Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bżdonc

Uważam, że honor w przypadku kobiety jest pojęciem całkowicie abstrakcyjnym.

Polecane posty

Gość krywetka
Genami, jak sądzę, Luśka, oraz wychowaniem. :)

Gość nananananananananaaa
idiotą to za mało powiedziane to już musi być totalnym kretynizmem założenie tematu i pisanie pod tyloma pomarańczowymi nickami :D

tak dla mnie to czysta abstrakcja i podejrzewam,ze nie tylko dla mnie. Dziwka honorowa--w.g mnie może taka być,jeśli za punkt honoru sobie postawi --np bycie najlepsza prostytutką --i taką się stanie Ma honor.

oczywiście że ambitnej,a jakze :D przeczytaj glonojada;) HONOROWA DZIEWCZYNA I BOGU DUCHA WINNY GLONOJAD... Obciągnąć kumplowi dla świętego spokoju? kiedyś na imprezie trochę wszyscy popiliśmy i powiedziałam, że jak jeden kumpel wyciągnie z akwarium glonojada i go poliże to mu obciągnę gostek to niestety zapamiętał i co jakiś czas mi to (niby to w żartach) przypomina ani go lubię ani nie lubię, no po prostu widujemy się czasem ale nie lubię takiego marudzenia i tych aluzji "przecież coś kiedyś powiedziałaś" stwierdziłam ostatnio, że obciągnę mu raz dla świętego spokoju i problem z głowy tylko jak mu powiedzieć, żeby sobie nie robił jakichś tam nadziei? nie ciągnie mnie do czegoś powaznego z nim