Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Gość K.W.I.A.T - eczek
Dla mnie drugie - ale ja się jeszcze nie dopiszę, bo mimo pewności jaką miałam na początku , to nie bezie w tym miesiacu dzidziusia. Jak wspominałam za niska temperatura :(

Gość toska24
u mnie drugie ;-)

Gość listopad ówka
kwiateczku dopisz się. Na pewno będziemy za niedługo zmieniać termin okresu z listopadowego na grudniowy. Ja czuję ze chyba będę.

Gość K.W.I.A.T - eczek
ok - dopisuję :) nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11.

u mnie to bedzie pierwsze dziecko, czyli kilka dni po zaplodnieniu nie musi byc zadnych objawow?? Jak czasem czytam ze niktore dziewczyny juz kilka dni potem czuja ze sa w ciazy to dochodze do wniosku ze w tym mies sie nei uda bo nic takiego nie czuje.

Gość toska24
ja tam w pierwszej ciazy poza odrzutem od papierosów nie miałam innych objawów - zrobiłam test dopiero jak spóźniał mi sie @

Gość listopad ówka
lilia najczęściej te co mają objawy 2 dni po stosunku to jednak w ciąży nie są. A jak nie ma żadnych objawów to wtedy jest ciąża.

Gość K.W.I.A.T- eczek
lilia - to jeszcze nie znaczy ze w ciąży nie jesteś - to ze nic nie czujesz. Ja myślę że tym dziewczynom co czuły kilka dni po zapłodnieniu ze są w ciąży to po prostu wydawało się że czują - takie wmawianie sobie czegoś do takiego momentu ze faktycznie się w to wierzy i czuje. Ja tez takie maiałam wymyślone i naciągane objawy a pierwszym rzeczywistym był fakt ze nie spadała mi temperatura po owulacji. Mirzysz sobie temperaturę ???? Powinna spaść dzień, dwa przed miesiaczką. Mi juz spadła więc sie nie łudzę. konkretne objawy przyszły dopiero w 6 tygodniu ciąży !!!

Gość toska24
w lutym odstawiłam tabletki w kwietniu już byłam w ciąży ;-) oj nakręcam sie i az sie boje rozczarowania

z logicznego punktu widzenia wiem ze to niemozliwe ze dwa dni po stosunku zeby byly widoczne objawy ciazy, a nawet jak sa jakies objawy to nie musi to byc ciaza np wymioty, albo moga to byc objawy ciazy urojonej kiedy bardzo sie chce dziecka. Mojej kuzynce spoznial sie okres zrobila test raz wynik pozytywny raz negatywny, ale jej mama stwierdzila ze ona z pewnoscia jest w ciazy bo zmienil sie jej smak. Ona bardzo chciala byc, wtedy sie jej nie udalo, to bylo ponad rok temu, teraz jest w ciazy drugi miesiac ale lekarz jej powiedzal zeby bardzo sie nei nastawiala, bo wieksze prawdpodobienstwo ze poroni. Wiem ze jest na cos choraz, ale nie bardzo chciala mowic a ja nie drazylam tego tematu.

tez boje sie rozczarowania, mezowi powiedzialam zeby nie nastawial sie ze od razu zajde w ciaze, czesto mam krotkie cykle 23 dniowe, chociaz ostatni byl 28 dniowy, boje sie ze przez to tez bedzie mi trudniej zajsc w ciaze. Maz to kupil juz dwa samochodziki, niby mowil ze bedzie zbieral dla siebie, ale tak anprawde to synek mu sie marzy.

Gość Leniaa
Hejka , ja jestem właśnie po odstawieniu tabletek antyk. i za mną półroczna przerwa... we wrześniu wróciła mi owulacja i mam nadzieję że organizm już wrócił do normalej pracy i też bardzo bym chciała aby się w tym miesiącu udało gdyż to był 1 cykl starań..... i mam wątpliwości czy będzie mi dane być mamą... czasami myślę po co brałam te tabletki....skoro w zajście w ciążę nie jest taką łatwą sprawą ale i wiem że wcześniej nie czułam się gotowa na taką wielką zmianę.... :( Życzę Wam kobietki dużo szczęścia i oczywiście upragnionych dwóch czerwonych kreseczek ;).

