Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Observer życia

Kiedy Polce nic nie wychodzi w życiu -ZAKŁADA RODZINĘ

Polecane posty

Gość Observer życia

Mam kilka koleżanek które miały wielkie aspiracje zyciowe. Nic im się nie udało. Miały być modelkami i studiować prestiżowe kierunki. Pooblewały egzaminy na studia, niektóre nawet matury. Dostały kiepskie prace w sklepach spożywczych. ich ukochani faceci porzucili je i odeszli do znacznie piękniejszych. W pewnym momencie zorientowały się że czeka je drastyczna przyszłość: dożywotnia Praca w sklepie, za słabe pieniądze i brak faceta. Chodziły na dyskoteki tak długo aż każdej udało się wyrwać jakiegoś przeciętnego biedaka, którego wrobiły w ciążę mając 25lat. teraz chodzą z głową zadartą do góry i mówią jak wspólczują tym biednym dziewczynom które tyrają w bankach, redakcjach aptekach i ubezpieczeniach za 5000 miesięcznie. Podczas gdy one są w raju życia rodzinnego i na utrzymaniu męża oraz na zapomodze rodziców :)

Gość observerka życia
kiedy Polakowi nic nie wychodzi - zakłada głupi temat na kafe

Gość noooooooo
to juz lepsze :classic_cool:

Gość Observer życia
mąż przynosi 1500 brutto, a rodzice odpalają im dodatkowo 200 miesięcznie z emerytury. :)

Gość Observer życia
Ja natomiast sprzedając swoją dupę panom typu bears zarabiam ok 20 tys. miesięcznie i jestem z siebie dumny.

tez to zauwazyłam... kiedy jest zle - rodzice nie chca pomoc, sa alkoholikami, nie ma pieniedzy, kiedy ledwo ciągną koniec z koncem, kiedy facet zdradza, klamie, oszukuje zamiast sie odbic od dna - zachodza w ciąze, zeby polepszyc swoje warunki... a konczy sie tak, ze spadaja jeszcze nizej... rodzina ma w dupie, maz zdradza, tesciowie olewaja, baba nie ma doswiadczenia, pracy, szkoły, jest na utrzymaniu, zostaje mimo picia , bicia i zdrad, bo nie ma gdzie odejśc... przykre ale prawdziwe.

Gość /Observer życia/
"Kiedy Polakowi nic nie wychodzi w życiu - ZAKŁADA STRYCZEK" bzdura Kiedy Polakowi coś się zawaliło w życiu to wyjeżdza do GB remontować nawierzchnię autostrad za 8.000pln miesięcznie. :)

Gość Niestety__
Większość rodzin w Polsce założyły nieudacznice bez perspektyw

"Większość rodzin w Polsce założyły nieudacznice bez perspektyw" Nie uogólniajmy... Najbardziej znaną rodzinę w Polsce założył facet w sukience... :p A kobiety sukcesu niańczą po nocach swoje pełne konto, które budzi w nocy napęczniałe od zrobionej kupy odsetek płacząc::) - Mamaaaaaa! Zmień mi bank, bo ten się zafajdał! Mamaaaaa!

Gość odpowiedz kto ma lepiej
a mi kurwa wszystko wyszlo oprocz dzieci i co???? mam byc szczesliwa skoro nie spelniam sie jako matka??? mam zajebista prace. zajebistego meza, zajebisty dom, zajebistty samochod, zajebisty wyglad, pieniadze ......i co ????!!!! nie mam dzieci.... bo moj maz jest bezplodny a nie chce zaadoptowac ani probowac innymi metodami oprocz naturalnej....!!! i co?! kto ma lepiej?! ta w sklepie czy ja??????????

Gość do odpowiedz kto ma lepeij
to w tobie problem bo nie potrafisz sie cieszyc z tego co masz

Gość odpowiedz kto ma lepiej
tak oczywiscie!! bo dobro materialne to juz wszystko......dobry zart! ciesze sie z wszystkiego co mam! ale to nie wszystko..........

Gość babajagazwiochy
a ja myślę że jesteś niedorozwinięty emocjonalno-intelektualnie, bardzo uogólniesz życie, po ludziach przejeżdżasz walcem a to co piszesz to chyba jakieś wyjątki bo wśród moich znajomych nikt by się taki nie znalazł-współczuję ci że tak odbierasz twoje otoczenie

Gość ttaka jest prawda
pasozyty wrabiaja w dziecko zeby mogly legalnie pasozytowac na partnerze bo maja alibi, ze wychowuja dziecko

Gość kazdy pasozyt
kazy pasozyt zaslania sie dzieckiem a tak naprawde to leniwa suka bez honoru i ambicji

Gość juhuuuuuuuuu
podnisomy temacik Polki które pragną dzieci: słuchajcie i się uczcie

Gość tak tatka
:)

Gość doświadczona mama
nie ma nic piekniejszego od wymiany pieluch i wąchaniu kupek :)

Gość niestety to_prawda
dziewczyny bez pracy i perspektyw często zostaja matkami na utrzymaniu.

Gość zgadzam sie z autorem
kobiety leniwe zachodza w ciaze a podam siedza caly dzien na dupie w domu przed telewizorem i udaja zapracowane ktore nie moga isc do pracy a tak w rzeczywistosci to w 2godziny ogarniaja obiad i sprzetanie a potem laba

Gość taktaktaktak
I tak własnie zrobiły : Monika Olejnik, Kayah, Katarzyna Dowbor, Natasza Urbańska, Justyna Steczkowska i .... tysiące innych :P Ale jesteś autorze/autorko płytki :D:D

/// I tak własnie zrobiły : Monika Olejnik, Kayah, Katarzyna Dowbor, Natasza Urbańska, Justyna Steczkowska i .... tysiące innych Ale jesteś autorze/autorko płytki /// Nikt tutaj nie jest płytki. Zrobiłaś to co było dla Ciebie najwygodniejsze, czyli zaprezentowałaś kobiety-gwiazdy telewizyjne i jednocześnie matki, które odniosły sukces finansowy, oraz zasugerowałaś że zazwyczaj dziewczyny rodzące, mają podobną sytuację finansową, co wskazane przez Ciebie "Celebrities TVP". Jak wygląda rzeczywistość?. Wiele kobiet po 28-ce pozostających na marginesie życia społeczno-gospodarczego (bez pracy i perspektyw na nią ), zachodzi celowo w ciążę by udowodnić otoczeniu(koleżankom i rodzinie), że też odniosły sukces osobisto-macierzyński, a tym samym że: są bogate, kochane i mają perspektywy. To tak, jakby człowiek zarabiajacy 700pln miesięcznie, zalegajacy z opłatami za mieszkanie od 6 miesiecy, zapożyczył się w banku i kupił najnowszy model Jaguara, lub Lexusa, za bagatela 800 000 PLN. By na jakiś czas udowodnić innym że bardzo mu się powodzi. Nikt nie jest tutaj płytki

Gość do taktaktaktak
ale jestes tepa, przeciez temat nie jest o kobietach niezaleznych finansowo...

Gość Multum jest takich kobiet
teraz siedzą w domu i wywalają facetów do UK, by zarobili na utrzymanie ich dzieci