Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bżdonc

Uważam, że honor w przypadku kobiety jest pojęciem całkowicie abstrakcyjnym.

Polecane posty

Gość Jekatierina II
??? Misiolandia? Proszę Cię, nie dobijaj mnie. Ja i tak mam dość emocjonalnych kłopotów związanych z nieudaną próbą odemknięcia dekla na baterejki. Ja nie wiem, jak tam jest u Ciebie, ale w normalnych warunkach kobieta, żeby zajść w ciążę, najpierw idzie z facetem do łóżka a nie na odwrotnie

Gość Jekatierina II
Nikt mężczyzn, a zapewne nie ja, tutaj nie wybiela.

No tak, ale skoro będąc w ciązy z mężem nadstawia tyłka komu innemu to dla mnie już nawet szmatą nie jest! Bo za szmatę uważam kobietę po prostu zdradzającą, puszczającą się ( nie ciężarną )

Gość Jekatierina II
NIestety, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie wiem, jak nazwać kobietę, która najpierw zachodzi w ciążę a potem dopiero decyduje się na uprawę seksu. Na mój gust, to nie tylko nie normalne ale z gruntu zupełnie niemożliwe.

Gość Jekatierina II
Mi mała, odnoszę wrażenie, że na głowie stajesz, alby rozmydlić zadany przeze mnie temat. Jest to pośredni dowód na prawdziwość mojej tezy.

Gość Jekatierina II
Misoolandia? Zadam Ci pytanie? Ponieważ wg niektórych nowoczesnych pań, człowiek w chwili poczęcia i jakiś czas po nim wcale nie jest człowiekiem, więc skoro tak, kobietę w ciąży ale nie mającej w brzuszku człowieka nie można nazwać szmatą, tak?

Gość Jekatierina II
Cześć, Luśka. :) Gdzie się Ty podziewasz całymi dniami?

Ja nie zaliczam się do Pań które są tego samego zdania. Ale rzeczywiscie szmatą takiej pani nazwać nie można, bo jeszcze uzna to za komplement.

Gość Jekatierina II
Nawet, Mi mała, jeśli założymy, że masz rację, to zważ na to, jak bardzo bucie piany przyciąga. :) No, chyba że to jednak nie jest żadne bicie piany...

Gość Jekatierina II
Zostawmy tę panią, Misoolandia. Proponuję skłonić głowę nad generaliami.

psełdo ktoś z usług tych panienek przy drogach korzysta??? Kto??? Honorowi faceci???

Gość Jekatierina II
Iftar! Tylko ze względu na długotrwałą zażyłość nie zostaniesz przywołana przeze mnie do porządku. Proszę nie zbaczać z zapodanej tematyki...

Gość Jekatierina II
NIe chciałbym CIę zrażać, Luśka, ale pewna mądrość ludowa się upiera, że człowiek uczy się całe życie a i tak durny umiera.

Gość Bżdonc
Żadna prowokacja!

psełdo to żadna zbaczanie tylko temat wypływający z tematu zapodanego. Jakim trzeba być dupkiem aby korzystać z usług tirówek???

Gość Jekatierina II
To nie lepiej, Luśka, nieco poharcować, zamiast marnować czas na coś, co nie koniecznie jest pożyteczne?

Gość Jekatierina II
Jak najbardziej zbaczanie, Iftar. My tutaj nie dyskutujemy o czymś takim jak honor mężczyzny. Przeczytaj uważnie, czego dotyczy tematyka. Jest bez żadnego znaczenia konkluzja, że mężczyzna nie posiada honoru (jeśli go nie posiada, oczywiście) dla słuszności postawionej przeze mnie tezy.

Pewnie lepiej, ale przecież pierwszy powinieneś twierdzić, że baba i racjonalne myślenie wzajemnie się wykluczają :P To co ja mam odpowiedzieć na tak postawione pytanie?

Gość Jekatierina II
Jeśli nie zgodzisz się z tym faktem, Luśka, to jesteś w Twoim prawie. Ale to nie oznacza, że brak Twojej zgody eliminuje fakt z realnej rzeczywistości. :)

Gość Bżdonc
NIe ma o czym dyskutować, Iftar, bo nie to jest przedmiotem naszej rozmowy. :)

To podobno wszystko przez tę zmodyfikowaną żywność, więc ja za swoje nieracjonalne myślenie odpowiedzialności nie biorę. I tak jestem podobno za mało spontaniczna, więc jak jeszcze zacznę racjonalnie myśleć ...

Gość A psik......
To wszystko przez tę zmodyfikowaną część ludzkiej populacji, którą, aktualnie najczęściej zupełnie niesłusznie, nazywa się kobietami płci żeńskiej...

Gość Jekatierina II
CO Cię opętało, Iftar? Gadasz to samo jak katarynka.