Gość Leniaa
nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26....................1......................????

Gość Leniaa
Lilia nad stawem Też boję się rozczarowania ze strony mojego męża choć to on często mi mówi że trzeba myśleć pozytywnie i co ma być to będzie ...:) Dla mnie i męża płeć dziecka tak naprawdę nie ma znaczenia...najważniejsze żeby było zdrowe... ale coś mi się wydaje że mój Mężuś marzy o córeczce....... i ja chyba też .... ;)

dla nas to obojetne czy chlopiec czy dziewczynka zeby tylko bylo zdrowe, w sumie dziewczynka tez moglaby sie bawic samochodzikiem, fajjnie jezdza nawet maz sie nimi bawi. A mowiliscie komus ze staracie sie o dziecko?? My nikomu nie mowimy, boje sie ze jak powiem ze staramy sie a potem dziecka nie bedzie, a beda tylko pytania kiedy bede w ciaze i bedzie mi jeszcze trudniej.

zazdrosze dziewczyna co maja juz dzieciatko, ja staram sie o pierwsze ,czasami przychodza ciezke dni i dostaje na glowe zwlaszcza kiedy @ sie pojawia, kilka dni zalamki a potem powrot do dzialan ;))

lilia nad stawe ja na poczatku mowilam ze sie staramy, ale przestalam bo pytali ze tyle czasu sie staramy i nic ;(( takze teraz mowie ze odpuscilismy na razie, bo dosyc mam juz przykrych komentarzy

Gość czarna.o2
czesc dziewczyny. przyłaczam się do was. w sumie nie wiem czy czekam na te 2 kreseczki. mam 19 lat i nie staralismy się o dziecko, po prostu tak wyszło. kochalismy sie bez zabezpieczenia kiedy miałam dni płodne.na pocżątku jak policzyłam ze to były te dni byłam strasznie wystraszone, teraz juz jestem spokojna. jakos przyzwyczaiłam sie do mysli ze moge byc w ciązy i juz sie tak nie martwie. z moim partnerem jestem 3lata, on ma 24 lata pracuje. napewno wzielibysmy slub. narazie czekam do poniedzialku, jesli w tym czasie nie dostane okresu robie test:)

no to mnie sie chyba poraz kolejny za 1 razem udalo hihihi testu jeszcze niezrobilam ale piersi mi bardzo rosna

Gość Leniaa
O tym że się staramy wie moja najbliższa rodzinka i przyjaciele. Jesteśmy już dwa lata po ślubie i jakoś tak się złożyło że rodzina się domyśla że chcemy powiększyć rodzinkę.... ;).

Gość toska24
up

Gość listopad ówka
Ja jestem ale pisać nie mam co. Trzeba czekać. Nie teraz to za miesiąc się uda. Nie można się poddawać.

Gość blanka210
Witam :) To i ja się przyłączę :) Ja czekam na 2 kreseczki , dziś robiłam test ale wynik negatywny , za 2 dni powtarzam test :) Dziś jest mój 29 dzień cyklu , kiedy okres może mi się pojawić nie wiem... Bo cykle mi się rozregulowały, w tamtym msc miałam 44 dni cyklu , więc teraz zapowiadam że gdzieś tak między 33-35 mogę mieć @. Piersi mnie już bolą więc to już niedługo , oby to nie na to bolały :):)

Gość maryska66
Hej dziewczyny. Ja dziś robię test:) i też zrobię tabeleczkę:) nick....wiek....cykl starań....spodziewana@ maryska66....21....8....5.11

Gość toska24
maryska to daj znac jaki wynik

Gość toska24
ja chyba jutro spróbuje z testem - pewnie jeszcze za wcześnie, ale może juz? ;P

Gość maryska66
Ja robiłam poprzedni test dzień przed @ , i wynik negatywny... I właśnie za 5 min idę testować :)

Gość toska24
nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? maryska66.............21....................8......................5.11