Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etammmmmmmmm

szukam mam

Polecane posty

Ewelinaaaa najpierw sie wprowadza warzywo ja najpierw dawałam marchewke potem kalafior, brokół, ziemniaka. Ja dawałam w tygodniu jeden produkt i patrzylam jak reagował. Teraz ma 11 miesięcy i je prawie wszystko nie może tylko pomidorow, malin , truskawek, i miesa z kurczaka.

mama jakuba- mój tez wcześniak z 35 tc, też ma 11 miesięcy i też właśnie nauczył się korzystac z nocnika!już 3 dzień nie korzysta z pieluch- poza spaniem i spacerem- i tylko 2 razy nasikał mi poza nocnikiem:)jaki zbieg okoliczności:)

moj juz spi ale wczesniej zarzygal mnie , dywan i siebie .... zdaza mu sie ze jak sie zakrztusi to od razu zwraca

no to masz jeszcze sprzątanie przed spaniem a mój szkrab ani myśli spać a tu już prawie 10 ale za to jutro sobie pospię a ile twoje małeństwo ma?

niecale 9.5 m urodzil sie 30 stycznia wlasnie ide spac bo pewnie jutro nie pospi za dlugo - dobranoc mamuski

hejka;) ja właśnie skończyłam piec ciasto:) mój mąż ma dziś wolny wieczór, wyszedł sobie z kumplami a ja sobie siedzę:)

a ja dalej bawię sie z małym ani myśli iść spać próbowałam dać mu już mleko żeby usnął a tu placz no to bawimy sie aż padnie jest tu jeszcze jakas dziewczyna?

jestem jeszcze chwilę ja. mój już dawno śpi. posprzątałąm sobie, pooglądałam ogłupiające seriale a teraz muszę zarezerwować chwilę dla męża...

Dzien dobry mamuśki :* Jak tam dzien rozpoczety? My wstalismy dzis o 8;30 niuniek dał pospac wziełam go o 6 do siebie do łożka dostał cyca i spał jak suseł,teraz tez spi wiec jest chwila dla siebie,dzis wolne jakie plany macie na dzis? U mnie pogoda barowa wiec nie wychylamy sie z domu,zrobimy za to jakis dobry obiad,a wy co serwujecie na obiadek?Pozdrawiam i zycze milego dnia :*

witam , karola zazdroszcze twojem mezow wolnego wieczoru ja tez chce ewelinka co jporabiamy ja mam mega sprzatanie pranie itp bo maz ma wolne i na zmiane sprzatamy i nosimy małego od wczoraj nie moze spac jest mega marudny

ania mała mały marudzi przez pogodę mój to samo a tak to jest jak dzieci na spacer nie mogą iść. mój mały chce być caly czas prowadzany za raczke bo sam sie jeszcze boi

porobię później zdjęcia do aukcji na allegro ubranek które mam i może akurat komuś się spodoba później podam wam link

Drogie mamy mam takie pytanie jak sobie radzicie z rozstepani po ciąży? ja odkąd urodzilam to zn prawie rok temu używam balsamu na rozstepy firmy Avon i nic. Jak to jest u Was?

u mnie tragedia :/ zostala mi obwisla skora i duzo rozstpow :( przytylam w ciazy prawie 40 kg jutro bede dzwonic do chirurga plastycznego :( ciekawe ile wezmie :)

wiesz chyba jeszcze nie wymyslili skutecznego kremu na rozstepy :-( u mnie tez nie ciekawie...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=814598744 link do mojej aukcji może akurat komuś się spodoba:) co do rozstępów ja nie miałam w ciąży żadnego na brzuchu a jak urodziłam to się zrobiły właśnie tam. Ja teoretycznie waże tyle ile przed ciążą ale nie ma co ukrywać skóra na brzuchu wisi;/ od jutra skaczę na skakance:)

Ja w ciazy przytałam nie całe 10 kg wiec jak urodziłam chyba wszystko ze mnie zeszło i wygladałam odrazu tak jak przed zajsciem w ciaze,nie mam rozstepow i chwała ci panie,ale karmie piersia i widze ze cos sie chyba zaczyna robic ;/ no co zrobic...natura :D

ja też nie miałam problemów z nadwagą czy rozstępami. piersi po karmieniu zrobiły się tylko nieładne ale teraz wracają do formy:)

czesc dziewczyny nareszcie u nas dzisiaj dopisala pogoda i mogłam wyjść z synkiem na spacer. Poszliśmy na nożkach pierwszy raz bez wózka synek ganial liście no i bum buzia lekko zdarta trochę placzu ale szybko zapomniał jak kolejny liśc spadł mu pod nogi. teraz leżę bo właśnie go uśpiłam i planuje roczek

witam dziewczynki :) Ja dzis miałam zajety dzien na maxa byłam na zakupach w pracy itp kupiłam pare drobiazgow nowe szpilki i czapke dla małego co do rozstępów to u mnie tez wyszły po porodzie i brzuch wisi jak flak no i dodatkowe kg eh :(

a ja jestem dzis tak potwornie zla ze jak by mni ktos sie nawinal to dostal by w ryj.... durny sklep internetowy ktorego tak zachwalalam wyprowadzil mnie z rownowagi ...niby glupia rzecz ale.... zamowilam 3go karme dla psa , zawsze 2 dni pozniej mam ja w domu a tu k...wa od ponad tyg zwodza mnie ze dzis najpozniej jutro wyslemy.... mąż sie wkurza bo musi kupowac naszej codziennie inne zarcie (ona nie moze miec tak zmienianego jedzenia bo jest alergikiem). oczywiscie w kontakcie podany nr gg , nr komorki i meil - na nic nie odpowiadaja . wkoncu jak sie dodzwonilam to opierdzielilam z gory na dol i powiedzialam ze jak mi do jutra nie dostarcza karmy to pojade do nich z psem i i rzuce ich na pozarcie bo od kilku dni nie jadla i wiecie co ??? k...wa poskutkowalo - jutro ma karma byc... sorki ze nie na temat ale musialam to zrzucic z siebie ( k....wa!!!!) juz mi lepiej

Gość rasuja
ja tez do was dołącze mam 4 mc córke

Gość Ania mala
hej ja jestem :) ale faktycznie cos cicho tu :( co tam u was dziwczynki ja troche praccuje na kompie ale moj mały nie daje mi za długo budzi się dzis co 20 min nie chce jesc i jest mega marudny