Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek_X_RUN

Kupię X-lander a X-run

Polecane posty

Gość Wózek_X_RUN

Kupię wózek X-Lander X-Run (deltim). W kolorze czarno - niebieskim lub czarno szarym. Używany do 350zł w bardzo dobrym stanie. Warszawa Kolekcja '09 lub '08

Gość to chyba nie za taka cene
j.w.

Gość Wózek_X_RUN
No to widzie że i jedno i drugie się nie zna! Na allegro nie ma używanych.... Wymagania są i będą bo to podstawa a póżniej wiele postów w podobie: jaka cena , gdzie ...!

na pewno taki wózek (używany) nie kosztuje 350 zl...i znam sie na tym, jestem w ciąży i interesuja mnie wózki

Gość Wózek_X_RUN
Ja się lepiej znam mogę Ci wszytko o każdym wózku powiedzieć a one tyle kosztują bo jak byś nie wiedział/a to nowe kosztują 600zł .A ludzie sprzedają za około połowe ceny. Mogę w czymś pomóc? PS (Jeśli nie macie do sprzedania to chociaż się nie wymądrzajcie , bo nie mam zamiaru się kłócić).

nie wiem gdzie znalazłaś x-landera (nowego) za 600 zl... ceny tych wózków zaczynaja sie od 900 zł w zwyż http://allegro.pl/item762083465_x_lander_xa_08_gondola_fotelik_torba_folia_x_mug.html http://allegro.pl/item762084161_x_lander_xt_08_spacerowka_gondola.html No ale życze Ci powodzenia w szukaniu :) a nie myslalas o coneco? sa bardzo podobne ale tansze i moze znajdzie sie jakis do 350zl

tylko ten w promocji,to sama spacerowka a ja mowilam o wozku z gondola i spacerowka :)

Gość Wózek_X_RUN
Sorki żle się wyraziłam mam już wózek 3-funkcyjny poszukuje tylko spacerówki do biegania , rolek. Dużo jest teraz przecen bo w styczniu wchodzi kolekcja 2010 a poza tym zaczyna się jesień a potem zima no i tanieją. Może pomóc w wyborze wózka? Proszę napisać co się oczekuje... Dzięki

To w takim razie zwracam honor,bo sie nie zrozumialysmy :) przede wszystkim oczekuje,ze wózek bedzie lekki,nie wywrotny no i wygodny dla dziecka...najbardziej odpowiada mi ten wozek http://allegro.pl/item772684678_gondola_spacer_coneco_toledo_fotelik_2_x_folia.html poniewaz mam termin na kwiecien i chcialabym zeby mi sluzyl ok roku (jesien,zima) wiec duze kola sa spory plusem a i na zywo ten wozek tez mi sie podoba :)

Ja polecam Tako Jumper X sama go użytkuję od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona . Kupiłam za 1100zł (komplet). Co do twojego wyboru to słyszałam że często się sypią . Tako jest na 100% Polski . A może podróbka Mutsy: http://smyczek-sklep.pl/go/_info/?id=86 A tu masz link : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4146033

Gość Wózek_X_RUN
Chodzi o to że te wózki sie słabo sprzedaja a osoby które je kupiły często je szybko sprzedają bo nie używaja i wtedy można zaoszczędzić ;p

Gość bhoyubv n
no więc warto kupić ten wóżek czy nie?? śa tu mamy które maja x run-a?

Gość ohatoja
tez chcialabym sie dowiedziec

Gość Te x-landery jak i inne
trójkołowce wyglądają śmiesznie przy filigranowych malutkich Polkach. Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłam, ale trzeba to wreszcie powiedzieć głośno. Dziewczyny, wyglądacie groteskowo! Jeśli wy i wasz chłopak macie ledwo 160, 170 wzrostu, to pchając taką kolubrynę wyglądacie strasznie! Wy nawet tego nie widzicie jak fatalnie to wygląda na ulicach... Jak ktoś jest maleńki i drobny (czyli większość Polaków), to powinniście kupować wózki proporcjonalne do waszych gabarytów, a nie potężniejsze od was.

Gość maja papaja
Ok, muszę przyznać tej pani rację. Dziwnie wygląda drobna mała dziewuszka pchająca olbrzymiego trójkołowca... a jeszcze gorzej niski drobny tata. Wy może tego nie widzicie, ale po prostu giniecie gdzieś za tymi masywnymi wózkami.

Gość Taka ja____
no cos w tym jest co tutaj piszecie. za wielkie wozki kiepsko wygladaja jak sa pchane przez malenkich ludzi. prawda wiekszosc polakow jest wzrostu azjatow, tylko ze azjaci kupuja wozki proporcjonalne do swoich wymiarow ..glownie combi, aprica albo zapp a nie wielkie masywne wozki travel systemy i podobne.. kiedys widzaialam na wakacjach malenka peruwianke w podeszlym wieku pchajaca wnuka w wozku stokke xplory. wozek byll dwa razy jak ona i wygladalo to dziwnie i po prostu brzydko. mam podobne odczucia jak widze masywny wozek i za nim malenka matke w polsce.

Gość Taka ja____
a i jeszcze pamietam rok temu na lotnisku okeciu widzialam drobniutka chudziutka polke taka 160 wzrostu z olbrzymia emmaljunga smart. baaardzo dziwne zestawienie. takze dziewczyny pomyslcie jak smiesznie sie prezentujecie na ulicach. troche umiaru

Gość totylko jaOK
Wiecie tak naprawde nie widzieliście nigdy na zywo wózka X-run. On jest bardzo malutki . Jeśli z emmajunga to sie zgadzam to wielki wózek ,a le nie mówcie tak o X-landerze X-run bo on jest bardzo mały....

Gość Wózek_X_RUN
Ma ktoś w posiadaniu ten wózek ? Poproszę o jego zdjęcia i wymiary ....

Gość Nie jest wcale taki maluti.
Malutka to może być japońska Aprica, a nie X-lander.

Gość z całą stanowczością
ODRADZAM dziadostwo jakim jest C O N E C O !!! nie kupujcie szajsu!!!

Gość Otak
podtrzymuje

Gość 314321
podtrzymuje:D

Gość mama Modniara
mam x-landera x-runa i naprawdę polecam!!! wózek prowadzi się super, świetnie się prezetuje, dziecko ma dużo miejsca.

Gość bv chsxzh
ja mialam podrobke Musty, super wózek jak dlamnie, ale niestety sprzedałam, ale tu też są wózki tej samej firmy, ale inne modele