Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Gość Ariadna K.
Ja czekam. Za tydzień testuję. Oby się udało :)

Gość starka starka
i jak tam dziewczyny?? :) testowała już któraś w listopadzie?? :)

Gość kamele0n
Ja to juz bylam przekonana ze sie udalo.. az tu nagle krew.. A juz tak sie cieszylam no i chyba za szybko :( W najmniej oczekiwanym momencie.. na poczatku myslalam ze to moze krwawienie ale to juz raczej @ :(

Gość zabulkaa
ja sie tych kresek doczekalam kilka dni temu - dla wiekszej pewnosci w pieciu testach,a we wtorek ide do lekarza, i licze ze to potwierdzi...

Gość kamele0n
Ja tak siedze i sie zastanawiam czy to @ czy krwawienie.. :|

Gość kamele0n
No i chyba jednak poronilam :(

Gość listopad ówka
no co ty kameleon pewnie to okres nie wkręcaj tak sobie. Ja czekam jeszcze tydzień i robię test jak się @ nie pojawi.

Gość kamele0n
Eh..no nie wiem bo leci ze mnie jak z kranu i strasznie brzuch mnie bolal przez 2 dni :|

Gość starka starka
ja już nie mam co testować, właśnie powoli dostaję okres :( niestety znowu

Gość listopad ówka
podczas okresu tez brzuch boli a co do obfitości krwawienia to różnie z tym bywa. Główka do góry i nie myśl nawet w ten sposób. Wiem, ze na pewno Ci przykro bo pewnie się nastawiałaś już pozytywnie, ale nic straconego. W tym cyklu się uda! Ja pewnie też nie zdążę nawet testu zrobić bo dostane @ coś mam takie przeczucia ostatnio, ale już sobie wymyśliłam, ze od nowego cyklu kupuje testy owulacyjne i przynajmniej będę wiedziała kiedy co u mnie występuje.

Gość listopad ówka
starka starka oj coś mi się zdaje, ze nasz temat w tym miesiącu dla żadnej nie będzie przyjazny. Przynajmniej zaczniemy wszystkie od nowa. Ja jeszcze tydzień czekam i zaczniemy "czy ktoś czeka na dwie kreski w grudniu?" a wiadomo grudzień fajny miesiąc aniołki, mikołaj, gwiazdka więc na pewno się uda.

Gość kamele0n
I jak tam dziewczyny?? Opowiadajcie!

czesc ja jestem po monitorowaniu owulacji, sprawdzane hormony,hsg, hsc, insemincacja, i we wrzesniu laparoskopia, a teraz wyczekuje tak jak wy 2 kresek pozdrowionka dla wszystkich

ja dziś ma 46 dzień cyklu i w sobote robie test,robiłam 3.11 ale wyszła jedna krecha,może teraz bedą dwie.

Cześć dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Ja też czekam na dwie kreseczki w listopadzie, ale niestety musze jeszcze poczekać conajmniej tydzień bo dziś dopiero 22dc a cykle mam średnio 30-32 dniowe. Niestety ten czas po starankach strasznie się ciągnie. Może stworzymy tabelkę dla staraczek? nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ Roobaczek86.........23...................12.................... ok 21.11.

dopisuje sie do tabelki nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15......................ok. 18.11

nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 monisia647............24...................4........................???????????

listopadówka ja tez dopiero pierwszy miesaic sie sstaram, ale jakos nie czuje zebym byla w ciazy, z drugiej strony nie wiem czy mialam w tym mies jajeczkowanie, zazwyczaj czuje to dosc dobrze, bola mnie jajniki, kregoslup a w tym mies nawet zadnej wydzieliny nie mialam od poczatku cyklu. Kochalismy sie codziennie, po porstu mielismy na to ochote, nie chce zeby seks kojarzyl mi sie wylacznie z zachodzeniem w ciaze, bo boje sie ze to moze potrwac kilka mies. Ja bede czekala jeszcze 11 dni. bierzecie jakies tabletki zeby latwiej zajsc w ciaze?

Gość toska24
ja sie nie staram, ale nie wykluczalismy z mezem takiej mozliwosci toska24.............26............?......................ok.27.11 mysle, że bedzie Dzieciatko, test planuje na sobote? - jest sens czy za wczesnie?

Gość K.W.I.A.T- eczek
Cały czas trzymam za was kciuki a u nas raczej nie wyszło. Nie wiem czy cieszyć się czy nie bo ja z tym nie- starajacych się. Zmierzyłam dzis temperaturę - nie wygląda ona na taką ciążową. Wiem cioś o tym bo jak starałam się o dziecko pierwsze to brak spadku temperatury "wskazywał " na ciążę i faktycznie w ciąży byłam. A dzis 36 st !!! a to 25 dc Pozdrawiam

Gość listopad ówka
Uzupełnię ta tabelkę. nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17.11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. lilia nad stawem......25....................1...........................22.11 toska24................26....................?..................... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............???????????

Gość K.W.I.A.T - eczek
Tez to przechodziłam ale kilkanascie dni po zapłodnieniu to raczej obajawów nie ma. Trzeba cierpliwie czekać ...

Gość K.W.I.A.T- eczek
A tak zapytam z ciekawości - dla was to pierwsze dziecko będzie ? Dla was wszystkich ????

Gość toska24
ja tez za bardzo sie angażuje - juz mysle nad zmiana lokum bo z dwójka dzieci nie zmiescimy sie tu, i samochod wiekszy by sie przydal, a jak moj Michalek zareaguje, jak sobie poradze z moim czorcikiem i z noworodkiem, jaki system kąpania przyjme i milion innych pytan mamw glowie i juz szukam odpowiedzi, a tu przeciez nic jeszcze nie wiem, choc wydaje mi sie, że kochanie sie w 11, 13 i 14 dniu cyklu to ciaza murowana i juz mnhie mdli ;-) hehe urojone objawy - masakra!

Gość listopad ówka
u mnie trzecie. Wiem. Szybko mi to poszło, ale tak sobie pomyślałam, ze jak już tu siedzę to będzie trójka na raz.

Gość listopad ówka
tu w sensie w domu. A dla ciebie kwiatuszku pierwsze? dopisz się do tabelki.