Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

Gość WAGA SPR
a co wy chcecie od tych dziewczyn zyjcie i dajcie żyć innym, jeśli im tak dobrze ich sprawa zajmijcie sie swoim zyciem, ludzie.

Gość CICHY23
wrednie a ja mam wrażenie że tą pani za bardzo fantazja ponosi, nczytała się fantasy i teraz klepie na kafe:)

Gość CatDeLuna
e tam kazdy facet zdradza nie ma na to reguły

'zajmijcie się swoimi sprawami'... :P tylko troche zal jak niektóre osoby koloryzują swoją rzeczywistość. Ja osobiście sama wolałabym dojść do tzw. majątku :) i mając kapitał (w zasadzie to mam to na wstępie, bo moja rodzina jest na szczęscie dosyć zamożna, ale sama chce też do tego dojść) poznać mlodzienca z odpowiednim rownież kapitałem. :) Uczciwą pracą z godziwym wynagrodzeniem adekwatnym do kompetencji i wysilku wlożonego w studia. Wydaje mi się, że takie życie jest fajniejsze :) niż znalezienie bogatego faceta, który potem np. mogłby wypomnieć coś itp. Oczywiście sytuacja inna gdy panna owa pochodzi z rodziny zamoznej. Osobiście ja (lat 21) wolałabym się związać za dzien dzisiejszy z chłopakiem z tego samego szczebla finansowego;)

Gość onna 24onaa
Hahaha zazdrośnice jedne :D Nic wam to nie da, jak będziecie po mnie jechać, sytuacja materialna wam się nie polepszy, nie będziecie też atrakcyjniejsze :) Ja akurat jest baaardzo atrakcyjna, jak już mówiłam takich starych pryków o których pisze autorka to ja mam na pierdnięcie :) A ona się podnieca hahaha, mnie to bawi. I nie mówie o nie chodzeniu do kosmetyczki czy fryzjera w ogóle, tylko o notorycznym przesiadywaniu. Jakie są tu widze wróżki, skąd już wiecie że mnie zostawi? :) Niedługo mam ślub bez podpisywania żadnych intercyz, normalny konkordatowy ślub, a tą głupią 19sto letnią cizią to ten 45cio letni łysiejący śmierdziel pobawi sie i zostawi, dla dziewczyny która będzie sobą coś repezentować :) Tylko że taka już go nie będzie chciała, a to pech :( CICHY23 "tylko zwróć uwage że gostek wyżej pisał że jego laska sie uczy studiuje , i uwierz mi że na każdą zarobiony kolo nie poleci, musi być bardzo atrakcyjna" Napisał że OPŁACA JEJ STUDIA czyli że dziewczyna jest tępa i studiuje na jakiejś prywatenej pseudouczelni na której się kupuje dyplom.

Gość up.......................
bo ciekawe

Gość asiammmmm
czytam i umieram ze smiechu...Chyba kazdy ma tutaj jakiej kompleksy, jedna jest inteligentna, druga uroda moze sie pochwalic i wszyscy zapewniaja jacy sa doskonali, a kurestwo sie szerzy.... oj chyba bedzie ten koniec swiata w 2012 roku bo juz nic dobrego z tego pokolenie nie wyjdzie...ach...

Gość asiammmmm
i jak to mowil Pilsudski: kraj szlachetny, tylko ludzie kur..y... czy jakos tak:)

Gość do asiammmmm
zgadzam sie z Toba laska w 100%

Gość a gdzie pani Andżela
gdzie nasza pusta 19latka lecaca na samochod? czyzby juz ja rzucil ?

Co wy wszyscy się tak uwzięliście na ta dziewczynę, momentami jak czytałam te wszystkie strony, miałam wrażenie że z zawiści oczerniacie tą dziewczynę. I wcale prywatne uczelnie nie są gorsze od państwowych, mam mnóstwo koleżanek po takich zaocznych studiach które sobie doskonale poradziły, bo i uczyły się i pracowały, natomiast mam sporo tez takich po dziennych kierunkach i uwierz one sobie nie poradziły, były zagubione gdy skończyły studia, nie potrafiły się odnaleźć. Dziewczyna może już tu nie zagląda bo nie ma na to czasu, jest z tym swoim ukochanym. Żyjmy i dajmy żyć innym.

Gość 5533214
onna 24onaa :) poczekaj poczekaj:)

Gość oj z tymi studiami nie mow jak
nie wiesz. Powiem Ci ze na platnych zawsze jest latwiej. Ale na wielu uczelniach nieplatnych tez jest latwizna- wiem po kolezankach ktore zamiast sie uczyc robily wsyztsko poza tym i jechaly jak laleczki na zdawke i wsyztsko extra- gadka szmatka- to duzo daje- nie wystarczy nauka- to jest roznie ale na platnych jednak zawsze konczysz bez niczego :)