy polskie czy nie, w czasach gdy bywałam często na wyspie w ten sposób weekendy spędzało wielu rodaków. Jeśli się to zmieniło to bardzo dobrze.

Nudnawa w sam raz na poobiedni deserek. :D Ale pół blachy to ja nie dam rady, może Pierwszy lub Zalotna reflektują to się podzielę. :) Szkoda że Cię wieczorem nie będzie i na dodatek wybywasz na cały tydzień. Będę tęsknić... 😭 ;)

Arda:) a jakie plany na weekend? miewasz czasami "wolne" od obowiązków macierzyńskich? może ja się zajmę małym, a ty pójdziesz na to otwarcie, co??? tam może coś się znajdzie....o, Zalotna - może pójdziecie razem z Ardą??? a ja właśnie dostałam zamówienie na rosół! wolę bardziej nowoczesną kuchnię, ale chyba też mam smaka....

a co do wieczora - to powinnaś mieć doborowe towarzystwo I Zalotna i Pierwszy deklarowali się na weekendy;)