Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrradzonaa

znalazłam opakowanie po prezerwatywie...

Polecane posty

Gość blookers i ławkers
To może barmanki testuje ;) W sumie dobrze że używa gumek, przynajmniej ci choróbska nie sprzeda :P

myślałam, że nigdy mnie nie zdradził, to jest ten typ faceta, który często deklaruje swoją miłość. a teraz dopadają mnie wątpliwości.

"wydawałoby się dużo miłości i uczucia." pewnie wydawało by sięz twojej strony małe dziecko, 16 lat związku, żona tylko nim zajęta "4.j.w. i nie dać się przeprosić, tyko pisać pozew rozwodowy." jak chce sie bawic w rozwód z orzekaniem o wienie to przydały by sięlepsze dowody niż równie dobrze podłożone przez nią opakowanie

Gość nikulcia
bylam zdradzana i tez wyszlo przez przypadek.wspolczuje...

możesz nic mu nie mowić i obserwowac,ale długo tak wytrzymasz??? przeciez w srodku to Cie będzie rozrywać.=!!! a za jakiś czas może wybuchniesz(moze znów coś) powiesz mu o tym fakcie a on powie zebyś go nie wkrecała:O:O i co wtedy? wiesz oni sa do wszystkiego zdolni..zreszta jak każdy:O

Gość jatakasobie
wiesz co,mój mąż niedawno (prawie nigdy tego nie robi)szukał drobnych w moim portfelu(sama zresztą mu kazałam) i wlasnie w ten dzień byłam w aptece i paragon był w portfelu(zbieg okolicznosci) a na paragonie oprócz syropu na kaszel,bo miałam infekcję dróg oddechowych ,byla prezerwatywa-sztuk jedna.zdziwko strzelił a ja ją kupiłam koleżance z pracy,bo miała nastepnego dnia USG dopochwowe i kazali jej przyniesć,...a że szłam do apteki to pomogłam koleżance i kupilam .

Gość słowo prawdy
Ja bym nie gadał z nim (nie powie Ci prawdy... jeśli naprawdę zdradził, to kłamsto mu nie obce), ale szukał innych dowodów. Jeśli ich nie znajdziesz, to pewnie czysty przypadek... jeśli znajdziesz - turdna decyzja (wybaczyć, czy odejść)!

Gość blookers i ławkers
No to prowadzi rozmowy kwalifikacyjne :)

Gość Mertoro
Tak naprawdę to być może tylko bzyknął inną laskę, nie ma tragedii. Jeśli kochasz swego facet, to dlaczego jesteś zła za jego chwile rozkoszy (domniemane), wszak nie chcesz aby był zadowolony z życia?

Gość czyli on robi casting na te
barmanki.

Gość nikulcia
Czy wszyscy mezczyzni juz tacy sa.? :( To juz wole byc sama.

Gość blookers i ławkers
Szybkie akcje z aplikującymi panienkami to w sumie myślę, że można wybaczyć :)

Gość do jatakasobie
I jeszcze powiedz, że Twój mąż to łyknął :o Od kiedy na usg samemu przynosi się prezerwatywę? Jak idziesz na zastrzyk to przynosisz igłę? ;)

ja takasobie, ..., ile takich zbiegów okoliczności może się przytrafić, będę obserwować i się odzywać. Mały się obudził, zajrzę tu później. Dzięki za wsparcie i rady. Piszcie co o tym myślicie, raczej 100 % że zdradził ?

Gość tgtttrtt
nazrazie siedz cicho szukaj wiecej dowodow bo moze ktorys z kolego podrzucil mu do kieszeni dl azartow albo jakas laska

Gość jatakasobie
a jaki mialabym cel ,żeby tutaj klamać? tak niestety u nas jest ,że trzeba przynieść swoja prezerwatywe :(

Gość Taki owaki
do nikulcia: Niestety kobiety są jeszcze gorsze w tych kwestiach. Świat na głowie staje, ale dziś mężczyźni stają się wierniejsi od kobiet

",żeby tutaj klamać? tak niestety u nas jest ,że trzeba przynieść swoja prezerwatywe " przecież to czysta bzdura? chyba że na NFZ :P bo prywatnie to przecież doli czyli by do rachunku a prezerwatywy mają przecież spory okres ważności jak sązapakowane. więc kupowali by karto najtańszych i i tak poszło by w koszty a pacjenci zapłacili

Gość jatakasobie
oczywiscie ,ze w przychodni na NFZ ,ale myślcie sobie co chcecie....głupole z was ,bo bo co miałabym to wymyślać?Najlepiej na kafe od razu kogoś zjechać ,zdolować,wmówić mu ,ze zdradza ,porabani jesteście :(

na usg od ZAWSZE przynosi się prezerwatywę.Gabinet nie funduje ani tym bardziej NFZ.A swoją drogą to nie bardzo rozumiem:rękawiczki jednorazowe są a prezerwatyw już nie..dziwne

Gość no ja jeszcze nigdy nie
musiałam przynieść prezerwatywy, lekarz zawsze przy mnie wyjmuje z opakowania świeżą sztukę ;) Bez przesady, płacę 100 zł za badanie i jeszce prezerwtywę miałabym przynosić? To nie poszłabym do takiego gabinetu więcej...

Gość słowo prawdy
... i w ten sposób z dramatu autorki, zrobiliście sobie dyskusję udowadniającą kto ma rację... szkoda gadać!

Gość wsadzil puste opakowanie
do kieszeni? Dziwne

Gość wspolczuje
zadzwon do niego i zapytaj kiedy wraca

Gość a moze.......
moze jacys goscie w restauracji zabawili sie i rzucili opakowanie po prezerwatywie na podloge, lezalo a twoj maz zauwazyl i podniosl, a ze kosza pod reka nie bylo to wrzucil do kieszeni...

Gość ty... no nie wiem
a po co przynosi sie prezerwatywe na badanie usg? lekarz ja zaklada? jestem zdezorientowana :(

Gość perla90
wez jesze pod uwage ZART kolegow, bo wiele razy slyszalam o przypadkach jak faceci sobie nawzajem podzrzucali stringi czy inna bielizne do samochodow czy toreb zeby sobie zarty zrobic. nieraz powazne awantury z zonami o to byly. albo moze w barze znalazl puste opakowanie i mil do kosza wyrzucic ale musial cos zrobic szybko i zapomnial o tym.. jest wiele przypadkow ktore moga go usprawiedliwic..

Gość a jakich ma kolegów w pracy
u mojego są same świry i wrzucają sobie często różne rzeczy do toreb, plecaków i tp. Np. koledze kiedyś wrzucili chyba z 20 par nożyczek, a koleżance dwa kilo kartofli, bo ma zawsze wielką ciężką torbę i chcieli sprawdzić czy zauważy różnicę ;) Dodam, że nie pracują w sklepie, i te żarty wymagają pójścia do sklepu i zakupienia produktów, za to śmiechu jest co niemiara :D